28 MAJ

usch, klockan är snart tolv.. redan?! kvällen har gått så fort med två timmar framför tv:n - först grey's och sen sex and the city :) onsdagskvällen har faktiskt varit ganska tjejig.. har legat framför tv:n och snyftat lite till alla romantiska ögonblick med glass i närheten. efter allt tv tittande ägnade jag faktiskt lite tid åt mig själv.. jag filade mina fötter - det är såå skönt - sen så smorde jag in mig i min favoritlotion från jobbet. den luktar så himla somrigt och fräscht! nu sitter jag vid datan och funderar ut min klädsel för imorn, fredag och lördag haha.. tror att fredagen är klar. ska nog ha mina svarta tunna jeans med tanken på att det ska bli varmt, och min nya topp jag och mamsen köpte idag, maybe high hills?

imorn ska jag tyvärr jobba.. ångrar verkligen att jag skrev upp mig på den dagen. det ska liksom bli typ 25 grader.. inte för att jag visste det i mars hehe. dessutom går treorna ut och jag skulle vilja va där och kolla faktiskt :) sjunga lite sommar sånger och sånt mys.. bara två år kvar!?!?!?! efter jobbet funderar jag på att åka hem till grannen, dom har studentmottagningen - men ändå inte? det är iaf slutskiva och den ordnar ju vi i events (festgrupp på NG som jag är med i) så får se hur det blir.. ska iaf träna! :)

nu ska jag lägga mig och läsa ego girl (carolina gynning) som jag fick låna av rosanna.. cozy!
natti natti
/ julia

"du förtjänar ett öde värre än döden"

det är snart onsdag. veckorna går så himla fort. hinner inte med längre. jag borde egentligen plugga lite naturkunskap men man har ingen motivation längre när det är så nära "slutet". på torsdag går treorna ut, lyckosar! själv får man gå hela fem skoldagar till....stackars oss :) iofs tror jag att dom sista två åren kommer gå fort som fan.
på tal om år, på lördag fyller mitt hjärta år och vi har dessutom varit tillsammans i ett år. wie! gud vad tiden går..ska väl förmodligen ha en helhelg men får väl se hur dte blir med det. lördagen ska vi iaf ägna åt varanda - i hope :S
jag har köpt bästaste presenten åt danne men kan inte säga än vad det är om han nu smygläser min blogg... haha


imorgon ska jag och mamma till sickla och shoppa lite till turkiet hade jag tänkt iaf! vi åker om sex veckor tjoho :)
natti natti

sushi

idag är det måndag. var bara i skolan 20 min idag :P hade bara fika med naturkunskapen, sen fick man göra vad man ville. jag stella och johanna åkte till sickla, johanna skulle köpa ngt för sitt presentkort på best of brands. medans johanna försökte hitta ngt fint flummade jag och stella runt och en skit konstig expidit följde efter oss och kommenterade allt vi sa haha
sen skulle jag va barnvakt, hämtade dom vid tre tiden och va i lekparken en liten stund. sen gick vi hem och åt bullar :)
rosanna jobbade så jag åkte och besökte henne. åt sushi och satt ute och snackade killproblem haha (no offend baby) ;D


WOHO! Jag som trodde jag skulle tillbringa hela sommaren i ett tråkigt Sverige, men NONO! JAG SKA TILL TURKIET!!!! vi ska sola och bada och shoppa! den 12 juli så bär det av.. min lilla prin ska tyvärr inte med ska åka med familjen, men jag och han får göra ngt annat tillsammans (ska jag se till)

image7

byebye.. (jag kommer bli så brun wiiie)

morsdag!

klockan har redan slagit om till söndag - morsdag! veckorna går så himla snabbt. kan inte riktigt fatta! om en vecka så fyller min käraste år och vi har varit tillsammans i ett år :D kan kommer bli överlycklig för min present!

igår efter att jag och rosanna hade tränat åkte jag o handlade mat, kom hem till danne och lagade maten. det vart tyvärr lite misslyckat :/ hade förlite grädde i hihi drack cola och åt godis istället. vi drog ut vid tio tiden för att möta upp dom andra och vira runt.. det var nämligen birka (race) igår. såg två stycken, vid akalla och tyresö och vi va hemma vid tretiden. haha två race på fem timmar, missade kanske sex st eller ngt.

har bara chillat hela dagen hemma hos älsko och nu e jag hemma hos mig själv. är inne på datan för att ipoden måste ladda lite :) ska väl sova nu. det är en dag imorn (snart) också!

natti natti
/ Julia


PROOO!

nu är det så att jag är äntligen klar med min uppsats TJOHO! har suttit framför datan ändå sen 18 fram till nu, kan ni fatta? tror nog att mina ögon är lite fyrkantiga hihi det enda jag gjort är att äta och det tog kanske tio min.
uppsasten blev precis sju sidor, det var max. kändes lite nördigt men den ena sidan är framsida med typ bild o shit och den andra är innehållsförteckning, inte så svårt.

imorngon är typ den enda lugna dagen dom närmsta veckorna. bestämde mig idag för att försöka kompletera upp mitt betyg i naturkunskap så måste göra ett prov om två veckor på två kapitel, god save me! man kan iaf inte sänka sitt betyg så då kan jag ju lika gärna satsa :)

imorgon är det torsdag men känns som det ska vara fredag. efter skolan ska jag hem till stella. har inte varit där på evigheter, det ska bli mysigt. vi ska dricka te och sånt! egentligen så måste jag hämta min cykel där, mamma dödar mig med sitt tjat (but i love you anyway) men kan lika gärna chilla där någon/några timmar isf..

nu ska min bror få datan, stackarn.. det är bara jag som suttit här hela veckan mohaha
so long fuckers <3

life

jag och pappa har precis varit ute och övningskört. innan satt jag och försökte få ihop min uppsats. gick väl halvbra. trodde man hade allt under kontroll men sen när man skulle börja med fakta delen (avhandligen) sket sig allt. ska fortsätta skriva snart igen.

älsklingen kommer förbi om en stund och ska hämta sina allergitabletter. det är dessutom min chans att få pussa o krama på honom lite innan vi ses nästa gång. nu e han och tränar.. så duktig!

hade kompletring i skolan så va inte där idag - skönt. men det känns konstigt på ngt sätt. det känns som man inte fulländat sin dag typ. på eftermiddagen var jag barnvakt, alva envisades om att va i parken i spöregn men jag stod emot tjoho! däremot var jag tvungen att ringa cesar i all panik när jag typ helt ärligt höll på att kissa på mig nere i järla liksom. dom bor typ bort mot finntorp, skulle aldrig klarat av att gå hem utan att kissa på mig fan haha han kom iaf precis hem.. sicken tur, vet inte vad jag hade gjort annars.
vi gick hem och så åt vi bullar och drack te (dom drack mjölk hihi) och hade jätte mysigt när det regna. sen när jag skulle gå hade det hunnit bli sol. tur igen!

aja, måste väl fortsätta nu då suck
<3


cutie

känns som jag har tröttnat på att skriva nu. vet inte varför, eller så har jag bara inte hunnit... har dessutom kännts som jag varit så sur på allt och alla, alla som inte varit som jag velat? det har bara inte passat mig.

den här helgen har iaf varit bra! i fredags så fikade jag med amanda på L'avance. vi satt och försökte lösa lite shit som händer ibland men dte verkade ju gå bra trots allt! sen när jag skulle på till tunnelbanan ser jag antonia komma i sin bil (förmodade att hon var påväg hem) så jag lyckades få skjuss hem :) vi satt och snackade typ en timma om den biologiska klockan haha. på lördagen så började jag bli sjuk, jag jobbade mellan 10-16 så var uppe i svinottan men camilla räddade min dag thanks girl! mamma jobbade också och hon hade bilen så hon skjussade mig till zäta där det senare skulle vara födelsedagsmiddag! det var jätte trevligt, det var zäta jag rosanna ebba l ebba k julia sofia amanda carro och cissi. det vart lite tjaffs runt bordet om vart "efterfesten" skulle äga rum men jag drog mig snabbt undan och bestämde mig för att träffa min pojkvän. mötte upp honom och andrej i slussen sen chillade vi runt i staden in på småtimmarna sen hem och sova. somnade hand i hand <3
på söndagen vaknade jag typ halv fyra, tom älsko hade vaknat tidigare. vi åkte hem till matteus och kollade in hans nya bil, Z4 cutie haha ;) man får tydligen inte säga att en killes bil är söt så jag drev lite där då.. åkte sen till 60 vid femtiden, skönt o inte va där på kvällen. sen hem till cesar, åt kakor, pizza drack cola och te. fett nice. danne fick mig att inse hur mkt jag älskar honom!

so long, nu ska jag äta lite popcorn och sen se criminal minds. börjar klockan tolv imorn.
puss o kram

PS. SKA PÅ KENT DEN 28 JUNI MED AMANDA WIIIIIIIIIE!

"då kommer jag äta upp dig"

sitter hemma hos amanda i skarpnäck. ska förmodligen ut och fika lr nått skoj. fan det är ju rix fm festivalen haha :D
aja byyyye

saknar dig ju!!

jag saknar dig så jävla mkt. tänker på dig hela tiden. bara för att jag vet att vi inte kommer ses förens i helgen. det gör mig så ont. när får jag bli en del av dina intressen? ring mig, hör av dig, älska mig!

har inte skrivit på ett bra tag. har inte haft ngt att skriva helt enkelt. min helg sög hårt (det va iofs mysigt att vara mes sys och sola o så på lördagen) för allt sket sig big time. vet inte hur länge till jag orkar med dessa bigtime skit?!
träffade eva på bussen påväg hem och satt o snacka med henne någon timma, vi pratade bara om hur förkastliga våra liv va.. heh. sen på söndagen jobbade jag. kul jul! mongot som ringde mig kom in igen - STALKER! han sa att han letat efter mig på facebook? han vet liksom att jag heter julia bara.. undra hur många han hittade haha tog bort min namnskylt efter det!

KOM OCH KRAMA MIG ÄLSKLING!

4

idag har jag handlat kläder :) wie, det var jätte längsen senast. köpte en jeans kjol, blå klänning/tunika/blus/linne, ett linne (vitt) en vit tshirt och ett par be dorande skor från indiska! very nice! jag o mamma va på söder på zoe och skulle köpa skor men jag hittade inga ju. dom var antingen för tråkiga eller för mkt.

något annat som är kul är att aik har gått om djurgårn, plus att aik är påväg uppåt och djurgårn påväg neråt.. för tillfälligt ligger sveriges bästa lag (aik såklart) inte mindre än fyra! en applåd.

fucking datakunskap imorn, bläääääääääää! hmm, kanske ska göra rättskunskapen då.. think so :)
Ciao

kan inte låta bli att hata!

var precis inne på expressen för att kolla en sak när jag såg att dom hade en s.k. "specialsajt" där man kunde läsa om bl.a. Engla mordet och Riccardo Campogiani. jag kunde faktiskt inte låta bli att gå in och läsa om båda morden även fast det tar så jävla mkt på ens krafter. jag började med att läsa om Engla, sen när jag började läsa om Riccardo Campogiani blev jag så jävla förbannad på dessa jävla rent utsagt skitungar. tyvärr, skulle inte så mkt som att släppa en tår om ni fick dödstraff.. vet ni varför? för att det är så respektlösa ungar så jag finner inga ord. dom är inte ens värda att kalla barn. riktiga jävla snorungar. kan inte låta bli att hata er!! ni tog en människas liv, för att vadå? vara tuffa eller? i era huven har det verkligen brunnit.

annars är allt bra. hade matte nationella imorse, kändes ganska bra tills vi gick igenom det. sen hade vi debatt på svenska. ibland vill jag bara spy på alla i min klass, blir så jävla irriterad heh
ska börja spåna nu på min historia uppsatas om folkmordet i Rwanda!
ByeBye

"att nått så nära kan va så lång bort"

"en ynklig rad av fotspår,
en okänd kontinent"


en god vän sa till mig idag att det känns som hon talar ett annat språk än ngn annan! som vid ett tjaffs med ngn så förstår man inte varandras känslor och tänker bara på sig själv och blir ännu mer irriterad. precis så!
så känner iaf jag.. det känns som om vi två pratar olika språk med varandra. du kan inte förstå mig! jag gör mitt bästa för att förstå dig, men det ska räcka hela vägen, inte halvvägs!'

"är det jag som håller för hårt?
eller är det du som är för svag?"


försöker hitta den rätta rythmen för oss, ändra vanor kanske. men hur? hur ska vi göra. säger alltid "det finns inget att göra", men det göre ju! önskar bara att vi båda gav mer, att du gav mer! jag är inte redo för att släppa oss, jag älskar verkligen dig och vill vara med dig. men jag vill inte känna mig ensam mera! samtalet mellan elva - tolv gör nästan allt värre. att alltid veta att snart, snart så hörs vi. bad dig om en enkel sak.. va spontan!

"du såg mig springa över skaren 
i jakten på min sagolika vy
och du lärde mig att fullständigt försvinna
in i dina tankar i ditt huvud står jag fri"


älskar dig, bara dig! släpp inte taget än, snälla.. "säg inte mer nu, berätta ingenting"
// Julia

drääääääääääääägg

jag kräver nog ganska mkt uppmärksamhet, men asså någonstans har det ju brunnit för vissa ;D det känns världelöst att vara din vän för du klarar dig nog på alla andra fyra miljader du har, you know what say'in?

det är iaf någonting som jag o rosanna kom fram till idag.


försöker ladda ner massa g-unit, 50 cent låtar m.m som e skit bra men det skiter sig ju med tanken på att jag inte vet vad låtarna heter :@ så nu e jag arg. fick iaf ner några bra.


funderar på att se crminal minds som börjar om en timma. undra om jag e vaken då? i will see..

nu ska jag duscha o sånt!

GOODNIGHT


jippie :)

JIPPIE, Min data fungerar äntligen. den har nog stått oanvänd i ca tre år lr nått. fick den av morfar sen en dag efter typ en eller två månader slutade internet fungera, sen dess har jag inte använt den, men min favvo bror fixade den igår, tjoho! :) nu kan jag sitta uppe och blogga hela nätterna haha (yeah right)..

har tagit det ganska lugnt den här långhelgen. valborg var också lugn. åt middag med mamma och peder sen träffade jag danne efter mkt om och men. åkte hem och sov hur som helst.
men torsdagen var trevlig. vi va bjudna på grillfest hemma hos antonia och matteus som bor ute vid velamsund. grillade massa gott kött och åt potatissallad mums. satt mest och pratade och vissa spelade kort hihi. åkte hem typ vid tolv ett ngn gång tror jag. somnade direkt.
fredagen tillbringade jag i sängen med älsklingen tills jag var tvungen att åka och jobba usch. fick 16-23 passet, not so fun! efter det åkte jag till gullmars och danne kom o hämta mig under mkt tjafs med tanken på att det va valhalla (race) och det va ngt han sett fram emot o lalala :P hur som helst fick jag träffa honom :D (glad julia)

idag har jag inte gjort ett piss asså. vaknade vid två. fanns ingenting kul på tv så jag åt lite mat ist. sen när jag hade gjort det gick jag och la mig igen haha danne spelade playstation och jag somnade haha, vaknade vid sex och jag va så jävla rastlös usch. tjatade och gnällde på danne att jag ville göra ngt - och äntligen, vid tio kom vi ut haha!

nu e jag hemma, ska jobba imorn. börjar 12 och slutar 19, tänkte träna innan om jag pallar :D
natti natti

torsdag em

den här veckan har jag gjort allt förutom att sitta hemma vid datan. det har varit sånt himla varmt och soligt väder! har dessvärre inte gjort så mkt alls. har varit i skolan men det har varit ganska fritt arbete så har komit till skolan men inte gått på typ nån lektion, samanlagt typ tre den här veckan :P har suttit ute och solat ist.

valborg var väl inte så himla rolig tyvärr. allting börja med att skita sig, precis som slutet, och mellan början och slutet regnade det OAVBRYTET! ikväll ska jag och danne hem till antonia och matteus och grilla. hoppas vädret håller sig bara!

har solat hela dagen och nu ska jag göra mig iordning ;)
LOVE

RSS 2.0