Tvåhundrakronor rikare, GULL! ^^

Det är fan dags och sova nu! Klockan är bara några minuter efter elva men håller på att somna på tangenbordet =S Varför är jag hela tiden så himla trött? Buhu. Har dessutom en lång dag framför mig, och tänkte plugga lite innan jag somnar!
Imorn ska jag först till svea hovrätt, sen klippa mig, sen träffa amanda (finally) och till sist ska jag på en invigning av en butik som heter hangmatta med rosanna :D avundsjuka? :D
Ingen hälsopedagogik för mig imorron bitti, sen slutar vi i skolan cirkus elva, tjoho!

Nu ska jag sova :):)
Sov sött! / J

"no bra, no pants"

Är jag hatad av alla bara för mitt yttre skull? Kvar är i alla fall min stolthet, det är den jag är och det är den jag lever för!

Idag hyrde jag och Eva filmen "tretton" som kom ut för cirka fem år sedan, när man alltså va tolv tretton. Tror inte man fattade vad filmen handlade om, men levde ju trots allt i sin skuru idyll men grunder och regler. Trodde jag skulle dö när jag såg den idag, grät genom hela slutet. Var helt jävla förstörd. Är det bara för att man reflekterar till hur man själv var då och vad man gjorde?
Hela dagen har bara varit helt upp och ner. Hade sån ångest när jag kom till skolan att jag inte ens visste vad jag skulle ta mig till. Blev irriterad på en vän och är så jävla understimulerad så det kryper i benen på mig, och ändå så orkar jag knappt lyfta på arslet.. vad är det för fel? =S Det är nog bara en svacka!?
Köpte ett mineralpuder idag för 400kr, hoppas det kan göra mig lite lyckligare iaf!

Nu sitter jag i min kammare och lyssnar på the kooks för att dra upp stämningen haha..
Godnatt på er!


i know right?!

se, se, vem som kommer där som en deja vu som någon man sett förut.
hon har färgat hår, sminkade ögon och trasiga jeans. men varför stirrar dom? pratar om henne och vänder sig om?
kan dom inte se att hon är ett bedårande barn av sin tid?

TOUCH

Det är själva känslan av berörning, men i min värld rör man inte vid varanda.
Jag tror vi saknar berörning så mycket att vi krashar in i varandra bara för att få känna något.

Kan någon bara få smärtan att försvinna?!





solen skiner alltid över edinsvägen

vad fan ska man säga?
juste, har skaffat mig en bdb (för alla okunniga, en bilddagbok) där det ligger lite (ganska mkt) roliga, oseriösa, fula och fina bilder.. mmurran.bilddagboken.se! min kära vän pärlan har eller hade en också men hon är lite knas så hon skulle göra om den haha..

jag tog skoldagen med tunga steg idag, dagen förstördes redan tio i tio när jag insåg att mitt 10 in 1 block var....försvunnet! gick till lektionerna med gråten i ögat och har fortfarande inte hittat det...
meeen, vid halv ett snåret vände dagen (iaf en stund, sen kom jag på igen att blocket var borta) när jag messade väktaren på jobbet som jag intervjuade igår pga ett arbete i civilrätten, som är så där dösnygg ni vet, för att tacka för att han ställde upp. hade inte förväntat mig något svar, iaf inte inom fem min (a) jag dog när jag läste smset. han är så, ja, hot haha! sen, ungefär en kvart senare, bestämde jag och rosanna att hon ska följa med till london under höstlovet! wiiiie.. då blir det moi, rosetten, patric, papski och alexandra!

vill bara påpeka att jag drog hem till eva efter skola och barnvakt, väldigt mysigt! drack te, åt, pratade och såklart... fixade med våra bdb :)
ha en trevlig natt,
XOXO

RSS 2.0