heartache on the dancefloor

visst är det så. när solen tittar fram, tittar även stockholmarna fram. alla blir gladare, iaf nästan, om inte annat känner jag mig mycket lyckligare. förmodar att endorfinerna produceras förfullt i mitt huvud och eftersom jag inte tränat på ett bra tag nu heller kan det behövas =) har bestämt mig att jag ska försöka lägga min energi på bra saker och inte trams och diskussioner. det är definitivt värt ett försök!

veckan har bara sprungit iväg. rosanna kom hem från rivieran i söndags och har tillbringat större tid av veckan med henne. i måndags åt vi fin middag på cafe 60. försökte med mcdonalds men det va inte alls populärt =P mötte sen upp sara och efter mycket om och men satte vi oss i en park, åt godis, drack cider och rökte nästan ihjäl oss. fick dessutom sällskap av lite fågelbajs... vill inte säga mer än så! på tisdagen så åt jag och rosen lunch tillsammans med michelle och darlan på scandic hotell. det var jätte trevligt men höll på att smälta bort i sommaren värmen så jag och rosanna tog en promenad ner till thaibåten och svalkade oss på stranden med några öl. för hennes del bar det vidare på allsång men för min del bar det av till helvetet, nästan. ny dag, nya tag =)! vaknade på onsdagen av att rosanna lovade sina pannbiffar imorn till middag =D och sen med ännu flera nyheter. hennes lilla flirt fredrik och hans kompis danne "bjöd" med oss på ett evenemang anordnat av lifestyle. det var skit trevligt och vi drack massa rose =)
dagen till ära har vi agerat hundvakt åt dannes colden medans dom jobbade, vi låg mest och solade men gick på promenad till sjön och svalkade oss lite tillsammans med maybe (hunden). typisk sommar vecka!

imorn blir det mysmiddag hemma hos rosanna med massor av vin och drinkar. ska fira mig i efterskott och sen blir det förhoppningsvis utgång! rosanna viskade något om caféet?! låter hursom väldans trevligt! har bara liiiite klädångest plus att jag saknar mitt sockerbär!! åhhhh








kände att det blev lite tjat och mycket negativa tankar (kolla rosanna, im doin great)






hur som helst, en grymt bra start (från andra håll) på den här sommaren!


frågan är om du faktiskt inte redan sumpat det helt jävla totalt!?

det känns som att det många gånger, förmodligen alldeles för ofta, blir så att man blir kär i helt fel kille. käpp rätt åt helvete fel! man trivs kanske ofta bra tillsammans och man för för det mesta ganska kul tillsammans men det är egentligen helt bara fel. hur vet man att det inte är jag som har förstora krav och inte han som är helt kastlös. hur höga krav får man sätta på en annan människa och då samtidigt kunna förvänta sig att det är någonting som den personen ska kunna förändra för faktiskt min skull.
jag har alldeles för ofta fått känslor för helt fel kille. inte för att jag kanske älskar honom mer eller inte pga att han måste behandla mig dåligt utanför att dom faktiskt inte kan ge mig det jag vill ha. jag blir fakiskt inte helt hundra procent lycklig tillsammans med han. men nu till hela poängen! jag kan inte (!!) vända mig om och gå... i några veckor var det fine, vi snackade inte speciellt mycket, ingen orkade bry sig om den andra men nu är jag tillbaka på samma jävla ruta ett. är det annorlunda den här gången? är det värt ett försök? vill jag ens försöka?

hur fan vet man?

i want you, exactly like im used to

ska man våga tro att det kommer fungera den här gången? att just det här försöket är annorlunda. jag vet att det är det, men vad betyder det egentligen. är bara trött på att, förlåt, men faktiskt ödsla tid på något som vi ändå bara lyckas köra i botten. och var ifrån ska förtroendet komma? det lär ju inte precis trilla pladask ner från himlen. jag vet att du sagt att det här är något som ska kunna fungera men jag vet inte själv om jag kan leva med någon som jag inte kan lita på, inte ens för fem öre. how ever, så ska jag ge det ett sista, kort, försök! ska bli intressant och se hur det slutar den här gången... :/

apskön helg! tog det mer eller mindre lugnt större delen av tiden. var ute i fredags med amanda och igår var jag ute, vilket iofs höll på att sluta i kaos men som löste sig och det slutade faktiskt riktigt riktigt bra, tror jag!? beror nog lite på hur man ser det. dessvärre fortsatte det oavslutade kaotiska idag och hade lite att stå i där ett tag, men det var sol och varmt ute så orkade inte bry mig ett smack egentligen men det kan man inte alltid säga.
resten av veckan hör till matlagning och städning. midsommar om några dagar och ni vet alla vad som händer då?!? =D

nu ska jag försöka sova, en dag imorgon också!


hata katt och råtta på manhattan

var fortfarande bara hemma idag. har varit hemma hela veckan. mitt öga har inte riktigt velat vara med men nu börjar det bli mycket bättre så imorn blir det till att ta mig längre än till huddinge centrum eller farsta haha.. eller idag tog jag mig faktiskt först in till stan och mötte amandA. vi hade massa skojsigt att prata om, äntligen :P var bara med varandra en timma typ sen drog jag ut till lillebrors bal. skit gulligt. kände mig så himla gammal bara. uuusch!
imorn blir det iaf skola ett tag. sen nog hem till anna och spa:a lite! cooooozY ;)



det är helt otroligt hur mycket man ibland "säljer" sig som tjej utan att man ens tänker på det. det kan bara vara en så simpel sak som att man är allmänt trevlig mot en kille och för ett helt vanligt samtal, sen för man plötsligt höra av någon kompis att man själv (tydligen) är helt såld på han och att det inte kommer vara några problem alls för honon att "sätta mig", typ att han har halva inne eller nått liknande.. och just det här är så himla ironiskt. att killar då inte vuxit ifrån den här typiska högstadienivån om att "playa" tjej hit och "playa" tjej dit. alla har inte riktigt insett att många gånger är man fan helt totalt Ointressrad och många gånger är det faktiskt på våra villkor som det kan vara en härlig grej. misstro mig inte, nu låter det som att jag, aa, allt som rör sig men det är inte så jag menar. försöker mer säga att jag tycker det är så roligt när killar tror dom har en i sina små "nät" och så är det väldigt ofta inte. cool it down. kan man inte bara umgås? haha svar nej på den då. OK HÖRS!

och ännu mer apropå killar (suck) så är jag jätte trött på den här ständiga katt och råtta lek som hela tiden är själva flirtens huvudattraktion. men nej, den är as tråkig. vill inte leka den leken längre. tycker den är helt meninglöst och gör mig bara irriterad. tröttnar på hela flirten då och går vidare.. om en kille inte kan visa redan från början, men inte för mycke, att han är intresserad.. vad är det då att ha? när jag vill ses, ska han vara svår. men när han vill och kan osv då ska jag leka svår? hmm.. totalt meningslöst! oxå lite högstadienivå!


(vill bara hålla om dig, och det suger verkligen! ordentligt..)

ögoninfektion, den nya trenden?!

sitter hemma hos sara i hennes säng och lyssnar på musik och tycker allmänt synd om mig själv. mitt öga är svullet och rött. har nog också fått ögoninfektion! sara fick ju det förra veckan och nu är det väl min tur fyfan. tänker definitivt inte att gå till skolan med det här ögat så tar mig ner till akuten istället... kanske kan få lite antibiotika hihi..
för övrigt är jag sliten som sjutton från förra veckan och undrar hur lång tid min reparering kommer att ta. har inte sovit mer än fem, sex timmar en enda natt på en vecka, usch! idag kommer det bli en massa stress med väskor till mamma, suck.

så nu har rosanna redan stuckit till rivieran och idag sticker sara till thailand.. vi andra är kvar i sverige med lite kyla och massa moln, roligt. får väl göra det bästa av situationen :)

nu ska jag äta frukost!

till min stora (eller lilla?!) förvåning...

vaknade precis och till min stora förvåning spöregnar det ute. idag går nacka gymnasiums treor ut. det ska åkas flak, gå på studentmottagningar och sen ut på slutskivan.. är det lugnt om jag stannar hemma idag och myser framför tv och kollar på filmen a cup of love!? har ändå kvar massa godis från igår som måste ätas upp innan det blir så där segt och jobbigt att tugga. eller?

sitter i köket tillsammans med sara och snackar strunt, just nu tror jag faktiskt att båda två knapprar på våra datorer som två galningar för att slänga iväg ett sånt här meningsfullt inlägg. har varit med sara både i söndags och idag... jag lyckades till och med ta mig ut på en promenad i söndags runt en sjö som tydligen ligger nästan där jag bor. vi lånade bilen eftersom det skulle bara ta typ en timma då men kom tillbaka fortfarande babblandes som två småtjejer två timmar senare haha.. igår var vi på smyckesutförsäljning och vi köpte smycken för sammanlagt 13 000:- i butikspris... jag älskar utförsäljningar! så nu har jag mitt halsband som jag kommer ha på mig förmodligen hela sommaren, i just love it!

min kära vän cissi är en riktigt liten stalker, hon e grym! hon hade kollat upp en killes födelsedag, han har utgett sig för att vara 26 men har anat att han är äldre men vänta nu ska ni få höra, stackarn, så nu igår när cissi var i sitt bästa essä satt hon och letade på någon typ birthday hemsida (utan min vetskap) plingade det till i min lilla telefon och det löd nånting i stilen med "hej julia :) kollade runt lite på internet för att se hur gammal han är. bor han i hägersten är han 36, bor han i sundbyberg är han 25 eller bor han i norsholm är han 21. hoppas du kan lista ut hans ålder nu haha ;) puss och kram cissi"... visst är hon go! men iaf, vilken jävla tur tänkte jag.. han bor ju inte på nått utav de där ställena. men åh jo! när jag berättade för sara, med glädje, att han inte bodde på något utav de där ställena frågade hon vart han bodde... lycklig som jag va utopade jag ******** och vilken tur att sara är så geografisk av sig, suck, och säger ändå ganska lugn och sansad: men det ligger ju i hägersten.........!

fattar ni?

finns det något mer att disskutera? haha fyfan vad psyk! tyvärr är han fortfarande lika jävla sexig... precis framför mina ögon.

oj nej förlåt. falskt alarm!! han är Bara 35! sorry....


RSS 2.0