DEPRESION.-GOES.-ON. !!HAPPY NEW YEAR!!

depp julia är inte på humör för någonting. dessvärre ännu mindre för nyår utan min älskade och ingen nyårskyss. det känns verkligen blääää alltihop. vore skönt om man somnade nu och vaknade upp runt sex tiden den 1 januari. MEN MIN RÄDDARE I NÖDAN är amanda. har ingen som helst aning vad jag skulle ha gjort år om hon inte velat vara med mig, kommer bli party och skönt att bara vara två personer ju!

nu ska jag försöka få den här dagen att snurra igång. gick upp för en halvtimma sedan, men ska nog lägga mig igen!?


25.

dagen efter julafton. kort sagt är jag väldigt nöjd med alla julklappar :) fick precis allt jag önskat mig! så nu kan det få bli sommar igen (!?) haha.. regnet idag hade man klarat sig utan men imorn ska det bli typ 10 minus grader igen.. burrr! vägarna kommer vara ishala och man kommer nog inte gå ut och frysa i onödan.

sitter i telefonkö till sf. försöker boka biljetter till avatar 3D ikväll men det fungerar inte :( fattar inte att man behöver sitta i KÖ hos sf?!?! försöker behålla humöret under kontroll...... hur som, snart är det kalkonmiddag hos far.

latero!

v.51

äntligen söndag! har aldrig längtat så här mycket efter en söndag kväll på evigheter :) har jobbat idag men det är verkligen inte därför. känns bara så jävla skönt med en ny vecka! bort med usch och fy veckan och välkommen en ny härlig snöig vecka haha :P *goofy*

har verkligen inte gjort någonting den här helgen. druckit alkohol har man fast i systers soffa. den här veckan tänkte jag väl kanske försöka ta mig ut och träffa lite vänner. börjar kännas väldigt ensamt! sen är det julafton och minijulafton. nyår.... åååh vill nästan jobba. allt är ändå så komplicerat just nu :/

film hemma med pa! latero xoxo

BREAKUP.-asin.-FUCKED!!UP.

efter en vecka av alkohol, alkohol och ännu mer alkohol är jag ännu mer slut i huvudet och mer eller mindre helt förstörd. har flyttat hem till syrran, provisoriskt, tills jag klurat ut hur jag ska överleva hemma själv. om det är någon som ringt eller smsat har jag inte varit så mycket som ens i närheten av min mobil! inget personligt.

stellas födelsedsag innebar två utgångar och drack mer båda kvällarna än vad jag engentligen planerat. på torsd blev det buffe (och massa gratis champange) och igår bara vin i allmänhet. ikväll blir det tacos middag hemma hos syster, pappa och alla ska komma, så förhoppningsvis kanske jag kan dricka lite ikväll också... (tycker jätte synd om mig själv) har iaf jullov nu så kan andas ut.


ja må hon leva öppnar paket



spyan (onsdag)



after (tisdag)



söta vänner och födelsedagsbarn



<3




CONGRATS!

[min vän rosanna klagade precis på att jag inte har några bilder på min blogg. är inte det jag skriver intressant nog :O ??]

FÖR ÖVRIGT ÄR DET EN UTAV ÅRETS BÄSTA DAGAR! STELLA FYLLER IDAG 18 ÅR!! HIPP HIPP HORA :) det ska vi fira ordentligt, imorn iaf. idag blir det mest middag och några öl för att ta tillfället i akt. imorn blir det utgång... :D äntligen så har dagen kommit och nu är det bara två veckor kvar innan det är nästas tur. då är våran vargflock fulländad mihhi





REV.RUN

jag älskar när mtv har weekend break. såklart när det är något bra program. den här helgen har jag legat som klistrad framför run's house. åh vad det är bra :) finns det någon sötare unge än russy?

är tillbaka hemma i stuvve och ska äta middag samt julpyssla. nästa vecka ska det bli typ 15 minusgrader och igår snöade det så nu börjar jag få lite julstämning!

tyvärr kommer jag behöva plugga ikväll, om jag orkar. men behöver verkligen! lite ångest sådär :/

cherrY

as you might see, så har jag en ny design på min blogg *happy* :) jag har min käre vän amanda att tack! hon har hållt på i flera timmar (nästan)... tack tack tack din sexy CHICK <3

har varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt. vaknade runt 12 för att grannen spelade piano, det var jätte mysigt att ligga och lyssna på faktiskt :) karln vaknade inte förän efter 15 så då gick vi båda upp och åt frukost. träffade amanda som sagt senare runt nio och fikade på 60s. tog en promenad till slussen från sveavägen och nu sitter vi och äter chips med dip, dricker cola och glögg. skäms! :) har planerat nyår också så nu är vi igång! MÅSTE HITTA KLÄNNING!!!!

mtv kallar, latero

RED.NAILS.TIERD.MIND.-M.J

trots mina elva timmars sömn är jag fortfarande trött. brukar nästan vara piggare när jag bara sovit cirka fyra timmar. har dessutom suttit och pluggat hela kvällen, vilket man inte blir piggare av, och försökt peppat mig själv med jullåtar och lussebullar eftersom jag inte har någon jul feeling alls men måste säga att det gick sådär =/ nu är det väl dags att sova. ska upp sex imorn. usch. på em ska jag till syster och julbaka men innan det ska jag klippa mig, och försöka hinna träna..... ska önska mig en kamera av pappi i julklapp för det är så tråkigt när man inte kan lägga upp bilder här tycker jag!!

GLÖM INTE BORT NACKA GYMNASIUMS JULFEST DEN 16 DECEMBER

latero!

FRIDAYYYYYYYY.UNSTIM

åhh är så himla ostimulerad =( samtidigt som jag är jätte trött och egenligen bara vill gå hem och sova så är jag ändå jätte rastlös! funderar på att gå till gymmet men behöver mer energi för annars kommer jag inte anstränga mig så måste äta lite och powernapa isf.

äsch usch bläääk


INSP.

det började med att jag och kära syster la upp en liten plan om hur vi ska kunna äta så mycket som möjligt från julborde nu på lördag. valde att äta jätte mycket så att jag skulle töja ut magsäcken, och sen svälta mig fram till julafton för att inte bli stor som ett hus. men tror dessvärre att det här satt större spår än vad jag hoppats på. ÄR KONSTANT HUNGRIG! nu har jag precis gjort lite potatis i ugn och bea till. blir flera vänder till gymmet nästa vecka och i helgen.

igår var det ingen skola, inte idag heller, så var i stan med stella anna och johanna. köpte mig en klänning från HM och kollade på jeans och jacka, men hittade ingenting. hade tom intalat mig själv på att köpa en moncler jacka men hittade ingen som var 100 procent, alla såg lite halv dana ut!

nu ska jag äta mina potatiser och kolla på film, sen sova =) latero!


POSSIBILITY.LIFE.-WAIT?!

Stört sköna dagar här fram över. Ingen skola imorn för vi har hemmaplugg på filosofin och sen så behövde vi inte gå på civilrätten eftersom det var den enda lektionen. På torsdag har alla treor ledigt för det är högskolemässa, men kommer förmodligen inte att gå på den för vet redan nu var jag vill göra. Och om jag ändrar mig tar jag det då =) istället ska jag vill vårdcentralen och kolla upp min rygg samt ett födelsemärke som börjat krångla.

hämtade affischerna och allt sånt från ali idag, så allt kommer upp på fredag wää =) sen hittade jag ett par nya fina stövlar eftersom mina tidigare var jag tvungen att reklamera. väldigt fina var dom iaf och nu har pappsi smörjt dom med sånt där bra fett! tack =) har massa massa massa plugg som jag ska ta tag i så imorn smäller det. svenska, religion, filosofi, geografi och rörlig bild (suuuck) here i come!!


CRAZY IN LOVE


BATTLEFIELD!!

Linda Evangelista - Ph: Steven Klein for W Oct 08


RSS 2.0