det börjar närma sig slutet..

idag är det den 29 juli, det har gått cirka en och en halv månad av (antar att ni kan gissa) sommarlovet. är det bara jag som börjar få ångest? vad har man gjort? vad hände med allt man planerade? naaada...
det enda jag har att komma med, vilket menas med att lämnat stockholm, är gotland fyra dagar och turkiet (med family) en vecka.. inte för att man ska klaga, men hade sett fram emot så mkt annat!

tukiet var underbart. mellan 40-50 grader varje dag med mkt vind. badade och solade varje dag! mamma sa att jag inte legat mer än en kvart i skuggan på en vecka (hihi) blev en del shopping också, såklart.. men det var som sagt bara en vecka av tio.
dagarna på gotland var mestadels mysiga, var där för att hälsa på papsen.. däremot såg jag och min brorsa narnia vilket var en utav sommarens höjdpunket wiie men han var mer ett stöd, va inte speciellt road av filmen.

nu har man börjat jobba igen och sliter som en oxe, har satont i ryggen :( har börjat testa våran "diet" på jobbet och inte till ngn större anledningen än att jag slog vad med en kompis ifall dom funkar eller inte - får se!
i helgen var jag i norrköping på amanda ws landställe, skit mysigt.. drack lite vin och hade det mys!

nu ska jag försöka slänga i mig ngt att äta
/ J

RSS 2.0