a cinderella stroy

idag är en riktigt bra dag. morgonen började dåligt men med tanken på våra sov vanor kunde vi sova bort all dålig energi. lagade massor med pannkakor som vi mumsade på med sylt och glass :) kan inte bli bättre? bjuda mig på fin restaurang? nej nej, äter hellre pannkakor och myser hemma. äh det är fint!

mamma ringde och var orolig för att jag bara låg här i hans soffa och inte hittade på något att göra. men med tanken på att sommren bjudit på skitväder, vad slår att ligga hemma i myskläder och läsa eller kolla på en mysig dramakomedi? inge sminkandes, inga finkläder utan bara jag och mig själv! imorn ska det ju faktiskt bli fint väder så då kommer jag förmodligen gå ner och sola vid sjön och läsa min bok :) haha jag har blivit en tönt, men fyfan vad skönt. sen ska jag in till staden och träffa ms. westman.  nu är det dax för en dusch och sen krypa till sängs. natti

måndag

sitter hemma hos c och kollar på världens bästa serie med världens sexigaste man, criminal minds och dr reid. han är så jäkla smart och så sexig så man vill ju nästan bara dö. ska snart hem till eva och göra någonting. är dödstrött men kommer bli rastlös om jag inte hittar på något! har precis börjat läsa en bok också som jag knappt kan släppa. den på engelsa med 600 sidor, kommer börja tänka på engelska haha..

ska väl ta på mig lite varmare kläder och börja röra mig :) pussss

so what

hemmmmmmmmmma. skönt! vill bara krypa ner i sängen och sova :) hade de skit kul ikväll med sara och nathalie. blev relativit tidigt och cheeseburgare på donken haha. fick dessvärre sitta och vänta en halvtimma på bussen i slussen men vafan... pratar med sara nu om allt mellan himmel och jord. usch, har faktiskt lite ont i halsen :/ ska nog diska lite, sen tvätta bort sminket och sooova MJAU 

i feel good

äntligen så kom den efterlängtade lönen. har mer eller mindre levt på kredit (mamma) i 25 dagar nu. hoppas men tror inte att den kom för att stanna, tyvärr. men man får väl njuta av den så länge man kan. ikväll ska jag ut med sara och nathalie, lär väl börja på snaps men funderar på att dra vidare sen och möta upp saras kompis. måste försöka få i mig något att äta, men finns ingen mat hos c och orkar inte äta ute igen. att dricka drinkar till middag kan bara sluta på ett sätt :S ska börja göra mig iordning om ett tag! eller typ nu. stress..

ÄH STICK

usch vilken sommar. inte många soliga dagar. sitter hemma och är så mätt så jag knappt kan resa mig från soffan heeh :/ det blixter, dunder och monsunregn ute. himla kul...


hultsfred var grymt. massa bra musik och hade alla mina fina vänner där. hade iofs fler när jag åkte dit än hem. synd att det på ett sånt ställe ska komma fram vilka ens vänner egentligen är. antar att det inte är förän när man blir lite äldre också som man märker sånt. synd iaf. orkar inte behöva va mina vänners mamma efter några öl, skärp er. ni är väl inte femton längre?


har iaf sen dess bara varit hemma och latat tillsammans med mitt sockerbär, eva och sys! jobbat några dagar och passat på att vara lite sjuk. nu är jag mörkbrunett och mkt nöjd. efter allt två för sega och mätta dagar blir det utgång med sys och nathalie... mm va gött!


puss på er!

så nu bär det av till smålands skogar (!?).. hultsfred med andra ord! åker redan så tidigt som klockan nio på morgonen, fråga mig inte varför, så vi kommer redan vara där runt lunch! var precis och hämtade upp lite öl, trodde inte jag skulle orka styra ngt men tänka sig. nu ska jag börja packa sen sova antar jag ju! kanske får en liten godnatt puss, who knows?
kommer sakna stockholm, tro mig

hopplöst

HÖR OCH HÄPNA MEN JAG GÖR TYP INGENTING ANNAT ÄN ATT AFFIMERA OCH LÄSA MIN BOK SOM JAG FICK AV ROSANNA I FÖDELSEDAGSPRESENT. IBLAND HJÄLPER DET OCH IBLAND HÄNDER INTE ETT SKIT, MEN MAN KAN INTE FÅ ALLT! KAN NOG ERKÄNNA ATT MAN ÖNSKAR SAKER SOM ÄR IDAGENS LÄGE GANSKA ORIMLIGA HAHA. MEN NU MÅSTE JAG ERKÄNNA ATT JAG BLIVIT EN TÖNT. SKA TILL HULTSFRED PÅ TISDAG, VILKET KOMMER BLI GRYMT, MEN HAR NU FÅTT DEN HÄR LILLA KLUMPEN I MAGEN SOM MAN FÅR NÄR MAN DRABBATS AV TYP RESFEBER OCH DEN HÄR GÅNGEN BEROR DET NOG PÅ ATT DET FAKTISKT FINNS EN "BUDDY" I MIN VARDAG. JAG ÄR TILLBAKA PÅ RUTA ETT OCH HANDSKAS MED PROBLEM SOM SVÄVAT SOM ETT REGNMOLN ÖVER MITT I NÄSTAN ETT ÅR. JAG ÄR EN TÖNT! JAG ÄR EN TÖNT FÖR ATT TROTS ATT JAG BLIVIT SÅ FELBEHANDLAD I VISSA AV MINA RELATIONER FÖRSÖKER JAG FORTFARANDE TRO PÅ KÄRLEK OCH DET GÅR BÄTTRE ÄN DET BORDE. JAG ÄR EN TÖNT FÖR ATT EN ANNAN TÖNT HINDRAR MIG FRÅN ATT GÖRA, SÄGA OCH FRAMFÖRALLT KÄNNA VISSA SAKER. JAG ÄR EN TÖNT FÖR ATT JAG LÅTER MIG SJÄLV BLI NERTRYCKT AV KÄRLEKEN... MEN VAD GÖR MAN INTE?

OM BARA NÅGRA TIMMAR LANDAR SARA PÅ ARLANDA OCH ÄR TILLBAKA I STOCKHOLM. JAG HOPPAS ATT HON HAR MASSA BRA RÅD ATT GE MIG INNAN JAG ÅKER IVÄG NÅGRA DAGAR. JAG HOPPAS OCKSÅ ATT HON FORTFARANDE ÄR SÅ FÖRSTÅENDE FÖR DET FINNS FAKTISKT INGEN ANNAN JAG KÄNNER SOM GÅTT IGENOM EXAKT SAMMA SAK UNDER EXAKT SAMMA TIDPUNKT SOM HON OCH JAG! NU VILL JAG BARA REDA UT DET HÄR, EN GÅNG FÖR ALLA.

NU SKA JAG TRÄNA LITE (STRÄCKA MIG EFTER GODIS SKÅLEN).
OCH JA, DET BLEV/BLIR EN VÄLDIGT LUGN OCH NYKTER HELG :)


nothing compares to me? ;P

klockan är tragiskt nog halv tre och jag sitter och jämför mig med en jämnårig tjej som lägger ut "glamourbilder" på sig själv på sin egna blogg. hon är skit snygg i ansiktet, inget speciellt men snygg men varför gör man nånting sånt? det är faktiskt pinsamt och (föööörlåt) slampigt. synd med en så snygg tjej!

den här veckan har bara sprungit iväg, och jag börjar bli skit stressad :S åker liksom på tisdag, om tre dagar. nu börjar jag få lite halvångest. har ju mitt charmtroll i sthlm så vi lär ju ge varandra relativt mkt huvudvärk under den veckan. plus att jag kommer nog sakna honom. hoppas han förstår att jag är där för musiken och mina underbara vänner. inge jäkla skabbfestivalknull :P

idag är det fredag och är cp otaggad på att gå ut! vill bara ligga hemma och grisa, vilket jag gör ett halvt kilo godis senare :) jag är nöjd hihi

snart kommer min sara hem!!!!!!!!! längtar!

natti natti

RSS 2.0