...Dag 07 - vänner

insåg ikväll att jag helt glömde skriva om mina vänner, var allt för fokuserad på att klaga.
det är lite skönt att det regnat i eftermiddag, men det är jobbigt att aldrig veta att man klätt sig rätt för dagen. så hedan efter blir det väl flip flop 24/7 för det gör inget om det börjar spöregna och det är soft om det är varmt ;D

vänner -
för det första vet jag inte riktigt vad jag ska skriva...vart jag ska börja! satt senast idag, i bilen påväg hem, när jag helt plötsligt kom att tänka på hur många människor som passerar i mitt liv, i allas liv, varje år. på så sätt kan jag nog vara rätt ytlig, om jag träffar någon som "faller mig i smaken" och som jag har kul med kan vi bara bästa veckor i två veckor - tre månader - men sen när tiden är kommen går man åt två helt olika håll som om ingenting hade hänt...och självklart är det ingen bästa vän men vi har jävligt kul och vi kommer ändå rätt nära inpå varandra...

sen har jag mina vänner som jag ÄLSKAR så mycket, som jag KÄNT så länge och i dagens läge SAKNAR så otroligt mycket pga att vi bor på olika håll. det är vänner som jag skulle resa runt världen för om det skulle behövas, jag skulle verkligen göra allt för dom! på ett sätt tror jag att dom vet det, jag hoppas att dom vet det, och jag tror desamma om dom. det känns så skönt att ha en relation som är jämnlik, ingen som bara ger och ingen som bara tar. jag bjuder idag så bjuder du imorn! åh vad jag saknar er:( sen har jag ett fåtal vänner vars våran relation börjar på det här "julia sättet", intensivt och snabbt men som jag idag ändå aldrig skulle släppa taget om! och göra allt för och som jag älskar AS mycket!!! den enda stora skillanden är att man kanske inte genomgått lika många år tillsammans men däremot så vet jag att en vän har sett alla, och då menar jag alla mina sidor trots att en vår vänskap tog en spurt förra våren.
det som är absolut viktigaste för mig, det spelar ingen roll, vänner/pojkvän så är det SÅ viktigt för mig att jag kan lita på den personen! att jag kan känna mig trygg men också att våran relation (som sagt) är jämnställd!

en person som är en utav mina absolut bästa vänner är min mamma! så fort man kom ur trotsåldern och förstod att mamma är bra att ha så fick vi en skit bra kontakt och nu är hon den personen som står mig närmast och det ligger nog mycket i också att jag inte har kvar mina närmsta vänner i sthlm men jag älskar iaf min mamma obegränsat och är så glad att jag idag kan dela så mycket mer med henne. 
och min lille lille karl, min älskade cesar! min bästa vän som jag absolut inte kan prata om allt med hehe ;) även han är min bästa vän som kanske får se mer utav mina dåliga sidor än vad mina vänner får men står ändå ut med mig! och det är nog kanske bra att man inte pratar med sin pojkvän på samma sätt som med sina vänner, man måste på ngt sätt behålla mystiken och det kanske man inte gör på samma sätt om man diskuterar dagarna i enda.......david beckham??......(hmmm ni fattar poängen). iaf, även min cesar är min bästa vän!



GODNATT!!!!!!!!!!! MASSOR MED TEXT, TANKAR OCH...VÄNNER? :P men idag blir det inga bilder! XOXO

 


LV (och Dag 07 – Vänner)

efter en dag av jobb och stress (måndag) så var arbetspasset slut. det va lite träning inplanerade men dom planerna blev inställda precis efter jag slutat! bestämde mig då för att gå ner till louis vuitton för att kolla om det fanns en plånbok som kunde bli en födelsedagspresent kanske. försökte verkligen komma på ngt annat ställe en själva "LV" buktiken på östermalm som sålde märket för bara själva tanken på att traska in, för nej jag kan inte skrida, på en butik av den typen gav mig svettningar. såklart kom jag ju inte på någon annan butik....så begav mig till östermalm....
....det är faktiskt rätt skrattretande hur det är som att kliva in i en annan värld när tunnelbane dörrarna stängs bakom dig på östermalms torg perrongen. en blandning mellan svinrika kärringar, wannaberika fjortisar och situation stockholm. en rätt otrevlig miljö men med vidare eftertanke är det inte speceillt trevligt någon stans i city, iaf inte om du råkar snudda vid någons bubbla (och ge fan i att snudda vid min?!). traskar vidare upp på birger jarls gatan - stockholms, tom sveriges, kanske finaste gata som för den delen är minst lika skitig och av samma sen som vilken gata som helst - påväg mot "LV" butiken. i dörren möter jag en stackare, med andra ord en vakt, som ser ut att ha tillbringat den mesta tiden av sitt vuxna liv i ett solarium och resten av tiden på gymmet tillsammans med BFF anabola. förvånad över att det redan verkade vara stängt kvart i sex frågar jag om det är stängt (visste inte att finare butikspersonal inte orkade jobba lika länge som alla andra gör, i butik, och leka million dollar baby när dom jobbar för en bajslön rent ut sagt, vilka fan e dom??) okej nu blev allt mkt mer långdraget men vad jag ville säga är att det störde mig som fan, visst han va väldigt trevlig, men det va såå irriterande att han pratade med mig som att "alla vet vem messi är" (jag pratar inte om fotbollspelaren haha). sen slog det mig - tänk om han bara sa så för att jag inte såg rik nog ut??




känner mig som henne bakom parasollet!! fan försöker träna så mkt jag bara kan och jag försöker äta bra/ordentligt men så dyker det upp ngt som är viktigare (inte roligare!!!) än träningen och sen så helt plötsligt har cesars kompis, eller hans kompis fru, bakat en kladdkaka för cesar lurade dom att han fyllde år haha...så nu stor den i kylen och skriker efter att bli uppäten :@ fan, jag orkar inte! samtidigt som det kanske gör mig ännu mer motiverad?? just nu känner jag mig AS motiverad :D
- en liten del av mina (innersta) tankar Just nu!



Snart smäller det!

Tiden går såååå fort! Det känns som man alltid säger det och som att man försöker vara gammal/vuxen men den gör verkligen det. Det va ju inte så länge sen som man pölsade fram genom snö och slask med vinterkängor och dunjacka....nu helt plösligt är det 30 grader varmt och......*trumvirvel*.....exakt en vecka tills jag fyller 20 år! Herregud, jag Blir ju faktiskt vuxen om 7dagar, vare sig jag vill eller inte. Men just nu så vill jag inget hellre än att fylla jämnt. Säg det om 10 år haha....

Eftersom tiden som sagt rinner iväg så har jag ägnat mina lediga timmar åt att planera, planera och planera. Försökt komma på vad jag önskar mig och vad jag vill ha för förätt, huvudrätt och efterrätt! Tidsoptimist som jag är märkte jag igår att systembolaget har en leveranstid på åtta arbetsdagar så redan där sprack hälften av vad jag planerat, men andra ord min nya bästis "eldballen". Nu sitter jag och fnular på vad vilken välkomst bål jag ska ha, tills jag ångra mig och blev sugen på frozen strawberry daiquiri. Wish me good luck, och dom som kommer på lördag får se vad det blir ;)



en liten tanke.

Då har jag på två dagar plöjt snart fem "love stories". Och visst är det helt underbart att drömma sig bort i någon slags drömvärld men det enda filmerna egentligen gör är att de förstör...förstör ens förhållande. Eller nu var förstör kanske lite att ta i men på riktigt - det enda man (jag?) tänker under 1,5 timma romantisk komdi är ju något i stil med åh varför gör inte min karl si eller så, dittan eller dattan och att samtidigt då behöva att sitta och dregla till någons hunks kropp och LA antiskte gör väl allt ännu tråkigare....! Är det bara jag men män borde verkligen kolla på sånna här filmer så skulle dom ju ha världens tips och knep för vad dom ska göra för att få tjejer på fall eller hur man ska få sin tjej att känna sig "on top of the world"??




(ja jag vet att jag kollat på för mkt film så godnatt)

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Blev hemma idag från jobbet. Ont i visdomstanden, ont i örat och feber men nu har det äntligen blivit lite bättre så imorn blir det jobb igen!
Beställde faktiskt hem pizza, även fast jag inte alls är hungrig, och det absolut "knasigaste" hände:) det kom en äldre, liten indisk man (typ 50+) men pizzan och jag sprang o hämta pengarna - obsavera att jag typ är sjuk och ligger på soffan med "hemma och är sjuk kläder" - säger tack och ska precis stänga dörren när han frågar på knackig svenska (och ett leende som säger typ mjau): bor du här själv?? men herregud, sänder man några slags konstiga vibbar eller??? självklart var mitt svar hehehe nää det gör jag inte..och LÅSTE dörren. Vet däremot inte om jag ska tycka att han är "söt" eller bara äcklig...
och en liten anekdot - drog ut mitt stora läskglas över hela bordet, mattan och golvet precis när jag skulle hugga in. SUCK! och ja, idag blev det en fettis dag:)
och vad vill jag göra om det här vore min sista dag?
jag hade förmodligen önskat mig en helt annan dag än en dag som denna. det absolut viktigaste av allt är väl att jag skulle vilja vara med min familj, de närmst. och jag hoppas, hoppas att det är om typ 60år. jag tror inte att jag skulle göra allt man säger att man skulle gjort - ta vara på varje sekund, uppleva ngt spektakulärt. jag skulle bara vilja tillbringa varje sekund med dom jag älskar!! <3
rätt trisst svar men sant?







06.12......

Jaaa...jag sitter faktikst på jobbet nu, och har dessutom mer än en timma kvar tills jag får åka hem krypa ner i sängen och sen sussa:) till ungefär klockan lunch (!?) för då kommer Rosanna att ringa min mobil trasig för då ska vi sola och jag måste verkligen upp då. Skulle nog kunna sova hur länge som helst men ska upp klockan 8 på lördag morgon så måste somna i tid imorn kväll...- blir så jävla trött på allt detta planerande!! För vad?? Jobba. Helt sjukt:/ nu är det bara 65 min kvar sen får jag/vi åka hem!

Haft en stört skön dag idag för övrigt. Gick upp strax efter 11, efter åtta timmas härlig sömn. Solen sken som bara den i lilla Stuvsta så det va bara ut och sola:) höll ut i tre timmar sen blev det 1mil powerwalk! Skön dag....supergod middag med mamma och Peder sen en snabbfika med syster innan det blev att åka till jobbet.


(snart är jag hemma i sängen) godnatt:) eller ska jag säga godmorgon??

Good habit.

Hade sett fram emot en dag med pw, sola och sen studentmottagning...och vad händer?? Värsta skitvädret! Usch...:( och det är inte precis som att det duggar en aning, nej nej, utan det vräker ju verkligen ner.
Är hemma hos Mamma i Stuvsta, det är skönt att bli lite omhändertagen:) igår grilla vi korv och drack vin och ikväll/em blir det som sagt studentmottagning. Men man blir ju uttråkad när det är sånt här väder för man sitter bara hemma och kollar på klockan. Hmm...kanske ska ta ett fotbad? :D

Har gjort en knutta nyttigheter idag, ring och pratat med skatteverket....(och köpt ett armband ;))




Dag 05 – Vad är kärlek?

Jag tror faktiskt inte att jag kommer skriva så mkt om just det här för kärlek för mig är allt. Allt från hur oändligt mycket jag älskar min mamma (familjen) till att jag älskar godis, sommar...ja ni förstår...kärlek för mig är så himla brett och det ikluderar så himla mycket! Jag kan fakitskt inte förklara, det enda jag vet är att det är "någonting" abstrakt som man inte kan ta på;) ♥




Däremot så ska jag försöka börja blogga lite mer nu för att Amanda verkade väldigt intresserad av vad gör, förutom vad jag bjuder på för middag haha...plus att, som jag alltid säger (skriver??) så är det nog bra för min lilla själ att jag skriver av mig:)
och dagen till ära ska jag berätta en rolig, men sann historia! Vi har ett psykfall som ringer till oss då och då men har gjort det i flera års tid, helt jävla sjukt, som kallas för tån. Han viskar jätte lågt, pratar bara med tjejer och säger ngt i stil med: får jag sitta på din stortå?? HAN ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIG OCH JAG TYCKER FAKTISKT ATT HAN KAN "DROP DEAD"!!!!!! Idag gav jag honom en sån jävla utskällning, åh vad jag skrek men han ringde ännu mer istället för att fatta....och man kopplas automatiskt till den som man pratade med första gången om man är ledig (faaaaaaaaaaaaaaaan!!!) så jag ägnade ungefär 20 minuter till att koppla han till psyk på karolinska och polisen:) där fick jag mig en liten hämnd. Han är verkligen så jälvla äcklg! Det kanske är min grej, att berätta sjuka/äckliga/roliga historier varje dag istället för att lägga upp "dagens outfit"???

MEN FÖR IDAG, GODNATT! SOV GOTT ♥


RSS 2.0