kärring

Jag har gått och blivit en kärring! Jag har njurar som inte fungerar och kommer nog dö snart :( kanske får leva några år till...knappt..kanske!??!??!? Detta gör att jag typ inte någonsin ska dricka sprit NÅGONSIN igen. Kanske lite vin eller lite öl men ingen ren stark sprit för då vill inte mina njurar vara med i leken längre och då blir det katastrof och allt går helt åt skogen och med ännu mer otur så åker jag på en alkoholförgiftning! KUL VA??? Säg hej till tjejen som har mest otur i hela världen! Så kul ska jag ha det resten av mitt liv. Har spenderat många minutrar med doktorn i telefon och ska väl dit och ta massa värden om ett tag. Och det jobbiga är att jag inte har någon som helst aning om hur sånt där fungerar?? Vad gör en njure liksom....:P

Måndag och onsdag - två arbetsdagar avklarade. Fem kvar. Skönt, jävligt skönt med en 53timmars arbetsvecka. Men jag gör ju ändå ingenting annat och tycker det är jobbigt att vara hemma så då kan jag lika gärna vara ledig. OCH JAG KAN JU ÄNDÅ INTE DRICKA SPRIT LÄNGRE!!!!!!!!!!! Så det är väl antingen till att jobba 24/7 eller så kanske jag lika gärna ska köra hårt på föröka mig och bara skaffa massa barn hela jävla tiden. Och lära dom att man inte ska dricka. Kanske flytta till en hydda?? Och jaga mitt egna käk? Jävla skit fan!

Jag behöver en kram!


 




`godnatt

Blir inte riktigt klok på mig själv nu. Vill komma fram till vad jag ska göra med mitt liv. Har hamnat i tristess blandat med beslutsångest. Ska jag leva fattigt i två tre sju tolv (??) år och knappt ha råd med mat när räkningarna är betalda eller ska jag finna mig i att tjäna okej, ha råd att leva och kunna göra roliga saker. Så klart att alla tycker man ska plugga men för mig är inte det en självklarhet! Jag hatar allt som har med skola, plugga, läsa läxor, skriva prov osv att göra. Jag är ingen skol/plugg människa och that's it!! Men hur som helst så behövs det en omstrukturering i mitt liv =)

Med tanken på att man inte längre får några jobbtider så sitter jag och kollar i min kalender när det skulle passa sig att fly till Helsingborg och sen till London. Så snart som möjligt iaf....men ekonomin säger ifrån en aning just nu!







onsdag.

vaknade precis i rosannas heliga tempel! fan vad skönt jag sovit :) imorn sticker hon till thailand på semester
men tar väl förgivet att hon kmr meditera en massa oxå!?
igår blev det en riktig "tjejkväll" - alla behövde prata av sig och dela
med sig....en jävla massa babbel och kackel :)

nu ska jag duscha.......


something.-new.

äntligen händer det lite saker....nu finns det lite smått och gott som får mig att inte känna vemod för att det ska bli en ny dag, tvärtom! längtar tills jag vaknar upp nästa morgon för det är en helt ny dag. jag känner väl fortfarande att vissa saker kommer behövas att ändra om det inte blir som jag tänkt mig och vissa saker vill jag fortfarande bara spy rätt ut på men sånt är väl livet?! vissa saker gnager mig fortfarande men andra får även mig att lysa som en lite sol! tänka sig va.....

den 1 december åker jag till paris med pappa patric och alex. ja jag hade väl mkt mer gärna åkt på om solsemester eller en mysig weekend med lite mer intressant sällskap men jag klagar inte utan är rätt nöjd. har inte varit i paris på elva år så det ska bli kul och häftigt att se staden med andra ögon - äldre ögon! det ska bli så himla skönt att komma iväg :)
beroende på jobb etc så åker jag förmodligen till stella i januari....så du vet ;) och till amanda i helsingborg kanske i mellandagarna eller nått beroende på när dom kan och vill!!! vill träffa mig gudkatt (????) eller vad man nu säger hah :) så det kanske kan bli liiite semester ändå! sen funderar jag väl på om jag ska kidnappa min fru från hennes pojkvän och snå med mig henne till varmare breddgrader.....om inte annat ressällskap finnes ;)

s

nu ska jag ögna igenom massa gamla foton och se om det finns ngt kul :)

jag vill dansa i neon

har haft en så jävla skön dag idag (igår?!)...sov ut på riktigt för första gången på väldigt länge och jag hade ingenting planerat förän på kvällen så jag låg hemma i sängen hela dagen och bara läste å hade det riktigt gött! drack kaffe och lyssnade på musik. lyssnade på tupparna och hönsen som bor på herrgården (finns sånt verkligen stan?!??!!) och gal så fint...o ibland dundrade ett flygplan förbi och ibland några bilar o 66an som går utanför...
på kvällen åkte jag och träffade petra, eller smulpetra som jag "säger" för kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill säga petra eller smulan så det blir en mix helt enkelt, och en kompis till henne. salongbetong hade ett event på skoaffären caliroots (tror jag) för dom har designat en sko tillsammans med reebok så dom hade ett release event...super kul o jätte trevliga människor :) vidare blev det till jobbet där det va kaos - personalfest! öl vin sprit cider korv chips oliver kringlor ostbågar rödkol potatissallad AND SO ONE!!! alla va as fulla, jag blev as avis...jag vill oxå vara full (o lite odräglig ;)) nu är iaf natten äntliiigen slut så det blir nana! // julia


unnecessary

så jävla "unnecessary"...idag skulle jag stå som taxivärd på eric ericssonhallen som ligger på skeppsholmen, gamla skeppsholmens kyrka, mellan 22:30-00. när jag efter mycket om och men när jag äntligen kommit fram (det en låååång taxiresa dit) så är allting slut, finito! inga utav de 600 gäster som jag skullw fixa bilar till va kvar...inte ens ngn full eftersläntare som sjöng falsett på sista refrängen - nobody! så där stod jag i min gula 020 jacka och såg väl ut som en ledsen kyckling =(

det blev raka vägen hem till C o nu ska jag läsa fortsättningen på den helt sjuka boken "en helt vanlig man". den är verkligen helt sjuuuk, han är heelt sjuk, helt mentalt jävla cprubbad men Om den är bra...ska nog högläsa lite för C hihi! jag älskar att läsa..det är så rogivande och mysigt =)

// night night!


sunny.day

hmm man måste tydligen klicka i så att man kan kommentera....attans!


radio

längtar efter höst o vinter nu. kyliga mornar när solen glittrar i snön! funderar på om man ska åka ngnstans. kanske ta med sig lillebrorsan till london? hälsa på stella och hänga lite? helsingborg och gosa med amandas lilla kattunge? känner ändå ett slags ansvar eftersom dom gullusarna döpt henne till julia i andra namn =D eller så säger hon bara det för att göra tantjulia glad...det hjälper iaf, vilket som! kanske man ska anmäla sig till gudmor? det hur som helst vore det skit kul att komma iväg men den stora nackdelen är ju att man inte jobbar heltid / har en fast tjänst så jag har inte råd att vara ledig mer än kanske (max) 3-4 dagar! äsch...vi tar hösten som den kmr =) nu är jag snart hemma o då blir det kvällfrukt...lite kiwi o clementiner. och te.
pUuuss


2(!!!) oktober..!!!

Då är man äntligen påväg hemåt...det blir ett pitstop i stan (jag bor iofs i stan...måste påminna mig själv ibland), för ska möta C i fridhemsplan en stund. Sen får man förhoppningsvis gosa ner sig i täcket och sova - för imorn är det en ny dag =) har jobbat hela dagen och fortsätter veckan så. Kul! På torsdag är det personalfest på jobbet..."oktoberfest" o det kan nog bli rätt kul! Sen så blir det att jobba den natten så inge alokohol för mig...inte så mkt iaf haha ;)
Godnatt!


Killing.me.softly...

Har "lunch" och vill bara dö. Krypa ner i sängen och kolla på tv - äta popcorn och dricka te men nej nej...klockan 04:05 avgår taxin från Allén hemåt......jag är däremot tacksam över att jag faktiskt lyckades städa imorse så det är rent och fräscht hemma =)


RSS 2.0