.@ patric's condo.

hemma hos brorsan för tillfället och andas, blev en rätt så stressad dag men kan bero på att min framförhållning är sämst (!!) och jag mer eller mindre trodde det va lördag när jag vakna. bra där...men jag har verkligen ingen koll på dagarna men det blir nog så när man jobbar natt/dag. har iaf tilllslut fått växlat pengar till danska och hittat en bikini som sitter bra! imorn åker vi hemifrån klockan 06:00 och ska hinna ner till GBG på 6 timmar, jag hoppas att det inte är några köer/olyckor (peppar peppar, jag tar i trä) men det ska iaf bli skit kul att åka iväg med sandra och patric. vi syskon har ju aldrig gjort något sånt här så det ska som sagt bli super kul =)


fick iaf en skön start på dagen med kaffe och fil och lite toppmodell (engelska). med tanken på att jag jobbat rätt mkt sista tiden så har det mest blivit sova, äta jobba äta sova and so on! så det va skönt att bara ligga framför tvn och slöa, tills klockan blev 14 och jag fick lätt panik haha....;)

(dag 09 – min tro eller livsfilosofi) är det rätt tidpunkt....

....att ta den här "dagen" nu? klockan är 05:40 och jag är aptrött (sitter på jobbet). men det kanske är nu jag borde skriva om "dag 09"...(?!)
fyfan vad klyschigt det låter men peace love and understanding! hur jävla svårt kan det va?? jag skiter väl i om du är muslim, hippie, finsk, kristen, emo, kines osv. fan 6 miljarder människor kan inte tycka och känna likadant men däremot ska man respektera varenda människa på denna planet (det finns vissa undantag såklart!!!). jag fattar inte hur folk kan vara så egoistiska och respektlösa! skiter fullständigt i folk i sin omgivning och tänker bara på sig själva, guuud vad trött jag blir. men hur som helt, kort och gott, det är min "tro". att man måste lära sig att respekta andra människor och den som inte uppfostrar sitt barn på de sättet kan gräva ner sig ngn stans. jag försöker vara en bra medmänniska och hoppas inte folk uppfattar mig som ego/respektlös men alla har sina gränser och ibland ryter man till, men endast av välmening ;)

sånt här är lite svårt för jag är inte så djup på det sättet, tänker mycket men filosoferar aldrig haha. så egentligen är det inte så mkt jag kan skriva förutom att man ska vara rädda om varandra - vad man än tror på, kommer ifrån eller ser ut!!


(dag 08 - favoritsaker)

jag och min dagliga uppdateringa går inte så bra, kan det va typ tre-fyra månader sen som jag började och är redan (haha) på dag åtta. happ, det är inte lätt! vissa "dagar" är dessutom svårare att skriva om och då drar jag mig lite...och skriver om ngt annat!

min absoluta favoritsak måste va mina gudomliga iphone. den har ju allt! nummret till alla jag vill ha i mitt liv, internet, spel, man kan ringa och smsa (!!), fota, tyvärr inte lyssna på radio - men man kan verkligen nästan göra Allt! Helt fantastiskt =D man kan ju till och med smsa och "skypa" gratis, HAH

sen min dator som jag saknar så himla mkt. eftersom vårat internet är kanske 100år gammalt så försvinner mottagningen hela tiden och då måste man starta om datorn ca tio ggr innan det funkar igen men nu har tydligen min karl köpt ett nytt - finally =) så nu ska jag hem och sätta på den (höhö)

och sen det sista och den "nyaste" är min plånbok som jag fick av min käraste i födelsedagspresent! älskar den och det känns faktiskt kul att ha en LV plånbok även om jag aldrig kommer att bli en märkesbög (flata??). det är den absolut bästa plånboken man kan tänka sig och den är till och med användbar som en clutch om man ska ut.


nu är det en timma kvar =) sen ska jag hem till lillebror, ska sova där för imorn ska vi upp relativit tidigt för att träffa mamma i stan. det ska bli myyys! hade förväntat mig att det skulle finns lite goda saker hemma haha men för nöja mig med mina riskakor (med ostsmak). mumsi!

ut på en ciggarettos sen jobba flitigt sista 40 minuterna. BYE









 


.couleur-

Det här kan ha varit den längst natten i hela mitt liv. Började jobba klockan 17 och har fortfarande en timma kvar och det känns som jag kom hit i typ måndags. Det kan bero på att jag har varit här varje dag sen typ fredags förra veckan..då brukar sista natten kännas förjävlig men det här??? Det här är det värsta jag varit med om! Nu är det bara 30 min kvar...!

Jag ska hem till söta rara lillebror så det blir att sova hemma i Stuvsta. Mamma och hennes sambo har varit på Mallis i en vecka (lyx) så stackars Patric har varit hemma själv hela veckan och varit kattvakt. Iofs till världens gulligaste lilla misse men trisst för honom att ha varit själv. Jag skulle ha bott hemma i Stuvsta den här veckan men har ju bara sovit jobbat ätit så orkade inte "packa" och ha mig. Men inatt ska jag dit! Imorn ska vi ha Harry Potter mara för att sen se gå på bio och se den sista filmen :) men jag hatar HP! Men det ska bli kul och skönt att bara ligga hemma och dega imorn mohaha. Och äta cheesecake som brorsan har gjort :D

och sen är det jobb igen hela helgen :(

vill ha färg, färg färg färg...men kommer alltid hem med grått svart eller vitt!









mitt i natten

Blir alltid lika häpen när man sitter och kollar på bilder från galapremiärer o dylikt. Okej, det går inte att jämföra med England/Usa/Frankrike men det är rätt intressant att se att 90 procent av Sthlm elit är 20 åriga bloggare som skriver om nothing! Jag förstår att många lägger ner sin tid och själ på sina bloggar men ändå. Riktigt stora svenska kändisar blir fotade brevid någon bloggare som man inte ens vet vad han/hon heter, det enda man vet är att personen har bråkat med Kissie (!?!?!?!). Typ. Det är lite pinsamt kan jag tycka - men det är min åsikt. AJAA!!

Det känns som hela den här veckan bara är fylld med....JOBB! Suck och stön. Alla går på sina semestrar men jag jobbar på. Super tråkigt men man får väl bita i det sura äpplet. Den ENDA nackdelen med att inte ha heltidsjobb (och att man inte får samma lön varje månad)! Lägger upp lite roliga, svart/vita, bilder...så känner jag mig nu, rätt grå!










en kort liten resume

Nu har jag haft lite minisemester, det känns skit skönt! Förra helgen va super härlig med en dag och natt ute på rindö hos min kusin, sambo och min lilla prinsessa. Jag skulle vara barnvakt till mitt kusinbarn (heter det så?) hela kvällen. Det blev en massa olika pyssel och sen film. Lilltjejen höll sig vaken enda till klockan 23 :) på söndagen var det skit trisst väder, vi som planerat sol och bad :( så det blev en lugn dag inomhus med mer pyssel och sen fick jag skjuss hem, via macdonalds, gött! Sen va det bara hem och sova!!

På tisdagsmorgonen bar det iväg till Gotland. Pappa skulle jobba under almedalsveckan så vi, jag och lillebror, passade på att åka och hälsa på! Bo i båten och umgås med pappa och alex. Vi hade definitivt ingen tur med vädret Alls! Det va dimma/regn i Visby tisdag och onsdag så det fanns inte så mkt att hitta på förutom att äta och sova men det dög det med. På torsdagen blev det ju såklart fint väder då vi skulle åka hem men färjan gick rätt sent, vid 19, så fick ju en dag med sol och riktig "visbyanda" ;)
Trots trisst väder var det supermysigt att komma iväg och vi hann ändå med lite roliga saker att göra. Jag lyckades ju till och med handla inredningsgrejer (!?!?!). Vi fick oss en private tour på HMS Carlscrona som är sveriges största, vad jag fattade det som, stridsfartyg som har legat utanför Somaliens kust hela hösten/vintern. Och massa annat :) har faktiskt tagit lite bilder - väldigt olikt mig så lägger upp dom! 

Nu är jag iaf tillbaka i sthlm på jobbet, fortfarande, slutar om 29 min, skönt!!!!! Och det är helt underbart att det regnar för då kan jag sova hela dagen. Wiho!




på väg ut till rindö i lördags






kommer till visby och möts av en upptagen far



inte så kul väder, det ser ut som det är taget ur en skräckfilm!!



så istället för att drälla runt på stan i spökväder så köpte jag o lillebror remmar, mums;)



båten



båten (i sol)



eller så kan man åka helikopter.....



eller stridsbåt....



det blev melon och....



...skit gott jordgubbsvin!!!! mumma



lillebrorsan va på humör ~ sådär!



vi åt på munkkällaren, fisk & skaldjursgryta :))))



påvägen hem hittade vi världens (kanske) minsta polisbil, tuff!



sista dagen på strandpromenaden, skönt med sol och värme!



pappi vinkar från båten



hejdå



(fint)


RSS 2.0