MEN:IN:PINK!

känns skit skönt att jag verkligen vänt tillbaka mitt dygn. idag vaknade jag vid tio och låg och drog mig nästan två timmar och strökollade på en film, vid tolv började jag göra mig redo för gymmet och 45 minuter fick räcka idag. har inte blivit riktigt frisk ännu :/ rosanna och moi och sen in till stan och tog en kaffe innan jag började jobba. det gick superfort på jobbet idag och var rätt kul faktiskt. sprang lite ärenden och fick med mig lite smycken i farten haha.

imorn blir det full rulle. ska vara hundvakt och saris lilla ögonsten! ella.. och vi ska göra väldigt spännande saker men kommer inte säga vad utan ni får reda på allt imorn ;) en kopp godnatt te, how i met your mother.... sen dyka ner i duntäcket! men börjar bli trisst att somna själv nu men men, gullet kom hem med kinderägg i natt så han är förlåten haha :D
NATTI

DAISY.LOVE

det här känns verkligen jätte dumt, men kan verkligen inte släppa den kristna rörelsen igår och hur dom tänker. jag kan faktiskt inte förstå hur man kan lägga över allt bra som händer en i livet på "någon" annan än att det är ens egna förtjänst. som sara sa igår, så många tårar man fällt när man har mått dåligt eller när det hänt saker i sitt liv så har man ändå, med stöd av vänner och familj alltid kunnat gå vidare. ska jag då istället för att stärka mig själv och vara stolt över att jag kan ta mig igenom jobbiga händelser se det som att jag blivit frälst av gud/jesus? det är ju helt sjukt! det är inte så konstigt att dom låter sig tro att det finns någon där vid ens sida för eftersom dom, uppenbarligen, inte tror på sig själva utan bara guds godhet så har dom skiitdålig självkänsla och känner sig superensamna! aaah blir inge klokare på det här men är så frustrerad!
försöker somna men är inte så jätte trött :/ men imorn ska jag upp tidigt! längtar efter gröt hah

SHINE YOU LIGHT

mysig stickad kofta till kylan och ett ballt jeans linne. har ingen aning om vad jag ska ha till linnet ... svarta jeans?



okej, jag får det inte så mycket roligare ikväll så ska sluta bloggtracka mig själv. det här är ungefär det jag gör (och det är som sagt saft ... tyvärr. inga rena glas). lagade iaf mitt armband som varit trasigt ett tag :D nu kastar jag in handduken. puuss

HÖSTHÖSTHÖST


lite nytt på skohyllan. super sköna och fina höst boots från dinsko och nya träningskor. dom är jätte lätta, väger ingenting. kilklacken är iofs inte lika unga men kommer användas flitigt till jeans innan det blir för kallt <3

Dricker funlight saft ur vinglas!

hade en helt okey dag på jobbet. satte mig i lite annorlunda sysslor än vanligt :) tiden gick fort och när jag slutade kom cet och hämtade mig så slängde vi i oss lite middag. han på sin rast och jag innan sara kom in till söder, söder som förövrigt var helt dött...satt på snaps knappt en timma sen skulle vi gå vidare men ingenting lockade, folktomt och tråkigt stämning överallt (förutom på cpf*ttjaghatar fenix) så vi åkte faktiskt hem haha. roliga tjejer! stod och glodde på någon hallelujah församling/sekt som stod och sjöng på medborgarplatsen - psykon! en tjej kom fram till oss och pratade som om vi vore dumma i huvudet och riktiga loosers som inte trodde på jesus, gud eller frälsning. dom är bara idioter som inte vågar vara ensamma och då nöjer dom sig med att ha gud som närhet! låter verkligen jätte sunt...MEN MAN FÅR TRO OCH VARA SOM MAN VILL!! :)
imorn blir det jobb också och nu är det inte många timmar/dygn kvar tills min lilla förvandling ;) är så himla taggad! är lite taggad på det höstväder som verkar kommit och hälsat på. tycker det är så himla mysigt med höst! och så kan man börja använda sina nyinhandlade boots ... eller mina beiga kilklack :P
kollar på en skit dålig film med tara reid, hon är verkligen en dålig skådis (sorry)! snart kommer skrutt hem.

SO I STICK TO WHAT I PREFER!

if you want me to be real deep, i hook you up with some poetry!

vart du än är i livet, vilken plats du än befinner dig på och till och med i nästan alla filmer så är orden som villa vovve volvo barn väldigt skrämmande och det känns nästan som att man ska ta kål på planetens karlar när man yttar de "förbjudna" orden. man skulle kunna tro att man föreslagit ett tredje världskrig eller att man bett dom åka fram och tillbaka till mars... åldern spelar ingen roll för hur och vida man ska få en reaktion (definitivt blir det icke mkt till erektion...) eller inte. ofta är reaktionen rätt risig (ofta! inte alltid). det känns som att karlar ofta väntar på något slags universellt tecken som ska trilla ner från himlen och så länge det inte trillat ner något tecken framför fötterna på dom är de rätt bestämda om att det är inget liv dom vill leva utan dom håller sig hellre till det livet dom alltid levt, som inte innebär några större förändringar, det livet som "dom föredrar"! nu skulle man kunna tro att jag sitter här och väntar på denna gudagåva men det är inte fallet. är bara så himla fascinerad över hur skrämmande det är för vår manliga vän. istället för att se det som att ett helt nytt liv startar ser det manliga könet det hellre som slutet på det lyckliga ungkarlsliv som erbjöd både det ena och det andra... (och sen en eloge till de killar som valt att reagera på helt andra sätt!) kvinnan - är väl kanske inte helt oskyldig - som går och väntar på någon klocka som ska börja ringa innanför torson (?!) på oss. kan man inte bara låta det ske? om man är någorlunda mogen och vuxen. jag tror ändå på att när kroppen och hjärnan är redo så blir det så, för bådas del.

okej, nu blev det en massa babbel om barn och jag vet inte vad men tanken slog mig bara. kan istället berätta att restaurangen och baren fenix på götgatsbacken är ett riktig skämt. de ansvariga blåser sina anställda och beter sig som riktiga idioter. har jagat min lön nu i två veckor och det handlar, efter lite beräkning, om nästan sex tusen. det är så pinsamt! och jag är tydligen inte den första... men nu blir det snart hårdhanskarna!

annars tackar jag för en super mysig fredag till rosanna och hennes systerson rufus! var i björns trädgård och lekte, handlade (och lagade) tacos. det var ett himla liv innan rufus somnade sen blev det några avsnitt sex and the city =) nu blir det jobb hela helgen, blääk... MEN DET ÄR BARA EN VECKA KVAR TILL SICILIEN =D



UPS.

att vara sjuk tar kålen på mig. imorn ska jag till vårdcentralen och jag har besämt mig för att bli frisk :) vill kunna komma iväg tll gymmet och träna - köpte nya springskor i dag, svarta från nike, och dom sitter som en smäck! rosanna var här och åt lite pasta med mig och ögna igenom alla mina tidningar sen skulle hon hem i kylan och jag ut och rasta lillen.
ska sova nu, upp tidigt imorn! godnatt

BULL.-TERRIER.

vilken dag! vid lunch kom syster och hennes karl förbi och lämnade deras hundar (jo, jag visste att jag skulle vara hundvakt) för dom ska på lite semester i danmark, skåne osv... lola som är en klass för sig studsade runt i lägenheten som hon förmodligen kände igen sig i och zacke (markus hund) som bara skulle vara med oss över dagen nosade och nosade och nosade! dom är himla charmiga båda två :) c och zacke blev bundisar och låg hela dagen i sängen och myste, så jävla söta.. nu är c helt såld och att bli med hund är en seriös diskussion nu. jag är iofs toppen taggad och har drömt om att ha hund hela livet. det är mycket ansvar men våra olika dygnsrytmer gör att vovvisen kommer ha någon hemma stup i kvarten - lyx! googlar runt på lite kennlar nu men verkar inte som några seriösa kennlar planerar att skaffa valpar än på ett tag :/ googlar istället på vårdcentral för först och främst måste jag bli frisk!!!
imorn blir det -
promenader
gymmet
banken
vårdcentralen
nu blir det - lite to me och sova! super trött :(
snart kanske man är ägare till en bedårande svart vit bullterrier!? :)

svensk.hemmafru

startade dagen med lite havregrynsgröt sen efter klockan två har jag varit mer hemmafru än nån annan. diskat, damsugit, moppat, städat undan allting som låg där det inte skulle ligga, lagat mat (världens sötaste lillebror gjorde tzatsiki till mina italienska pannbiffar) och sen diskat igen! och plockat undan :) är faktiskt lite stolt över mig själv! det var nämligen så att vi bjöd huddingefamiljen på middag då dom aldrig varit här tidigare. så mamma peder patric sara och lilla ella kom och åt gott och drack gott. satt och babblade om allt och ingenting - super mysigt! nu sitter jag och glor på sagan om ringen igen och dricker lite vin (jag tycker helt plötsligt om rödvin?!?). ska snart gå och nana.. imorn blir det jobb igen, 17-23, blää!
puss och godnatt

WHEN.U.KISS.ME

kan inte uttrycka mig i ord just nu så blir musikvideos :) typ!

as long as somebody take me home!

the killers - sam's town
- helt fantastiskt bra!

DET VAR LÄNGESEN JAG HADE SÅ HÄR TRÅKIGT!!!


KELA.LITE!


VAD FINNS DET ATT INTE ÄLSKA?

(dottern gör ett troget arbete för att vara sexig)

“Can you really forgive if you can't forget?”

- nu ska jag köpa en dagbok och skriva ner ALLT jag tänker!

<3

"A brother offended is harder to be won than a strong city, and their contentions are like the bars of a castle"
“We look at each other wondering what the other is thinking but we never say a thing”
mina allra bästaste karlar!

TRY.TO.TRAIN!

mina fingrar luktade kräftor ända fram tills igår natt :/ men det var iaf jätte mysigt, har inte ätit kräftor på många år nu! tänkte  att det är dags att bjuda tillbaka så har bjudit över mamma och hennes karl på middag på söndag. mamma skulle bara se om hon kunde och inte jobbade.
igår var jag bara hemma hos saris och hennes nya lilla valp ella. hon var hur söt som helst. är inte så förtjust i små hundar men hon charmade mig totalt :) vi kollade på film och åt lite mat - snackade som vanligt :D
har diskat i ungefär i två timmar haha och nu lagar vi lite mat, ska iväg och träna om en timma senast. skönt!

“I need money. You know money. I need to know what you know about money.”

just nu känner jag att någon behöver hejda mig, jag är så nära att köpa ett par christian louboutin skor. kan inte låta bli att älska att dom är så eleganta, men inte för mycket, utan helt enkelt perfekta. till ett par blåa jeans! men.måste.spara.till.sicilien.
i lördags blev det en tur ut i "vimlet". fick för första gången äventyra både f12 och solidaritet. hade super kul (även om jag höll på att smälta bort) men tycker inte att det var så tipptopp som vissa målat upp det till. trodde det skulle vara heaven! kom hem, delade på en flaska cava vilket var löjligt nödvändigt, sen somnade vi som små barn. mådde dessvärre inge bra alls på söndagen. dricker knappt någonting nu för tiden så blir full på tre drinkar och bakas som ett djur, blä, men tack alla gullisar för en super trevligt kväll!
har lyckats skaffa mig en vecka semester denna vecka nu, så det blir till att rå om mig själv och min lilla sjukling. ska försöka träna och göra nyttigheter - städa och betala räkningar yeah! imorn blir det hemma mys hos saris som blivit med valp och på torsdag blir det supertjejkväll hemma hos rosanna och josefin (med satc förhoppningsvis). ska försöka anordna en typisk söndagsfika för min kära familj på söndag, så får jag en världsbäst anledning att baka - det bästa som finns! sen blir det jobb jobb jobb, ska tillbaka till nacka gymnasium och jobba men berättar med om det någon annan gång sen ska jag LÄRA MIG TA FOTON NÄR VI GÖR ROLIGA SAKER! shame on me! nu ska jag se på lite film, mys

SOMETIMES.I.-FEEL!

vi åker världen över för att finna kärlek. den perfekta mannen. den perfekta kärleken. det finns inte någon som önskade sig få ha yttrat: jag måste åka... för att finna kärleken. jag kommer alltid leta efter den perfekta, fulländade, oklanderliga, hundraprocentiga, "vi gör vad som helst för varandra"kärleken. men finns den här, i paris? i new york? måste man resa världen över för att finna den rätta eller finns han framför ögonen på dig? det kanske är han var eran saga om första träffen är befängd och orimlig, ingenting du kan stoltera över. eller räcker det med att man satt i soluppgången och drack varsin milkshake? vem och vad avgör om det är perfekt? så många vägar, så många omvägar, så många val och så många misstag. det är det vi lever för, att hitta vår själsfrände. kan man finna flera eller är det så att när en relation dör, letar vi då verkligen efter någonting nytt eller låter vi våra förgånga förhållanden flåsa oss i nacken?
när det kommer till livet och kärlek, varför tror vi alltid på våra värsta recensioner?



LE.CALETTE

mår fortfarande inte helt hundra men kan inte sjukskriva mig mer nu för måste tjäna lite pengar. har börjat nedräkningen till sicilien nu, det ska bli så himla mysigt :) väntar bara på att mina klänningar som jag köpt (tyckte synd om mig själv) ska komma och sen handla lite behövliga saker till semestern. har dragit igång med träningen nu också och nyttig mat sen är det bara håret som ska fixas, sen är jag superredo för italien!
efter två dagar med endast youghurt och te i magen så längtar jag tills att bli frisk. saknar mitt morgon kaffe! ligger redan i sängen och kollar på satc och hoppas att jag somnar i tid. lång jobbdag imorn :/ ciao!

DAIMGLASS

har endast kurerat mig den här helgen och det behövdes! det har förvisso varit tråkigt väder och inget "gå ut" väder. åkte hem till mamma igår och åt middag. hela familjen var samlad, det har nog inte hänt den i våras :) åt super god gryta och drack vin, jag och sara satt i köket i flera timmar och bara snackade skit! super mysigt! sov kvar, eftersom åskan hade väl slagit ner i en om man gått ut. det va så mysigt att få sova i sin egna säng igen. har nog inte sovit hemma på hela sommaren, läste en bok och somnade som ett litet barn. mamma väckte mig vid 11 och då hade dom fixat världens frukost :) mamma är toppen! började jobba vid 15 - usch!
imorn är man ledig, men har lite saker att fixa och dona med på förmiddagen sen förmodligen ta en sväng på stan med sara :) skönt, då sover man inte bort hela dagen! om det är regn ska jag nog ligga hemma hela kvällen och läsa, lol.
är liiite sugen på höst (det får man väl inte säga högt) så man kan börja använda sig av jeans och koftor igen :) har nämligen haft jeans som största shoppingprioritet den här sommaren!?!?
NU the hills, glass, sen sova kram!

whateveryoulike

klockan börjar närma sig den tiden man har tid att fundera och grubbla. kollar på mtv i pausen på min bästa väns bröllop. just nu är det whatever you like med T.I
- är det så konstigt att man drömmer om att bli behandlad som en prinsessa, "få vad man vill" trots att det konkreta är oväsentligt! att vara övertygad om att man är oslagbar och det finns ingenting som kan konkurrera ut mig. jag drömmer om tjafs som handlar om städning, att någon snarkat...att jag råkade missfärga tvätten - jag farar över bråk om otrohet, att inte vara oslagbar utan att vara utkonkurrerad
"det är mänskligt att fela, men gudomligt att förlåta"
- det kanske är min tur att ta över.



vill.tillbaka.till.united.-states


POOR.ME-?

Är fortfarande inte helt kry men nu är jag uttråkad. Vill gå ut, umgås och ha trevligt. Det är sol och man vet inte hur länge solen skiner i denna stad och de senaste dagarna när jag satt mina fossingar utanför porten har det spöregnat. Problemet är att man kommer väl bli ännu sjukare om jag går ut och då kommer min ac-förkylning aldrig släppa taget. Appropå det här med lägenhet så har jag en plan men kommer inte att avslöja min superba ide om den inte går igenom :)

man får väl hyra upp sig på en miljard filmer den här helgen och längta ut till det fria. tröstar mig  med att jag åker till italien om mindre än en månad :) svejs






är lite sugen på sånna där sjuka bravader som man hade för sig för... uppenbarligen två år sen? haha


BARCELONA.2010






AM I OBSESSED?

SEDAN STUDENTEN HAR VECKORNA VERKLIGEN SPRUNGIT IVÄG. DET KÄNNS KNÄPPT ATT DET REDAN ÄR AUGUSTI OCH FRAMFÖR ALLT ATT MAN INTE SKA TILLBAKA TILL SKOLAN, DET ÄR VERKLIGEN ÖVER! ISTÄLLET HAR MAN HAMNAT I NÅGOT MITT I MELLAN RUM MED EN BLANDNING AV ANSVAR OCH ICKE ANSVAR - "DU ÄR BARA ETT BARN, TÄNK PÅ DET" , "DU MÅSTE LÄRA DIG ATT TA ANSVAR, DU ÄR VUXEN NU".

MIN SOMMAR HAR IOFS INNEBURIT VÄLDIGT MYCKET ANSVAR. HAR TRE OLIKA JOBB SÅ FÅR I HOPP TILL HELTID OCH I HÖST BÖRJAR DET FJÄRDE JOBBET. HUR NU DETTA SKA GÅ TILL. HAR IAF ALLT VÄLJA DET RUM SOM INNEBÄR MER ANSVAR, LÄGENHETSLETANDE, ICA KORT OCH ANNAT TILLHÖR VÄL DET STADIET. NU ÄR MÅLET BARA ATT HITTA NÅGONTING EGET!

EN VECKA I BARCELONA VAR NOG BLAND DET SJUKASTE JAG VARIT MED OM. BÖGARNAS MEKKA KALLAS BARCA OCH DET KAN VI VARA HELT ÖVERENS OM ATT DET ÄR. KLUBBARNA ERBJUDER INTE MYCKET ANNAT ÄN 1,90M LÅNGA, SILIKON BÄRANDE MÄN (ELLER KVINNOR?!?!) SOM HATAR OSS RIKTIGA TJEJER. TRANSVESTITER SÅ LÅNGT ÖGAT KAN NÅ OCH DET FINNS TILL OCH MED STRAND DISTRIKT FÖR BÖGAR DÄR ALLA VALT ATT VARA NAKNA, RIKTIGT ÄCKLIGT, OCH TOALETTEN ÄR MER ETT RUM FÖR ATT KOMMA VARANDRA NÄRMARE.... KANSKE EN SJUK BESKRIVNING PÅ EN STAD MED ETT STORT KULTURARV OCH EN VÄLDIGT VACKER STAD MED SÅG FAKTSKT INTE SÅ MYCKET MER ÄN BÖGAR, SAND OCH SOL! UTELIVET VAR HELT GALET OCH OM MAN TYCKER ATT NÄR KLUBBARNA STÄNGER 05 I STHLM ÄR DET SENT KAN MAN DISSKUTERA KLUBBARNA I BARCA SOM HAR ÖPPETIDERNA 06-14 OCH SEN 14-20. SLITET!
OM DRYGT EN MÅNAD BÄR DET AV TILL SICILIEN I TVÅ VECKOR. SKA BLI HELT UNDERBART :) GÖRA DET SOM MAN GÖR BÄST I ITALIEN, SOLA, BADA, ÄTA GOTT OCH BARA TA DET LUGNT. DET RYKTAS OCKSÅ OM DUBAI I OKTOBER OCH MALAYSIA I JANUARI. NU FÖRSTÅR NI KANSKE ATT JAG BEHÖVER JOBBA SOM EN IDIOT! MEN DET ÄR VÄL NU MAN FÖRVÄNTAS LEVA LIVET OCH RESA? KLAGAR IAF INTE, HAR UPPTÄCKT ATT STHLM ÄR INTE SÅ MYCKET MER ÄN BARA EN VACKER STAD MED VATTEN. (FAST JAG ÄLSKAR STHLM ÄNDÅ)

TÄNKTE IAF BÖRJA BLOGGA LITE MER NU IGEN, OM DET ÄR NÅGON SOM BEGHAR SIG ATT LÄSA LITE OM VAD SOM HÄNDER I MITT LIV :) NU SKA JAG FORTSÄTTA VARA SJUK, STACKARS MIG, GLO PÅ TV OCH FIXA MED LITE BILDER FRÅN BARCELONA. KOMMER ALDRIG KUNNA SOMNA, GICK UPP KLOCKAN 19 IKVÄLL, HAH..

 

 


RSS 2.0