Till alla er som är förkylda, krya på er ;)


Satisfaction!

Fyfan vad skönt med fredag, även fast jag varit ledig större delen av veckan! Men nu är det helg, förvissa fest för mig Idol ;)

Här är en liten video som kommer få er i rätt "mode" till helgen. Ciao!


Ju större dessto bättre?


usch vad djur kan vara äckliga och stora!!!! är detta verkligen sant????

här har ni en del utav varför jag aldrig skulle backpacka i typ asien eller australien, typ afrika. skulle inte vilja stöta på dom där spindlarna eller dom där ormarna :'(

En shopaholics bekännelser!

Just nu kommer allt jag gör i liiite för mycket mängd! Jag äter lite för onyttigt just nu (men nytt träningsprogram från och med måndag), jag jobbar lite för mycket just nu och definitivt så shoppar jag för mycket! Inte för dyra pengar men små saker hela tiden, en tröja hit, ett par leggins dit. Men känner väl att jag behöver det, inte vet jag?! Men åter till mitt nya träningsprogram:
Från och med nu på måndag och alla resterande måndagar framöver (och torsdagar) ska jag börja träna med en god vän till Cet. Ska fokusera lite på mig och bara mig. Bygga upp alla svaga delar i kroppen och bara ha kul! Har lite små ångest över min kära Rosanna att jag inte tränar med henne men behöver någon som (BOKSTAVLIGT) drar mig till träningen i håret, även fast du har varit en superduper klippa <3 så nu blir det så här, ett tag iaf!


Blev en hemma kväll idag! Och kanske lite för mycket Idol... men måste nog erkänna att jag är töntigt, barnsligt, kär i Olle. Han är så himla härlig och man blir alldeles myskär när man ser och hör honom sjunga! Plus att han är enormt begåvad. Sitter hemma och fnittrar tillsammans med en påse jordnötsringar som jag förövrigt hade glömt bort hur sjukt gott det är :) nu kollas det på Skavlan vilket kan vara ettttt sjukt bra tidsfördriv till utröstningen i IDOL! Nä men skit och sido, ska jobba imorn, så blir super lugnt så snart ska jag krypa ner i sängen. Kanske prova min nya kofta - sen sova!



THIS.IS.MY.LIFE

(Hemma från jobb med en ond hals och efter en natt av febervallningar. Fy satan. Har inte känt mig hundra procent frisk nu sen i juli. Så börjar bli väldigt less nu... Men ligger i soffan och lyssnar på mysmusik med Made på tvn i bakgrunden.)





Destination work!

Min måndag börjar nu. Inte så kul men får väl göra det bästa av situationen. Ska snart åka in mot jobbet och servera alla glada och hungriga lite mat. Däremot är jag inte alls sugen på att röra mig från soffan eller min älskling :( det svider i hela mig när jag dessutom tänker på att från och med idag (om några timmar) jobbar jag varje dag fram tills nästa söndag, suck. Folk respons när jag försöker ömka mig lite är typ, välkommen till vuxenlivet... men varje dag? Får räkna alla timmar i pengar hihi :) ska tvinga mitt skrutt att komma och äta middag på LB ikväll. Och hålla mig sällskap! Annars.... ;)



kaffe, kaffe, kaffe, duscha och sen destination work!

OKT 8, 23.05

Tre timmar framför Idol och jag pratar med mig själv. Hur kul är det inte att man kommer på sig själv prata med sig själv...Nej inte hon, JAA HAN, men åh... hejja hoppas suck och stön och ja, ni fattar. Jag är egentligen inte en Idol tjej, kollar egentligen inte på något sånt där men tycker faktiskt att det är lite "svenskt familje mysigt" trots att jag är själv och kan inte låta bli att kolla varje minut.

Köpte Solsidan idag, första säsongen, för jag tycker lite synd om mig själv efter några timmar hemma själv så tänkte att jag kanske behövde något kul? Vi får väl se =)


Fredagsmys!

Idag är det verkligen fredagsmys. Ligger framför tv i soffan i mina nya filtar, köpte likadana som rosanna hade köpt, och bara bara myser! Skulle egentligen ha gått ut med Rosanna och Sara och tagit ett glas vin men kände att ikväll behövde jag bara vara hemma och superslappa =)
Imorn fyller faktiskt min kära vän Amanda 20 år! Det är helt galet! Hur tiden gått fort..när vi lärde känna varandra var jag 15 år och hon var 16 år. Haha, småtjejer som älskade att hänga på bilrace. Mycket, väldigt mycket har förändras =) hur som helst så ska det firas imorn. Klädångest och lite annan ångest börjar krypa fram. Men imorn på förmiddagen ska jag och Rosanna till Liljeholmens shoppingcentrum så får väl gå sökgång mellan butikerna. Skulle behöva färga håret också HMMM

GRATTIS FINA!

UNKOWN PLEASURE!

Japp då är det bestämt. Ikväll blir det hem till mamma för fredagsmys! Jag lämnar spindlarna hemma så får dom roa sig bäst dom vill. Im out of here ;)

 

 


Wales, Anglesey, Holyhead.

Kan inte sova och det är bara skräp på tv så började googla lite om mitt brittiska arv eller vad man ska kalla det. Min farfar kommer från en ö som heter Anglesey, som tillhör Wales. Han bodde i en by som heter Holyhead. Dom tre namnen - Anglesey, Wales och Holyhead kan vara bland det vackraste namn gällande städer/öar. Jag tänker inte på det så ofta men ibland kan jag verkligen bara stolt över mitt arv och tycka att det på något sätt är ett vackert arv.
Hittar inga bra bilder - vilket betyder att jag måste åka dit snart och fotografera. Kanske ta med mig min älskling?




Tänkte på en sak en gång, om jag och c:et skulle få barn skulle dom bli fyra "blandningar": polska, svenska (fast med lite vallonblod) engelska och italienska. Haha stackars barn, stackars oss!

RSS 2.0