helt.slutkörd.i.kolan.!.!

Det är längre knappt så att jag kommer ihåg vad jag heter,,,min hjärna är ett enda stort blurr! Jag vet inte längre vad det är för dagar utan allt bara går på...på automatik. Det va väldigt längesen jag kände mig så här matt :/ helt jävla slutkörd i kolan. Allt ifrån flytten och sen massa annat som hänt, så det är väldigt mycket nya "intryck" och känslor att hanskas med. Både roliga och jävligt jobbiga intryck. Men nu är jag ledig i två dagar och det ska bli så skönt. Det va väldigt längesen jag va ledig två dagar på rad så ska försöka göra både så lite men så mycket som möjligt under dom här dagarna.



Nu har jag i alla fall flyttat. Det känns jättebra och nu har jag börjat få ordning på det mesta men det är mycket till som ska fixas men allt "tråkigt" och "tungt" är klart :) det ska bli väldigt spännande att se hur allting ter sig och hur det kommer att bli att lära känna den nya Julia. Låter larvigt men tror att jag kommer förändras väldigt mycket, inte personligt men hur min relation till mig själv kommer bli. Jag kommer förhoppningsvis bli mer självständig och självsäker. Jag har fått så himla mycket stöd av min familj oxå och det känns skit skönt och jag trivs väldigt bra i tillvaron förtillfället även om jag som sagt är helt slut och har mycket att tänka på.




Det som är tråkigt och faktiskt känns lite jobbigt är att jag inte har något att se fram emot just nu, ingen inplanerad resa eller liknande och det känns dötrist. Skulle behöva ha en lite sporre och ngt att sukta till men det kommer nog, för snart får jag nog och kmr fly landet. I alla fall för någon natt eller så ;) .......om man nu får råd haha.....


puuuss och kram och godnatt! xoxo


wing.it.-of-.for.me

med tanken på mitt tidigare inlägg så kanske det är lätt att uppfatta mig som lite schizofren men det är jag inte. jag är överlag arg och nedstämd men ibland har även mitt liv goda stunder haha ;)

så med andra ord - jag befinner mig i det största lyckorus på väldigt (!!) länge. jag är så glad just nu att jag knappt själv vet vad jag heter och inte ens lyckorusets baksidor får mig att bry mig. i dont give a fuck, typ så känner jag mig och jag är så jävla taggad. bättre än den bästa drogen. bättre än allt! jag är kär i det här!













moms.-day!

jag är arg! jag är arg för att jag inte är nöjd med min tillvaro. jag är inte nöjd med mitt liv. det enda jag känner är en tomhet, ingen lycka, glädje, kärlek...ingenting utan jag är bara arg och tom! och det är så jävla frustrerande att gå runt och känna sig arg och tom hela tiden. allt är liksom medelmåttligt, ingenting är kul ingenting är tråkigt och jag går bara runt och väntar på att det ska säga BOM och allt ska bli som vanligt men jag vet och känner på mig att det inte bara kommer bli så....jag kommer behöva förändra en hel del saker i mitt liv!

jag flyttar om två veckor, själv. jag ska för första gången i hela mitt liv bo själv i en egen lägenhet. det är sjukt spännande och skit läskigt på samma gång. jag har förmodligen inte fattat det själv än för inte ens det får mig att "tagga" till...men förhoppningsvis så kommer det bli en helt störd upplevelse när allting sker på rikigt och när det verkligen är dags! och nu helt plötsligt - från ingentstans - behöva tänka på pengar till hyra mat nöjen tvättstuga och så vidare...att behöva tänka på allting helt själv, det känns helt sjukt! kunna göra vad man vill i sitt hem och kunna lämna disken om man vill, dammsuga imorn istället och dra upp persiennerna senare!! så jävla skönt!!





i fredags firade vi mamma som fyller år idag ♥ både jag och mamma jobbade till klockan 16 så vi gjorde oss iordning och åkte till eken och tog ett glas vin. jag ville att hon skulle få sin present av mig när vi va själva så jag gav henne ett kort där jag skrivit hur mkt hon betyder för mig och hur mkt hon har gjort för mig. hon blev rörd och tårögd vilket inte är så super likt mamma och när hon läst klart och vi hade kramats visade jag henne tatueringen och då kom tårarna på riktigt, på båda två! jag är så himla glad att mamma reagera på det sättet och inte helt tvärtom utan att hon blev chockad, stolt och lycklig!
(japp nu har jag en till tatuering. åkte till studion i onsdags för att lämna in bildern och boka en tid och fick en tid i torsdags, en dag innan vi skulle fira henne. jag trodde att jag skulle få vänta flera veckor iaf :) men icke och det va så skönt att få den klar till i fredags och jag är såååååå nöjd!!!!!)



mamma i paris, 1971. det är en gatumålning som är gjord i blyerts. ni vet när det sitter massa konstnärer på ett torg och ritar av dig...en sån målning är det :)




sweet sunday. undra vad man ska göra idag då. jag får ju inte träna/gå ut och gå (jag får inte bli svettig) och det är rätt trisst väder så det blir nog kaffe och tv! xoxo


Falling.in.love

Det är inte allt för ofta som man njuter av en regning/molnig dag som denna. Sov tlls jag vaknade, inget alarm och ingen stress, har legat på soffan sen dess och kollat på tv och snart ska jag ge mig ut för en promenad :) senare ikväll är det dags för jobb igen.

Imorn ska jag få tillbringa min eftermiddag med Amanda o hennes pojkvän som är varit i Sthlm under helgen. Det ska bli så himla kul att se henne igen, saknat henne! Och kan inte bärja mig tills dom flyttar till människobyn!! Åh längtar :)

















































Låg och kollade på en film i eftermiddags med Robert De Niro och Meryl Streep från 1984. Har sett den förr och älskar den, både för att det är två jätte duktiga skådisar fast dom är unga och för att den trånande kärleken i filmen får ju vem som helst att smälta - och jag som är så oromantisk som man bara kan bli känner att även jag skulle inte dö av lite romantik, trånande och "kärlek". Se den!!!







FRIDAY.-02:56

Så är man på jobbet igen. Man kanske ta med sig en tältsäng och sova här...eller? Idag jobbar iaf jag med Patty så, hon har också börjat jobba på 020 så det är kul. Har man någon att chatta med haha ;) vi jobbar hela helgen tillsammans :)

Njuter av alla soldagar man får nu förtiden när jag ändå jobbar nätter och är ledig om dagarna. Har solat och badat hela veckan men nu skulle inte en "regndag" vara helt fel så att man bara kan vara hemma och glo på tv innan jobbet utan att känna att man kastar bort de få soliga dagar vi har här i Svealand. Så kan man pass på att träna också :) så tummen upp för regn imorn (då ska jag nog sova till klockan tre).



på väg till min prinsessa på rindö för att vara barnvakt och sova över <3



hemma hos syster och hennes bihang ;) världens underbaraste terass!!



stockholms underbara skärgård sett från rindö färjan (vaxholm-rindö)



"hemma" hos mig där jag spenderat de senaste dagarna, lyxigt att bo så nära sjön med brygga och gräsplättar att ligga på, tar väl kanske 2 sekunder att gå :)


ALCOHOLIC

(tänk om man kunde få börja bloggen varje dag med....)'

hej alla sötisar!!! hur mår ni?? får så himla mycket mail angående om vilka bloggar jag läser. åh det är så kul att ni mailar och engagerar er. AND SO FUCKING ON......
jag är glad som har amanda som en trogen läsare iaf ;)


men ska vi ta en ny "dag"?  DAG 10 - BLOGGAR JAG LÄSER

egentligen så tycker jag inte att det är så kul att läsa bloggar för kommer på mig själv att sitta och tänka att jag ens orkar bry mig om vad kissies senaste skvaller handlar om eller vad kenza har för bikini på sig idag men det blir ju som en del av sitt egna liv framförallt när jag sitter framför nätet varandra gång jag jobbar och det är ju ca sex dagar i veckan så det blir ju ens vänner - man har ju inte tid att umgås med ens riktiga vänner alla veckor :( det är lite samma sak som våra rullstolkunder/färdtjänstkunder på taxi020, efter ett tag känner man tom igen vem det är på rösten när dom ringer och en del är så himla gulliga så man kommer ju lätt ihåg dom, men det är kanske lite väl stört att man känner igen en kunds röst....och vet vad dom heter i efternamn men men, ni hör ju, jag jobbar för mkt just nu haha ;)

typ jag?! fast smalare...




men bloggar jag ALLTID läser är www.kenzas.se www.tyras.se www.itsmeyourdani.se www.gynning.net www.kissies.se www.amandarizzo.blogg.se olika bloggar www.finest.se
däremot så DÖR jag hellre än att läsa alla bloggar på stureplan, tycker inte alls om attityden och hela den atsmosfären. när jag läser bloggar vill jag att det ska vara lagom ärligt, lagom privat och lagom "kändis". behöver inte veta varenda sak i din karriär eller i ditt förhållande utan lagom är bäst ;D     
däremot så skulle jag tycka att det vore as kul om alla "usa kändisar" skulle blogga. typ läsa om angelina jolies dag...se ngn outfit bild och sen gå in på brad pitts blogg och läsa lite om att han är sur på angelina! sjukt kul ju :D

 






something sweet/something diffrent/something...?







snart ska man börja handla höst/vinter kläder. lite ny insperation kanske???










 


JACK

nu säger jag det för miljonte (?!) gången men förmodligen sista gången för nu är jag så jävla trött på mig själv! nu ska det tränas, brännas fett, slankas till och byggas muskler =) jag är as taggad men så brukar det va i en månad men sen tar jag mig inte tid/ger upp/tycker det är pest och skiter i det helt enkelt. men nä, nu jävlar! min man tränar dessutom också nu som fan så då måste ju jag skärpa mig! kan inte sitta hemma och dega haha =P så nu är det WORKOUT som gäller och bra/nyttig mat, tjoho! och wish me good luck hah



dags att ta tjuren vid hornen som man brukar säga




WRUUUUM/BRUM

Så låter min mage just nu efter att ha proppat i mig en hel (HEL) påse med bilar. Livsfarligt och jag rapar skum, samtidigt som jag känner hur skumbilarna sväller i min mage och nu är jag mest äcklad. Såg precis ett foto på en semla och höll på att spy!

Sitter på jobbet efter en veckas ledighet. Har varit i Danmark och hälsat på farmor ju tillsammans med syster och bror i några dagar sen så har jag bara varit hemma. Har firat Syrrans födelsedag igår och i lördags var vi ute på rindö och firade Wilma som fyllde 6 år (oj vad tiden går?!). Idag däremot så kände jag verkligen att jag skulle kunna vara ledig....föralltid?? Bara få strosa runt och göra ingenting - så skönt. Men tror att jag behöver komma iväg, utomlands och få riktig sol och riktig semester! Åhh längtar till en strand med turkost vatten =)

Under hösten kommer det ske en del förändringar i mitt liv, en stor förändring iaf men som kommer leda till att hela min vardag och att hela mitt liv tar fart på en ny kula och det kommer bli minst sagt annorlunda men mer om det då. Det är lite blandade känslor - är både rädd men också taggad!



Funderar på att börja blogga på finest.se. Kommentarer på det?

XO XO

 


RSS 2.0