MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN


HANG(ME)OVER



imorn blir en väldigt spännande dag. jag och jossan ska nämligen till ticknet och planera en resa i april som förmodligen kommer att ta oss till Mexico :) kan knappt berga mig. drömmer mig bort till detta paradis varenda dag... det vore så jävla skönt att bara ligga på en strand varenda dag och läsa, dricka drinkar och bli solbränd. kanske åka på en utflykt, bada med delfiner och dyka med hajar - fan vad nice! nu blir det leva på knäckebröd och vatten hela våren och spara massa pengar :D

första natten, bakis som ett djur och vill bara hem! nu är det fem nätter kvar...hjälp! men tiden brukar gå rätt fort ändå ;) nu är det lite mer än en timma kvar, vill bara hem och krypa ner under täcket och myyyysa!!!



bild från igår (lördags) här fortfarande relativt stabilt haha :)

godnatt/godmorgon


G.E.M.I.N.I/J.U.V.E.N.I.L.E

Nyckelord – Ande

Solen är grundpositionen i ens horoskop. Solens plats i zodiaken är mycket viktig och den påverkar hela din personlighet. Soltecknet visar ditt innersta och verkliga jag och din vilja. Den är din medvetna sida och din utåtriktade personlighet.
Tillsammans med Månen och Ascendenten bildar Solen den treenighet som delar på personens jag i horoskopet.

Tillhör gruppen - Personliga planeter

Deras påverkan är stor i det personliga horoskopet då de står för hur vi är som enskilda individer och hur vi agerar.

Tvillingen är kvicktänkt och intelligenta. De älskar att diskutera och prata och söker ständigt nya kontakter. De är mycket fördomsfria och ofta mycket ungdomliga. De gillar att ta del av nyheter och ta sig an och debattera kring olika problem, men oftast tröttnar de på ämnet innan de når fram till en lösning och har redan kastat sig in i en ny frågeställning, ett nytt projekt. Det pratar ofta fort och kastar fram den ena idén efter den andra i raskt takt och de byter åsikter ofta och gärna med motiveringen ”man kan väl ändra sig”.

Tvillingen är nyfiken och provar gärna allt som kommer i deras väg vilket gör att de ofta lär sig många olika saker men också att de kan gå på den ena niten efter den andra. De älskar att resa och röra på sig och deras nyfikenhet gör att de är mycket lätta att umgås med, men även om tvillingen är social och gärna frågar andra om deras problem så är de egentligen inte så intresserade av andras liv, vilket gör att de kan uppfattas som kyliga eller ytliga.

Tvillingen är oftast rolig och underhållande och de älskar humor. Tvillingen är flörtig och har lätt att prata med det motsatta könet. Men de har lite svårt för djupare känslomässiga relationer och de kan ibland tendera att hålla människor på avstånd. Trots detta så är tvillingen när de väl öppnar sig förvånansvärt känsliga . 

Känsligaste kroppsdel: Händer och armar

*Tvillingarnas bra egenskaper*
Kvick och spirituell underhållare
Intelligent och älskar att prata
Alltid ungdomlig
Livlig och nyfiken
Varm och kamratlig
Anpassningsbar
Äventyrlig som älskare

*Tvillingarnas mindre bra egenskaper*
En skvallerbytta
Ofta nervös och rastlös
Kan vara ombytlig och opålitlig
Ytlig i kärlek, mognar inte alltid
Har ofta en dubbelnatur 
Slug
Hoppar på för många projekt utan att slutföra dom







 




:)


W4tsUp with #...??

men vad fan är "hashtags" för nånting..?? vad är grejen med att man ska göra någon konstig ruta (#) efter nånting nånging? har verkligen INGEN ANING om vad det betyder eller varför man gör det. försökt googla men icke blivit klokare! WTF!!




snart är näst sista natten avklarad. skönt! det känns iaf jättebra hittils och jag trivs som bara den - helt rätt val! dock så behövs en del männiksor läxas upp som sagt men det tar vi någon annan dag ;) nu klipper ögonlocken och det ska bli skönt att komma hem snart :D

 


HIGH5

10 min kvar och det ryker ur mina öron...herregud att folk har mage att bete sig som dom gör :/ GAAAH.. natten har iaf gott skit fort - har varit "lagom" mycket att göra och faktiskt varit riktigt kul emellan åt! nu är det bara två nätter kvar, ska bli så skönt att vara ledig sen. kunna träna mer fritt och hitta på lite roliga saker kanske..!!

idag ringde mamma och väckte mig runt klockan fyra. hon och peder skulle in till söder/zinkens och kolla på bandy men först skulle dom äta middag så då mötte jag upp dom och åt frukost/lunch/middag :P det blev pepparbiff med pommes haha. sen mötte jag upp smulan gymmet; lite kondition, armar och mage :) så himla skönt att ha komma igång.


Die another day/2011.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Allt från att smakat hjort för första gången i mitt liv till att ha blivit moster (and the rest....only god knows...)
Höll du några av dina nyårslöften? Som sagt, gör inga löften!
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min absolut bästa vän och stora syster fick en dotter den 19december ♥ det är absolut något utav det roligaste som hänt mig!



Dog någon som stod dig nära? Tack och lov inte!
Vilka länder besökte du? Danmark, finland och Frankrike. 
Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Sola och bada utomlands. Känna den där riktiga sommarvärmen och ligga på någon strand med en daiquri och (bokstavligen) steka!!  



Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Jag kommer alltid att minnas den 19 juni och den 19 december (min och monkeys födelsedag).
Vad var din största framgång? (here we go agian) är helt klart att ha blivit moster. Att jag fick en heltidtjänst (dock ett vikariat), att jag bor själv i egen lägenhet och att jag blivit en bättre människa..joho du!
Största misstaget? Trott på att folk med fel avsikter har velat en väl. Litat och varit naiv... 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Skadat mig....?? Gör ingenting annat. Behöver snart skaffa mig en drulle försäkring på mig själv. Sjuk har jag också varit....det mest spexade va väl Borelia?!
Bästa köpet? Ehhh.....min iphone!!
Vad spenderade du mest pengar på? Hyra...sen därefter en jävla massa skit (och mat...) ;)
Gjorde någon dig riktigt glad? Det finns ett få men väldigt fina människor som gjort mig riktigt glad...men det är många/mkt som gjort mig glad... 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Avicii - Levels / Pitbull, NeYo - Give me everything / Sak Noel - Loca people (trots att den är från stenåldern) / Nimo&Näääk - Gungar fram / Nause -Made off / Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Oj, det kan jag inte svara på. Men det är har varit ett tungt år.
Vad önskar du att du hade gjort mer? Tänkt mer på mig själv, mina behov och vad som är viktigt för att jag ska må bra. Och tränat såklart :)
Vad önskar du att du gjort mindre? Skadat mig själv och min självkänsla!! 
Hur tillbringade du julen? Hemma hos min mamma i Stuvsta med familj/släkt ♥
Blev du kär i år? Va kär....
Favoritprogram på TV? BIG BANG FUCKING THERORY!!
Bästa boken du läste i år? "en nästan vanlig man"...det är den enda jag läst och dom första sidorna tog ett år (!!!) att läsa sen läste jag ut resten på några dagar - sinnessjukt bra!


Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick väldigt fina presenter...mer än vad jag hade förväntat mig! ♥
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Först va det trädgårdsfest hemma hos morsan sen så på kvällen åkte vi in till stan :)
Vad fick dig att må bra? Att jag tog ett beslut som gjorde väldigt ont men som va det enda rätta och sen att jag lärt känna många nya UNDERBARA vänner.
Vilken kändis var du mest sugen på? ....THE ROCK!! Alltid..!!
Vem saknade du? Eva, Amanda, Stella, Johanna....hela tiden!
De bästa nya människorna du träffade? Smulan,,,som jag iofs lärde känna 2010 men som jag började umgås mycket med i år! ♥


Values

nu är det kanske dags att börja blogga igen... nytt år och nya löften (=tappra försök). har inte avlagt några direkta löften för jag tycker alltid att när man börjar lova en massa saker som det blir svårt att hålla dom. jag SKA sluta äta godis - då tar det några dagar sen är man så godissugen att man spricker. tänker då mycket hellre "ska försöka äta godis mycket mer sällan/en dag i veckan... det enda löftet som gäller 2012 är att inte ljuga.  man ska aldrig ljuga men nu ska jag bli en bättre människa (:)) och aldrig mer ljuga....iaf inte 2012 ;) det är väldigt lätt att man drar iväg en liten, vit som svart, lögn men nu ska jag vara så jävla ärlig att det förmodligen kommer göra ont i både mig men också kanske i andra. as we all know...ärlighet varar längst!!

vilket det däremot är ändring på PRONTO är den lilla lathet jag dom senaste månaderna besuttit. här är det träning som gäller för hela slanten. inga undantag. ska bli hälsan själv...nyttigare mat, eller regelbundna måltider, och träning träning träning. har nu efter fem år bytt från sats till worldclass för att se hur det är :) tränade för första gången idag och jag är väldigt förtjust i worldclass anläggning på nybrogatan. det är stort och det finns ett helt sjukt stort utbud av olika träningsredskap/maskiner. det är tydligen väldigt många som håller på med olika kampsporter som tränar där och därav finns också ett stort utbud av boxningsäckar och massa annat roligt så att man kan variera sin träning ännu mer :D är riktigt taggad på det här och jag har Smulan med mig så att vi pusha varandra tills vi går av på mitten ^^



andra nyheter för fröken är att jag idag/nu as we speak har börjat ett vikariat på 020 som kommer sträcka sig till augusti/september och jag kommer enbart jobba nätter. man jobbar i perioder mellan fyra till sex nätter och sen är man ledig mellan fyra till sex nätter/dagar. det ska bli spännande och skönt - att ha något fast en tid framöver :) det blir också en del ledighet då det finns möjligheter att göra MASSA roliga saker, tex hälsa på Amanda och Stella...;) 

nu fortsätter natten med jobb.. // pUss och godnatt 

  






 





RSS 2.0