(like)

deepside deejays - beautiful days

haha, kan inte mer än att ha ha åt gårdagen! as roligt - roliga människor - mycket alkohol. kan inte bli bättre :) as bra musik och massa roliga lekar. NAJS. mindre roligt imorse när man blev väckt av rosanna (som vanligt) och pizzan fick mig bara att må ännu sämre, lagom till städdags. en hel flaska champange fick offra sig igår för att göra min söndag ännu mer förjävlig när det sprutats bubbel över hela, prakiskt taget, lokalen och sjunkt in och klibbat fast perfekt under natten. synd att slösa så fin alkohol däremot! det luktade surt vin i hela lokalen och det var inte långt ifrån att det skulle börja lukta spya också. USCH. jag och sara fick dessutom vandra genom halva barkarby för att äntligen anlända till slutdestinationen, grovsoprummet. duschade en evighet och fräschade till mig hemma hos rosanna och joinade födelsedagskalaset en trappa ner. bullar - kladdkaka - tiramisu - kakor :) glad julia!

får man sova nu?


SORRY.BO.-STRIKE.TWO!

Sitter hemma hos Rosanna nu och ska snart börja göra mig iordning. Tjejen fyller 19 år imorn så ikväll blir det födelsedags kalas :) är jätte taggad men rosanna är helt galen! Vi får se om hon överlever hjärtattack innan klockan 18... TREVLIG HELG!

FUCK.

JAG HATAR MIN HANDLEDARE I PROJEKTARBETE! hoppas du ser det här :P finns ingen människa som gett mig så mycket dålig kritik under min skolgång någonsin. ingenting positivt alls... bara skit hela tiden så usch för dig. har mailat bitr. rektor och frågat om man kan få byta handledar (förmodligen kommer det inte att gå) men fyfan för allt som har med projektarbete att göra!!

du, jenny, gör mig arg och ledsen!


(MÅNDAG)



skulle kunna tänka mig vår nu, är trött på att behöva klä på mig som om man skulle ut i krig! hade torts minusgraderna en väldigt rolig helg. fredagen blev lugn för på lördag var det upp tidigt till jobbet - på lördagen åkte jag hem och åt god middag hos mamma, drack lite vin och sen in mot stan! mötte först upp rosanna&sara på ett litet hak sen klockan elva drog jag till snaps tillsammams med eva. vi hade väldigt trevligt och drack billiga goda drinkar - sen kommer jag inte ihåg så mycket mer, OJDÅ
nu är det skola som vanligt, sen sportlov! förslag på roliga aktiviteter förutom plugga???

CIAO!

YEAH

PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPA! det är det enda jag kan tänka på just nu och jag har sådan ångest så jag håller på att dö, dödsångest med andra ord ;) varför var det ingen som talade om för mig att skriva en barnbok var världens sämsta idée??? TACK! nä men sitter i dubbelskiten men har precis skickat in 39 sidor skit till min handledare, love it... men nu orkar jag inte mer, så det blir lite vampire diaries och te. sen plugga psykologi!


HON SOM STUDERADE IHJÄL SIG kommer det stå på min gravsten!

 

love is in the bathrooooooooooooooooooooooooooooom


DO YOU WANT ME LIKE I WANT YOU, SILENCE?





IMORN BÄR DET AV TILL SATS, men först sola lite och dricka kaffe!!!!


YOUALLKNOWME

DRINK ALL DAY
PLAY ALL NIGHT
LETS GET IT POPPIN

I SHAKE I MOVE'

enough! no more games - no more loses - no more cry

GAAAH, har så himla mycket att tänka på att just nu kan jag inte tänka på någonting alls.  vet att jag säkert skulle kunna plugga hur mycket som helst men kommer inte på vad?!?! känner mig inte riktigt helt med kan jag tala om. för att säcka ihop totalt låter jag LMFAO (nästan) spränga mina högtalare, love it

confession.of.a.DRAMAqueen.-BLING

det har gått typ två veckor sen jag blogga senast... allt har hänt och ingenting har hänt!
- life is a bitch
- jag är osams med gud (och snön) OCH MITT HÅR
- röker mer än någonsin
- missbrukar kaffe
- har glömt var sats ligger någonstans
- ÄR FATTIG
- vigt mitt liv åt boken champange flickan idag
positiva saker på listan är att jag missbrukar kaffe, det är gott och ska tydligen minska risken för bröst cancer. HIGH! sen läser jag ju faktiskt... en bok.

JAJA jag försöker faktiskt!


härlig helg hos kusinen med massa god mat och gott att dricka. gullis wilma fick mig att le och skratta <3









B&J

trodde kanske att en halv liter ben&jerrys skulle göra mig lite gladare. men nä! är på jätte konstigt humör idag, känner mig bara helt matt och vill bara sova. hade ett jobbigt samtal med min PA handledare igår, kommer tydligen inte kunna nå några högra betyg för att min process inte varit tillräckligt bra :( så det sucker och tog totalt musten ur mig!! så just nu känns skolan som ett skämt och känns som jag inte ens orkar bry mig om att anstränga mig i PA nu för kommer ju ändå inte leda någon stans... ååhh, klagobloggen, men idag är allt verkligen bläk!

dessutom har min karl varit borta en vecka nu. nu börjar jag sakna honom riktigt mycket! det är alla hjärtans dag när han kommer hem dessutom, finns nog ingen dag på året som är så mycket ångest som den. hoppas han har lite tid för mig!? annars får jag fira med frugan eva :) haha!

ååhh skitsamma! jävla skit dag :(

HÖÖÖRS



<3

RSS 2.0