GOLD?

klackspark fungerar inte riktigt på mig. tycker det är skit svårt att bara koppla bort allting. om det ens är mänskligt?! nu sitter jag mest och väntar på att eva ska sluta så att hon ska ta hand om min "klackspark" som gick käpp rätt åt pipan!

den här vecka ska jag ta mig i kragen och gå till tatueringstudion och försöka komma fram till en skiss iaf. bara det kommer ta tid. sen får jag hoppas på att det leder någon vart och att det ska trilla ner lite pengar från himlen. annars är det skolaskolaskola! (var på tatueringmässan med amanda och lillebror, träffade dan gold från london ink och tog lite foto ahh)

MY MOON.MY MAN

känns som en relativt stressig vecka, har mer eller mindre något speciellt inplanerat varje dag. idag träffade jag amanda, har inte träffats på väldigt länge så det var trevligt att catch up lite. blev allt lite skvaller om både det ena och det andra. satt även och planerade födelsedagar och nyår. bra att vara ute i god tid! imorn blir det att skriva kontrakt med ali och skolfest. gud, det är så himla många events som ska hinnas med det här året så måste börja planera och komma igång redan nu. har dessutom världens pengafråga att lösa inom några dagar, men det får ni förmodligen höra mer om sen ;)

BLOODY MONDAY

Haha sitter hemma med lillebror. Bloggar från hans iPhone, helt stört att man kan göra sånt hära... Snacka hitech :) ska nog införskaffa mig en sån här sötsak!? Idag var första dagen i skolan igen. Kändes lite skumt att vara tillbaka men det blir nog bra framför allt om man börjar terminen med en liten utlandsresa med dom närmsta <3

PAYBACK IS-A-BITCH

imorn börjar allvaret igen. tillbaka till skolan vilket faktiskt känns helt okej, få tillbaka rutiner och sömnvanor. att det däremot är ett kämpigt år framöver får man väl ta med en klackspark och kämpa sig igenom. däremot kommer jag inte klara med massa drama den här hösten. kan inte lägga ner massa energi på sånt också.

mötte sara på snaps igår en stund efter bion. var där någon timma och jag vet inte vad, men är så osugen på att gå ut. har ingen lust alls. sitter helst hemma och myser. säkert en sån där period som man hamnar i ibland men tycker det är ganska skönt... såg iaf på bio med bror och var hemma klockan två. efter sockerbomben kunde jag inte somna förän klockan sju imorse, så blir nog en sömntablett om någon timma så jag kan somna och inte vara helt slut imorn.
känns jätte konstigt allting.

imorn (har jag helt själv) planerat en massa saker för mig och eva, hahhah stackarn. hon har ingen aning ännu!

HUNGER

maat. nu är jag så hungrig så jag håler på att dö. måste gå och handla mat. är skit sugen på sushi. hade tänkt att se the international först. började kolla på den igår, men orkade inte se klart. den verkade bra!

ikväll ska jag på bio med lillebror och se inglorius basterds eller vad det nu heter, det kommer nog bli kul. får se om det blir vidare sen eller hem och sussar. måste iaf ha mat nu innan någon far illa?!?


I GAVE MY HEART TO ROCK N ROLL

something sweet or something strong. how come you taste so good?

jobb idag med. jobbade mellan tolv och halv nio, hemskt pass. känns som tiden står still. ändå har jag varit i full rulle hela dagen. lyckades till och med skära mig på bröstkorgen två gånger med en sprättare. så har så där halvt skit fula rivsår nu, najs. tung dag som fan. gårdagen hängde över som jag vet inte vad. kändes som jag glömde bort att andas varannan minut. finner mig i världens dilemma nu och har ingen som helst aning om vad jag ska göra. allt verkade så himla perfekt, men nu känner jag ingenting.

i give my heart to rock and roll, there is no reason for us to fight anymore.
jag vill bara få känna ren lycka och det är bara du som kan ge mig det!

WALK-OF-SHAME

jag skäms så mycket, för att vara så kär och så jävla dum! billig. äcklig. smust. är det så du ser mig? vad dina ord säger 'absolut inte' men dina handlingar - you screwd it up, big fucking time.

BOUNCE.togheter

att köpa ny mobil är fan det värsta som finns. det enda försäljarna vill är att sälja, dom är som monster. försöker packa på en allt möjligt skit. men har nog hittat mig nybliva vän, eller vänner, väljer mellan två. antingen nokia e71 eller iphone. vita ska dom va iaf :)

I.GOTTA.FEELING

sitter och lyssnar på min nya morgon låt i gotta feeling med black eyed peace. man kommer igång sådär lite lagom. dricker mitt morgon kaffe, äter lite yoghurt och isvatten :) snart blir det morgon cigg sen får jag försöka styra upp mig lite. pappa åker till usa idag och skulle ta taxi till flygplatsen så han plockar upp mig om en halvtimma så får jag skjuss till jobbet! SKÖNT!


KLACK'fucking'SPARK

nu börjar det. jobba. en vecka framåt sen börjar skolan igen. klart att fick jag vraka och välja skulle jag vilja ha ett trevligt jobb och inte behöva gå till skolan och fokusera på det men faktiskt, det ska bli jäkligt skönt med lite rutiner igen. sen att det om några månader kommer att va piss att gå upp tidigt varje dag och plugga. har nog ett rätt kämpigt år framför mig.

ska försöka njuta av den andra tiden så mycke som möjligt, ta allt med en klackspark. kommer inte klara allt annars. FOCUS
har för övrigt, hör och häpna, varit i kungsan (ja på ung 08) två dagar i rad, grymma band! igår spela familjen och idag spela alex moreno + bodyrox! sinnes..


Bodyrox ... sexy vid
























TRUTH IS A BITCH

jag har aldrig haft så svårt för att bara vara ärlig och säga precis det jag vill säga, mer än någonting annat, till dig. det är därför som jag kanske betett mig annorlunda, skumt på något sätt. vet inte riktigt hur jag ska säga det utan att förstöra...


min rygg värker, min mage värker, men lite cheese balls och lite godis senare är väl allting ändå ganska bra. massa isvatten och cigg :) nu behövs bara du och lite gos!


PAUSE

behöver komma iväg. nu!

CAUGHT

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
I never thought I'd fall for you as hard as I did...

why dont you come over and hurt me a little bit more?
jag vet inte om jag kan längre. FucK

äggröra + ketchup

är helt slut i huvudet. vet inte hur jag kunde bli så här :S har dessutom varit ute och solat nu i några timmar, blev hungrig så gick upp och skulle laga mat. hmm, tomt kylskåp så det fick bli äggröra med ketchup haha. inte helt fel det heller... ikväll kanske jag ska träffa amanda och stella o dom.. har inte sett dom sen hultsfred! vill kvällsbada åhh

see you, feel you, breath you (i want to be you)

hemma hos amanda och ska se på film. hade först tänkt att se twilght men vi hyrde någon film som handlar om en tjej som har sex hela tiden typ.. spännande hahaa. käkade lunch/middag på 60, mötte upp c och höll honom sällskap medans han åt. det blev drama, drama, drama. ibland skulle det kanske vara lättare att bara kunna stänga av och bara ha sexrelationer. även om det låter slampigt men känslor iblandat är inte heller så himla lätt hela tiden. känner mig iaf lycklig över att jag har det som det är nu. på nått sätt (kanske väldigt egoistiskt) tycker jag att jag verkligen förtjänar det. det gör alla...!!


DONT SCREW IT UP

ciao

ett stort glass isvatten, en kopp kaffe, solglasögon och sololjan. min dag kan nog inte börja mycket bättre. håller dessutom på att läser ut de sista sidorna i boken, så himla spännande nu. fick tvinga mig själv att sluta inatt. ska lägga över lite nya låtar till mobilen nu, sen är det sola som gäller :) ringa amanda också!

suck och stön

jag är jätte uttråkad. brukar normalt inte somna förän kanske, 7. får väl ge det ett försök. ska iaf läsa nu =D


CRAWL.SEXY

You fault my pride
Don't ever need to apologize
As your lips unfold
Shaken purple from the cold

You better learn to crawl
You better learn to crawl
Before I walk away
Before I walk away

You broke my mouth
The bloody bits are spitting out
Is your grave unscathed
The worm is counting down the days

He wants to see you crawl
He wants to see you crawl
Before I walk away
Before I walk away

The reds and the whites and the blues
The crucified USA
As their hypocrisy unfolds
Oh hell is truly on its way

As the rat, and the fly
They're searching for an alibi
As we await the wrath
They never went to Sunday Mass

They want to see us crawl
They want to see us crawl
Before they walk away
Before they walk away


Grrrrr

ANXIETY

usch jag har fått värsta jobbångesten. vantrivs så himla mycket på jobbet så vet inte riktigt vad jag ska göra. har dessutom en vecka till denna sommaren som jag ska avklara innan mina ordinarie timmar är tillbaka. alla är så himla trissta och sura. mår verkligen dåligt över det hära.

veckoresumé - onsdagen var definitivt en lill lördag. var ute med amanda och sara men var mest med amanda. började på snaps och slutade på village med massa massa och ännu mera dans. folk trodde nog det va något fel på mig och amanda?! både på torsdagen och i fredags var jag hemma och tog det lugnt. kollade på film och gottade mig. hade ingen lust alls att göra något men på lördagen blev det stress. skulle först till syster och fira henne en stund. som rutinerad drickade slängde jag i mig (slängde ordagrant) tre sangrias för att stå ut med nästa uppgift, barnvakt. dom är söta men det är barn. gick iofs väldigt bra, sjöng karaoke, kollade på tingeling, spöket laban och miami ink hahaa.. när jag var klar mötte jag sara på medis över typ en öl, sen ville hon hem så jag drog vidare till opera terassen på salvation ("homosexuell fest"). det var skit kul och dansade bara. mötte sen upp den nyupptäckte partyprinsen och hans sällskap, fyllt med kaos och sen fick man massor med sömn. luuuugn söndag och städmåndag!
myste hemma med familjen idag :)

sol och bad imorn kanske..


RSS 2.0