Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

det absolut bästa som finns när man ska tjejhänga är ju ett gäng pizzor och en låda vin, typ! men det är väl ingenting jag "bjuder" på...däremot så bjuder jag alltid på för mycket mat haha! det finns alltid mat kvar som tillslut måste slängas. jag är väl en klassisk middagsbjudare som gör en stor/go sallad med massa smaskens i, potatis i ugn och kycklingspett eller kött. eller så blir det tacos haha. jag absolut älskar att laga mat men inte till många eller när man vet att det förväntas någonting briljant. när c.et fyllde år i höstas gjorde jag mat för en hel arme, det tog typ två dagar och tror att det blev över av allt förutom tårtan...som sen var tvunget att slängas :/ så never ever again ;)
- så där har vi det, en klassisk middagsbjudare eller pizza/tacos tema....vad sägs om kanske mexikans afton snart???? jag hör någon säga strawberry daiquri!?!?!?! ♥





stor öl och rätt så stor tallrik med kött, höhö

nu har jag äntligen fått mitt schema, fram till maj någon gång. inte lika mycket äntligen så var det skit få tider och från och med imorn är jag ledig till nästa söndag haha (fick ett extrapass på måndag) men är så himla mycket ledig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. om jag hade haft pengar hade jag nog stuckit någon stans, själv. skönt!!! men snart fyller lillebror 18 år (på onsdag) och då fan, då ska jag ha massa kul. wiHo!!!!!!!!! nu kmr "fiesta la grande" jävligt passande. men först - GODNATT ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Dag 03 – Mina föräldrar

JAG OCH MIN ÄLSKADE MAMMA, EWA! det finns ingen annan som verkligen finns där dygnet runt och som jag vet står vid min sida vad som än skulle hända. det har varit mycket gnäbb genom åren men idag är mamma min absolut bästa vän som jag inte skulle klara en dag utan! ♥



JAG OCH VÄRLDENS BÄSTA PAPPA, MIKE! pappa har också stått vid min sida genom allt och varit ett stort stöd i mycket som har hänt. pappa är en klok man som hjälpt mig att fatta lite klokare beslut än vad jag förmodligen gjort på egen hand. samtidigt som att allt gick med hjälp av "puppyeyes" och jag är en sann pappas tjej!! ♥

Dag 02 – Min första kärlek ♥

min första kärlek kan väl ses på olika sätt! min första kärlek var när jag gick i sjuan till nian. vi var tillsammans i ett och ett halvt år ungefär och trots att jag var ung så var jag kär! det var absolut ingen fjortiskärlek! däremot så utvecklas man och framförallt förändras - jag tror det egentligen handlar om nyfikenhet. man är nyfiken på livet...så det tog slut. men det var min första kärlek och jag är tacksam över att jag får ha det som min första kärlek, för det var precis vad en första kärlek borde vara!

men min första kärlek är karln jag är tillsammans med nu. det börjar närma sig tre år tillsammans, och mycket (!!) har hänt under dessa tre år. det har varit het och intensiv kärlek men väldigt mycket svek och idioti också. jag har aldrig kämpat så mycket för någonting eller blivit så sårad och många gånger kan jag faktiskt inte ens svara på om det har varit värt alla tårar, nu så här i efterhand. vi är tillsammans idag och det här är det längsta vi varit med varandra non stop men det är svårt, som fan, för vi är verkligen två olika själar och perfekta för varandra samtidigt som att det kan vara det värsta vi gjort mot oss själva (haha). äsch det går nog inte och förklara men våra relation är jävligt speciell.


det är svårt och bara skriva rakt upp och ner vilken eller vem som är ens första/största/bästa/värsta kärlek för i alla relationer som tar slut tar man med dig någonting unikt och speciellt! ingen relation är den andra lik och alla betyder mycket men på olika sätt. och jag tror att den första kärleken behöver inte alltid vara den första!




nu är det bara en dag kvar på arbetsveckan, för mig :) i helgen åker vi till falun för att fira c kusin som fyller år. ska bli både skönt och kul att komma iväg och lämna sthlm. på fredag ska jag och mamma shoppa och äta lunch vilket också var hundra år sedan jag gjorde så det ska bli skit kul! lite mamma-dotter tid och fredagens stohej är ännu inte skriva i sten! vad ska man göra? vad vill jag göra? vad borde jag göra?

nu ska/vill/borde jag sova! BYYYYE ♥


Dag 01 – Presentera mig själv

jag kan väl börja med att skriva att jag uppenbarligen är sämst på att uppdatera, och att de som läser min blogg (??) känner mig så detta lär ju bli rätt ointressant!! eller, det beror nog på vem man skulle fråga...man kan nog få rätt olika svar om hur jag är som person... ;)
fyller 20 år i sommar. bor tillsammans med min pojkvän i nacka och jobbar på apoteket cw scheele och på taxi 020s beställningscentral. vill till hösten eller nästa vår utbilda mig till ambulanssköterka och drömmer om ett liv med hund. försöker att spendera så mkt tid som möjligt med alla enastående vänner och sålla bort det/dom som gör min vardag sämre och inte gör mig till en lycklig och rik människa (inte rik i pengar alltså....utan rik av lycka och glädje). vill och försöker träna så mkt jag orkar men jag tycker det är så himla trisst att gymma så drar mig lite för mycket. nu har jag och zumba hittat varandra och det är sjukt kul så nu blir det iaf träning minst två gånger i veckan! just nu håller jag på och längtar ihjäl mig efter en utlandsresa och våren :D men framför allt att få komma iväg! och sen allmänt - jag är oftast glad men trött. jag är lättretlig och har högt temprament. jag är öppen som få mot alla jag känner och älskar men sluten som en mussla mot folk jag inte känner. försöker att se allting gott hos människor och händelser men har lätt att tappa fokus och se allt i svart o vitt. jag älskar min familj, min karl och alla fina som gör min vardag till den bästa!




lycklig? JA!



min absolut bästa eva!






en glad julia :)




inte alltid man lägger upp ett bildspel på sig själv, haha, liten egoboost där!


mina tankar är i japan!

dagarna försvinner verkligen! helt plötsligt är det mitten av mars (mer till o med) och april är snart här! trots att snön ligger kvar och det sägs att det ska snöa idag så vet man ändå att våren faktiskt gömmer sig runt hörnet :) kan samtidigt känna att när man jobbar dagarna i enda så bryr jag mig inte om det snöar/regnar/blåser/soligt utan det är bara så himla (!!!) skönt att det är ljust när man åker till och från jobbet! redan klockan sju imorse kikade solen fram mellan molnen, det är ett riktig lyckokick..

för att jag ska ha lite mer att göra på bloggen - att få skriva av mig är sjukt bra men glömmer alltid bort - så har jag snott en liten lista från carolina gynnings blogg :P kommer börja på redan idag men senare ;)
BYYYYYYEE

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder


lite blödig är man väl kanske ändå...

lite blödig är man väl kanske ändå...har följt bachelor på tv, för det är väl det minst sämsta av allt skit som visas och kommer på mig själv att jag verkligen blir glad när han (the bachelor) friar till tjejen han "älskar". sen att det tar slut två månader senare är en annan femma men jag blir verkligen glad :) - störd?
å andra sidan tror jag faktiskt, vilken lycka det än handlar om, att det är jätteviktigt att man kan glädjas med andra. även om man gett upp hoppet om vissa och faktiskt inte orkar :/

igår kväll firade jag rosanna...det var först en liten förjanne hemma hos henne med vin och ostar sen blev det matorgasm på la cucaracha - shiiiiit vad gott det är där!!!!!!! sen skulle vi till amba och det blev så också...tills allt blev pannkaka och jag teherse och en annan tjej drog hem. skönt! är inte van att va igång så sen så somnade vid två, som ett litet barn haha!





idag ska jag på båtmässan med pappa, så nu är det bara att göra sig iordning! ska bli kul, inte varit där på många år :) BYYYYE ♥

pure happiness!

åh gud så skönt! jag är äntligen ledig, två dagar, men det känns som en evighet...sen är det inte en enda ledig dag förän den 19 mars. låter kanske absurt, men blir stolt över mig själv för att jag verkligen kämpar nu, trots att det svider att jobba varje dag! än så länge älskar jag det...det är så himla roligt, nytt och spännande =) jag lär mig så himla mycket nytt och alla verkar jätte trevligt! nackdelen blir att jag kommer pendla sååå mycket i tider. vissa dagar jobbar jag 10-17 (en vanlig dag) på apoteket sen dagen efter ska man jobba 21-05...upp o ner! däremot är det overkill att börja 7, gå upp 5, fyra dagar i rad. känner mig helt omtumlad nu. vill bara sova men kommer vakna skit tidigt imorn om jag lägger mig nu...men inte ens chans att jag kommer sova längre än till nio, gör inte det längre, har ställt om mitt dygn helt haha.


imorn blir det födelsedagsfirande för rosanna. middag på la cucaracha och sen vet jag inte vad hon har i åtanke =) och på lördag ska jag........SOVA! Byyyyye ♥



min pojke har världens sämsta godissmak ♥

nu jävlar, nu är utbildningen på 020 igång...dagen börjar redan klockan 05 (hinner inte få i mig kaffe förän 07 typ!!!!) och sen är det bara nöta nöta nöta, det är så himla mycket så det går nog inte ens att förstå! så vi som svarar i växeln är magiska superhjältar och borde få en stor fet eloge ;) så mycket, och komplicerat, är det vi gör...för er :D trots att det är as svårt så är det skit kul! det är så himla skönt att få byta miljö, träffa nya människor och framför allt ha nya arbetsuppgifter och göra någonting nytt! det är slitigt att gå upp så himla tidigt så är inte speciellt rolig eller trevlig för den delen heller på kvällarna men det är inte många tidiga morgonar kvar..hälften avklarade! känner till o med att det ska bli kul att komma tillbaka till appe på söndag, men då blir det dessutom skyltning så det är också en annorlunda arbetsuppgift.


för övrigt har jag kommit fram till att
- i vår ska det börjas med körkort...teori och allt vad det innebär :)
- ska spara, samla, skrapa till mina andra tatuering
- bli mer ekonomiskt, samtidigt börja jobba mer o bli rik mohah
- laga mat hemma varje (ha ha) kväll
- jag ska hälsa på min elefantbebis i kenya ♥
- träna! iaf röra på mig mycket oftare än nu...det här är inte hälsosamt! men äter faktiskt tio ggr nyttigare!! :D


skulle kunna tänka mig detta ass!! ;D

GODNATT GODMORGON GODDAG GODKVÄLL

RSS 2.0