nästa

som en god vän till mig, nike, sa en gång: just do it liksom! and i just did it hahahahaaha
obs! skånsk dialekt, och svengelska :D:D:D

heartbreak city

har börjat nu med min muntliga uppgift tills fredag, dessvärre har jag två till, på torsdag. känns helt hopplöst, men med tanken på att fredagsuppgiften gick bra och flöt vart jag lite taggad. skönt att vara hemma hos mamma, man får så himla mycket gjort här. har varit på ikea idag, älskar ikea, och köpt en klädhänngare men det kommer mera :)

imorn är det redan onsdag, vad händer? har jätte mycket att göra så var tvungen att prioritera allt plugg framför nånting som jag mycket hellre hade gjort! har städat och röjt i mitt rum ikväll, nu är det jätte fint. vill få lite ordning så att det känns som jag bor här och inte att mina dammråttor, usch o fy!

läsa lite straffrätt, sen sova! shululu!

hittade en massa dopkort idag, roligt att läsa, visste inte ens vilka hälften var ifrån

äntligen så ligger jag i sängen. har faktiskt pluggat fram tills nu. kollar runt lite på internet samtidigt som en himmelsk drog med kent går på repeat. har helt glömt bort den, men nu kan jag inte sluta lyssna ah. idag har varit en riktigt tuff dag med allt plugg och så har jag varit tvungen att röja i mitt rum, det var kaos. har egentligen inte pluggat klart men har två skrivningar imorn så det får gå som det går.. kan inte somna för sent. sen är resten av veckan en fullständig katastrof. har någon slags examination varje dag. varje dag! helgen kommer vara så värd och det kommer vara grymt nice att få slappna av lite. behöver det nu.



det går bra nu

den här helgen har verkligen känts lång. har hunnit med så himla mycket roliga saker. i torsdags hade cissi middag, det va skit mysigt. satt hemma hos henne, drack massa öl, åt tacos och massa jordgubbar. grymt! blev faktiskt en väldigt tidig hemgång, var nog hemma runt tolv. somnade däremot senare och på fredagen var det upp och jobba. jobbade till åtta och därefter blev det en massa mysigheter. mötte tids nog upp anna och vi satte oss på snaps, igen! grym kväll. allt gick verkligen som det ska. skulle tyvärr upp och jobba på lördagen också. måste. sluta. shotta. var i alla fall världens lamaste dag på jobbet men när jag slutat drog jag till nacka, mötte upp anna stella amanda johanna alexander och alexandra. sen bar det av till noooooorrtääääälje, tjoho! det var as stört. bilresan var nog det sjukaste jag varit med om, körning i motsatt fil på motorvägen alexander? det va grymt nice, drack öl, spela fotboll, dansa! NICE!

hemma, nyduschad och nu ska det studeras :(


låååååååååånghelg och jag klagar inte

gud vad skönt med riktigt lång helg. tyvärr kommer den inte bli så avslappnad. jobbar fredag, lördag och söndag plus att jag har någon slags inlämning månd, tids och onsd. så det blir plugg och jobb. fast inte bara.... ska på middag imorn hemma hos cissi. det ska bli skit mysigt. sen ska man väl ut nånting i helgen, förhoppningsvis! ska försöka att njuta av solen också. om det är någon sol. om inte annat ska jag spela sönder låten tingeling haha, den är ju fruktansvärt bra asså. den kommer definitivt hamna på min top 10 den här sommaren. tillsammans med alla andra bra shlager låtar, hepp!

eftersom man är helt ledig imorn ska man väl nog hitta på någonting, förmodar att det blir några glas vin och färgning av mitt hår hemma hos anna. kan nog bli väldigt mysigt! innan blir det dessvärre plögg och köra bil.. måste fixa körkort någon gång också haha... a lot of love ;)

To death do us apart...

herre min gud vilken stressig dag, faktiskt. skulle ha gått upp i hyffsad tid imorse och gått till skolan. övernattade hos en kompis och förhörde mig på själv på min "komplitering" som gick åt helskotta så nu får jag komplitera kompliteringen nästa tisdag istället, yeeäs! sen har jag gjort en massa saker men som faktiskt är hemligt ett tag framåt haha ;) åkte hem och åt hos rosanna sen in till stan igen, filmkväll hos hennes kompisar fredrik och danne, mysigt. har inte varit på filmkväll på evigheter men det var skoj.... kom hem runt 12 och då blev det en massa the hills men jag kan faktiskt inte låta bli att kolla på det utan att bli iaf liiite irriterad. allting handlar och går ut på att dom ska vara så mogna med värsta jobben och sånt, men dom beter sig ju som en bunt högstadie elever allihopa. bara en massa drama hela tiden sen är det faktiskt en sak som jag börjat fundera på väldigt mycket den senaste tiden...
giftemål. det känns som att det är en massa människor som hela tiden gifter sig, uppriktigt sagt, dom gör fan inget annat men sen när det väl kommer någonting då är det ju inte så jävla kul längre. varför ska man gifta sig om man inte verkligen vet att man inte vill ha någonting annat och varför ska man gifta sig när man är så himla ung, och egenligen!! varför över huvudtaget? älskar man varandra mer då för det verkar faktiskt som att det bara går utför... jag har faktiskt mer eller mindre börjat tro på typ halvtöppet förhållande för om man får träffa andra finns det ingen gräns att tänja, då är det inge spännande och då håller man sig förmodligen till samma kille/tjej. skulle man sen träffa en gullig, intressant kille som man vill hooka med behöver man inte må dåligt för det och få en massa huvudvärk.. fast då skulle man lika gärna kunna vara singel! eller eller eller? är bara så trött på att 15 åringar springer runt och förlovar sig bara för att dom varit tillsammans i typ ett halvt år, man kan väl lugna sig lite och bara vara och leva. det måste man faktiskt göra någon gång också. man har hela livet på sig att vara vuxen, förälder och gift så slow it down. man måste väl passa på och leka av sig när man fortfarande är ung för det är inte sexigt att skryta om sin helg fångst (det är det iofs aldrig men kul och höra när andra berättar haha) när man är en fyrtio årig desperat "fräsch mamma söker"... fan asså, man ska inte gifta sig om det inte verkligen är to death do us apart!! (det sa jag och min kille när vi blev tillsammans i sjuan, naaw)

push it och lev för fan! vad gör det om 100 år? ;)


she hates me

ibland känns fakitskt fruktansvärt fel saker väldigt rätt.. eller? men jag har mer eller mindre kommit fram till att man kan inte hålla på att ångra sig och sånt. jag är ju heller inte den som ångrar saker och varför börja nu? allting har väl ändå någon slags mening.. fast det kanske man mest säger för att skydda sig själv och sina egna handligar. hur som helst måste man våga leva lite :) och så länge man mår bra så!

johanna fyllde år i helgen som var så vi var hemma hos henne och åt middag och hade det allmänt bra. senare drog vi in till stan och förvandlade oss till våra bästa ässe och hade det jävligt kul, däremot var efterfesten det sista man skulle vilja kalla efterfest.. kanske mera sovfest om man nu kan ha sånna? haha stört men mysigt. 

nu ska jag äta glass, inte för att jag egentligen behöver någon glass haha, och samtidigt försöka plugga svenska. har prov imorn! sjukt mig! sen är det faktiskt csi :)

 

Lite av allt..

Den här helgen har erbjudit lite av allt :) I fredags spårade det väl kanske mer eller mindre. Eftersom vi började festen redan vid fyra och slutade inte förän tolv timmar senare, eller aa elva, så kan man ju ungefär tänka sig hur det såg ut. Kul kul, men det finns saker värda att bara glömma! Lördagen var mycket lugnare. Låg hemma hos Anna hela dagen till klockan sex sen drog jag hem. Åt en popcorn påse till middag och 1.5 liter cola. Kollade på LaInk och MiamiInk och kom fram till att jag nog en vacker dag borde gifta mig med Ami. Mhhhhh vad snygg han är!! Vid typ halv elva kom Stella och Eva och gjorde mig sällskap. Alla var rätt sega men vid elva taggade jag till som satan. Ville bara ut ut ut och då kom koman för alla andra. Blev inge skumpa party med Micke och hans vänner men jag och Anna åkte till donken och mötte upp hennes jobbkompis och hans kompis istället. Drog sedan hem till kompisen och slappa. Slutade med att vid halv fyra drog vi hem, innan jag och Anna somnade i en hög på hans soffa. Solen höll på att gå upp och fåglarna kvittrade! Roxette's spendning my time på reapet. Myyys! Idag har också bara varit lugnt med sol, stan och pizza bakande med Anna och övningskörning i duvnäs utskog. Nu ska jag plugga!


Spending my time!

Sitter nu i sista stund och försöker skriva min avhandling som handlar om det intressanta ämnet EU. För ovanlighetens skull går det åt pipan, men för att vara extra pesemistisk så går det faktiskt skit. Brukar alltid kunna sätta mig ner två dagar innan och skriva en bra uppsats men inte nu. Är alldeles för tankespridd och mina tankar finns absolut inte hos EU, sorry. Så vet inte riktigt hur det här kommer lösa sig, om det äns kommer att lösa sig. Får nog prata med läraren imorgon.

Idag var iaf en väldigt avslappnad dag. Vaknade på två sekunder och sprang ut i solen med Anna. På den vägen är det. Har varit på jakt efter ett par svarta ballerina också vilket gick sådär så vi ska faktiskt ta oss enda till stan imorn, hör och häpna. Men imorn är det fredag, och hur kan fredag sluta om inte helt underbart? ;)

SOV GOTT

IM GONNA BE THE VERY BEST

Sitter här igen med dessa jäkla avhandligarna. Orkar bara inte ta tag i det nu. Ännu mindre när man är mer eller mindre ledig imorn och hellre skulle hittat på något roligt, som att spara pengar haha. Är så jävla pank just nu så det är inte okej någonstans. Har nog inte haft så här dåligt med pengar någonsin!! Men är det all in så är det, vad fan ska man göra. Skadade nog mig ordentligt italien, men det är jäkligt kul ska ni veta.. One way or antoher im gonna find you im gonna get you get get yooooooooooou är det enda som spelas i mina högtalare juust nu men vad fan!

SNAPS

"Last night the dj saved my life"

Galen helg, riktigt galen. Jag orkar mer eller mindre inte ens skriva vad som hänt (i detalj) men har tillbringat större delen av tiden på snaps med anna och haft jävligt kul. I torsdags var även min låssas syster Sara med, det va skoj! När jag inte har tillbringat tiden med att förkorta mitt liv med många minutrar har jag jobbat och stått i. Både lördag och söndag. Men nu ska jag inte jobba igen förän näst nästa helg :) skönt... Vet inte om det blir några studier imorn. Har inga viktiga lektioner så får se om jag pallar mig iväg. Vem vet annars vad jag kanske hittar på?


RSS 2.0