CHANGE_ME.ELLERJAGFÖRSVINNER

ah stressvecka möh! barnvakt måndag,tisdag, hypnos på onsdag, klippning på torsdag och sen är det väl lugn fredag för jobbar hela helgen gah! har dessutom religionsprov nästa måndag så uscha mig. måste plugga också. imorn blir det simmning. skulle tränat box idag (och på torsdag) men kan inte. så det blir simma imorn och nått mer senare i veckan. kommer sakna c den här veckan (knäppa jag) men andrum here we go! sen någon annan dag den här veckan ska jag köpa mig en mobil - och en kamera flink flink. läsa lite hinduism och sen buddhism, ska upp i ottan. byyye.


TRULY.HALLELUJAH

cecelia 18 år i fredags ledde till en kväll på collage med rosanna, anna och johanna. goda drinkar, "dans" och vip-rum satte sin egna prägel på kvällen :) blev relativt tidigt men trevligt! på lördagen blev det middag och fika med amanda, stella johanna och ragna. jag och johanna åkte vidare till helenes krog och tog några öl. var hemma vid två, sömnproblem - hamnade hemma hos c runt sex. somna som en stock!

ikväll blev det mest söndags mys. satte mig i duschen i över en timma nu och hade kareoke med mig själv :) nu är det hitch på tv och sen blir det läggdags. skola och barnvakt imorn! niiiight


youwillneverbeme.sorry.

igår va det full rulle. mötte ali halv elva i stan för att kolla på lokal till klasskivan. och som framröstat blev det rose, fin lokal men kanske lite knepig men men. lunch blev det på hermans i slussen tillsammans med eva, vegetarisk buffe, yummie! proppade i mig olika röror och gratänger. hur gott som helst! skulle köpt mobil med pappa sen men han som fixat ett as schysst erbjudande jobbade inte så det gick åt pipan, åkte istället in till stan med stella. kollade på buttricks eftet nått schysst till klassfotot. druknade i olika kostymer så är ännu mer förvirrad nu haha. träning, mat och sen bio. såg flickan som lekte med elden, stört bra men män som hatar kvinnor var mkt bättre (enligt mig). somnade inom en timma!

idag var det upp till jobb. jippie! började elva så gick upp tio :) inge smink, ingenting. kaffe på pressbyrån och så var man människa igen. åkte hem till stuvsta efter jobbet och åt mysmys middag med mamma och peder. sen ut till nacka igen. har haft mys kväll tillsammans med amanda som ringde efter hon varit på kräftskiva. såg baksmällan (igen haha) och åt ostkaka med glass och sylt :) snart är det väl läggdags, ser fram emot en luuuugn söndag!! nästa helg blir det fest, cissi fyller ju 18år!

natti natti xoxo


beat.fasination.

ska upp om sex timmar, schysst! har dessutom lite klädkaos hemma, har ingen aning om vart mina saker är eller vad jag har här. har mer eller mindre tre hem och allt är utspritt, suck.
nu så fort som möjligt ska jag söka jobb, hade nått på tanke idag men det har jag helt glömt bort vad det var. skit. tänk om tänk rätt. ladda in lite musik på mobilen sen sova. natti


BE.SOMEBODY

tränade idag. herregud vad skönt det var. kommer aldrig ihåg varför jag helt plötsligt lägger av, det är verkligen härligt, speciellt efteråt! tränade boxning tillsammans med eva, måste erkänna att jag blev helt slut och nu skakar händerna. kunde inte ens noppa ögonbrynen haha. blir träning igen på torsdag - afrodans, grymt spännande!!
imorn har värmdö gymnasium och kärrtorp gymnasium en fotbollscup typ på zinkens, planen är att dra dit men vi får se vad som händer. annars är det barnvakt som gäller. xoxo

längtar efter lycka

sunday night fever. hemma i sängen och bara latar. blev en hård kväll igår. massa sprit och massa kaos, men det är nog hur de flesta kvällarna ser ut när jag går ut. börjar bra men slutar med mascaran nere på hakan. helt otroligt! va med syster och lite vänner till henne. låg och tyckte synd om mig själv under täcket imorse tills hon ringde och berättade hennes story om vad som hänt efter att gått. den slog min med hästlängder. blev iaf massa sunday night fever med eva hemma idag. hade film och data mys. nu fyller empire of the sun mitt rum med härlig musik och jag väntar på att bli trött. en dag imorn också att överleva!! (boxning klockan sju, efter ett halvårs träningsbreak) HJÄLP!

IM-GOOD.IM-GONE

det är verkligen konstigt att ställa om sig från sommarlov till skola fem dagar i veckan. dessutom nu när schemat är igång på riktigt! var ute igår med amanda och cesar och drack öl som ledde till shots och sen var klockan halv fyra. desperata efter efterfest försökte vi komma in på patricia men var man inte bög och stod på listan kom man inte in. screwd! idag har varit det varit lugnt.. diskat vädrat tvättat bäddat dammsugit osv har jag faktiskt gjort. soffliggare som vanligt (haha) snart sängdags, en dag imorn också!

<3

jag är så kär och det gör så ont

wewerenevermeantobe.wejusthappend






time to give up.


RSS 2.0