SEX AND THE CITY

jag var o såg världens bästa film (ever)
det var en filmatiserad story om carrie, miranda, samantha och charlotte. med tanken på att jag älskar serien och försöker se vartenda avsnitt som visas kan ni ju tänka er att jag...dog på biosalongen. tårar dit, skratt dit.. den var helt enkelt underbar!
på bion var det cirka tre killar, det va så många jag såg iaf, men den här filmen borde ses av alla killar i hela världen. så istället för att säga att vi är komplicerade, se filmen så fattar ni vad vi vill ha!!



UWA

ingenting har hänt än som är värt att berätta. och det som har hänt ska ni skita i.

den dagar kommer den också..

jag skiter i det här nu. klarar inte av det!
ska bete mig som du..

:'(

vattenkoppor!

det var ett tag sedan man bloggade.. och nu har jag faktiskt försökt men då har man blivit "flyttad" till ngt random ställe. kommer nog inte ens komma ihåg adressen haha!?

förtom att jag nu har sommarlov så har det inte hänt så mkt. jag och danne har firat 1år iofs, för att inte glömma hans födelsedag. han blev överlycklig över presenten (antingen få köra en ferrari, lamborghini lr porshe) dessvärre så kanske inte min önskan på Hur vi skulle fira dagen gick i uppfyllelse men jag var iaf med honom.
annars har jag typ bara solat. det har varit så himla härligt väder dom senaste veckorna. man kan inte låta bli att bara vara ute!
helgen har varit bra till och från. torsdagen bestod av en skolavslutning och sedan så fixade rosen mitt hår, hon stack sen o jobba och jag drog till långan och solade med stella amanda o anna. eva kom lite senare, o hon och jag var med varandra under kvällen. drog en 3,5 i parken och båda var helt opartiska men lite fizzy (intärnt). ringde och väckte älsklingen vid typ tio på kvällen och såg till att vi sågs, åkte in till stan helt i onödan eftersom vi skulle ut till nacka igen.. under fredagen så var jag med danne och satt hemma hos honom och solade men kände att jag höll på att bränna mig så jag gick in o la mig igen, det var så himla svalt och skönt. på eftermiddagen åkte vi till järla sjö och solade med antonia och mattues, vi hade köpt med oss mat! senare kom cesar och andrej på sina hojar och även zäta kom gående med sin hund kiwi.
på kvällen blev det kungsan för att ta "farväl" av antonia som har åkt till spain y france och ska vara där i över en månad. vi drog senare hem till cesar för att småkröka lite, en öl och en cider haha samtidigt som danne fick låna cesars hoj (:S) sen åkte jag hem fett seg.

under lördagen jobbade jag sen på kvällen va vi hemma hos mattus och kröka. rosanna hängde på också :D blev ngt glas vin.. hon o jag sov hos mig. vi solade på morgonen sen jobbde jag mellan 17-23.
och så är vi här, måndagen den 9 juni. tio dagar kvar tills jag fyller år. är barnvakt åt mina vattkopporoffer :( , dom sitter o målar/stämlpar med sina nya tuschpennor - så söta och glada!
senare? dont know!

PÖÖÖÖSS OCH GLAD SOMMAR!

första fotdoppet

ingenting roligt händer i mitt liv just nu. har bara massa tråkiga och dryga människor runt omkring mig som kan totalfucka en hel dag (okej, inte alla såklart!), men det positiva är att det är fett nice väder :) det har varit runt 25 grader varje dag och jag har försökt få lite sol iaf.. förbereder mig lite inför turkiet!!

idag är det ju måndag och skit mysigt väder. jag och stella åkte till skolan (i deras nya super häftiga bil) och gick på matten. sen åkte vi till långan och  solade och "badade" - stella badade hela kroppen men inte jag hehe sen var det dags för oss att hämta barnen. vi gungade och sen gick vi hem och åt glass o kakor :D mums.. danne (som då var "sjuk") och alla andra var nere i järla sjö och spelade fotboll så jag drog dit och kollade på. tog ngt att dricka sen gick alla ner till piren.. väldigt mysigt i eftermiddagssolen!
danne skjussade hem mig till mamma och jag plockade ihop mina saker, sen kom pappa och jag körde hem oss lugnt och fint haha

nu måste jag göra lite naturkunskap - UUUUUUSCH!
/ julia

RSS 2.0