23:35

Haha sjukt att det skulle ta tre timmar att posta ett inlägg....its i sick world really sick world....kan tänka mig att bloggen kmr kunna bli mitt twitter :) spy ut lite allt möjligt när som jag känner för det - är ändå sjukt (mitt nya ord?) skönt att det går att blogga från mobilen !!! Säg till bara om det blir för mkt spya ;)


@ pendeln

Haha sjukt...tog det blogg.se 6266260912333211880233455 år att skaffa en app så man kan mobilblogga :P nu jävlar ska jag bli kändis va!! Blogga hela tiden. Köpte 1,5 kg godis på willys nu för typ 40:- nice!! Ska vi dela på senare först blir det "middagsfest" (säger man så??) inget hemma mys än....snart....om några timmar!


waterfront.

herregud det är redan torsdag. jag kan inte riktigt förstå att dagarna går så här fort. har redan bott i stan i en månad och på söndag (!!!) är det första oktober, förstår ni?? oktober!! men iaf i fredagskväll (allstå för typ en vecka sedan...redan!!!) så åkte jag ut efter jobbet till sandhamn med lillebror, pappa och alex. dom hämtade mig i slussen och sen va det raka vägen ut till bullandö och sen vidare ut med båten till sandhamn. jag har verken seglat eller varit ute på sandhamn på typ hundra år så det va helt sjukt att va där ute igen, där man praktiskt taget växt upp...och herregud vad annorlunda det är. folket, stämningen, ön, allt! jag kan ju dock inte mkt annat än att hata vad det blivit, någon jävla rastplast för rika människor som inte kan någonting om sjövett (dom har iofs inget vett över huvudtaget) eller att bete sig som människor utan det enda dom kan är att hyra en jävla motorbåt med personal och vips så tillhör dom stockholms elit.......så jävla pinsamt och patetiskt!! iaf....det va skit härligt väder och vi gjorde en massa roliga saker. vi åkte ribbåt och helikopter och jag njöt som bara den av att få vara ute i skärgården igen och utav det underbara vädret!












imorn förväntar jag mig bra väder för jag och mamma ska till v-haninge och rida på islandshästar! det ska bli helt sjukt kul, om jag överlever! sen på kvällen hoppas jag på en fartfylld kväll!!! har inte varit ute på evigheter så det är efterlängtar......:) ikväll blir det hemma mys med mamma och puttric, tänkte köpa med mig typ ett kilo godis och bara döööö..... BYYYE


stella: när jag blir stor så vill jag bo ute på en gård, fast i stockholm inte i "bushen" - typ en timma utanför stan :) jag vill ha massa djur, hundar katter hästar får grisar...kanske en ko eller två...så att man bara kan gå runt och ha det jävligt härligt!!
hmm jag tror inte jag har någon favoritmat...men typ grillat! med potäter och bea...men ngt som aldrig är fel är mammas mat så skulle väl säga att min favorit kock är mamma och därmed är all hennes mat min favorit haha..

DAG.-13

En vanlig dag hemma hos mig

Eftersom jag precis har flyttat samtidigt som jag jobbar arslet av mig så tillbringas det inte så många dagar hemma hos mig. För att anpassa frågan till mitt liv just nu borde det stå typ en vanlig timma hemma hos mig innan jag somnar....haha, men iaf...om jag skulle tillbringa en ledig dag hemma så skulle jag sova ut. Ligga i sängen och zappa på tvn tills jag inte orkade ligga kvar längre och mina ögon blivit fyrkantiga. Hade jag haft en DVD hade jag kollat på en as töntig/härlig/mysig/romantisk film (såklart). Förhoppningsvis hade jag nog tagit mig i kragen och diskat lite, kört en snabb rejd och dansat vals med min dammsugare och sen hade jag nog gått ut på en långpromenad, om vädret skulle tillåta! Hemma igen för en varm dusch och sen skulle jag förmodligen krypa ner i sängen igen...kanske skulle jag ha tvättat också?? Inte riktigt säker. Men så skulle väl ungefär en dag hemma hos mig se ut. Och man skulle nog kunna likna mig med en husmus för jag skulle gå och småäta på det lilla som finns hemma i skafferiet, för att ställa sig och laga mat till mig själv är verkligen skit trisst!!








mitt lilla gryt!!

No.-okey!

det här är ju inte alls ok! nu har jag hållt på fram och tillbaka i flera veckor men snuva, feber, hosta, halsont, ont i visdomsfuckingtanden och ont i öronen men jag blir verken sjukare eller friskare, ARG :@ nu har jag visserligen inte råd att bli störtsjuk och ligga hemma några dagar men det här orkar man ju inte bara med.....och nu har jag klätt mig varmt varje dag med ordentliga skor och halsduk men det hjälper inte alls så idag sket jag i det och tog ballerina och nu sitter jag på jobbet med filt och värmare men mina händer är som is och jag sitter och huttrar. tji fick jag!!! vill bara hem och krypa ner i min säng men ikväll ska jag ut och gå, no turning back!!



jag och lillebror förra fredagen i skogen. jag hade sjukt bra skogskläder men inte han mohaha

är det okej om man sover lite?? (dag 12 – tio saker du inte vet om mig)

det spelar ingen roll hur många timmar jag sover, vart jag sover (mamma hemma eller hos cesar) när jag går och lägger mig eller när jag går upp....jag är skit trött hela tiden, förutom när jag ska sova egentligen. då kan jag ligga och kolla på tv i en, två, tre timmar innan jag tillslut stänger av tvn och hjärnan och väljer att somna! idag vaknade jag 13 och nu, 12 timmar senare (iofs efter åtta timmar av jobb) är jag trött som få och kan somna vilken sekund som helst men det är två timmar kvar innan jag får sätta mig i taxin och ÅKA HEM!

imorn blir det mer jobb men börjar inte förän klockan 22:30. på dagen ska jag och mamma gå på svampjakt ute i skogen (såklart) och vi ska ta med oss kaffe och mackor, det ska bli så jävla skönt att få spendera några timmar i skogen...ingen trafik, inga människor förutom jag och mamie, inget oväsen eller andra påträngande människor som man annars spenderar alldeles för många minuter med varje dag, typ i kollektivtrafiken. nä det blir BARA jag och mamma och förhoppningsvis en jävla massa svamp!!!!
under dagen kommer även världens bästa lillebror - min såklart - köra upp! åhh jag håller verkligen tummarna för honom och hoppas att han lyckas (så kan han få köra mig till jobbet sen hahah ;)) så om han klarar det så blir det mysmiddag, det blir det nog ändå, men kanske lite extra firande under kvällen och det kanske, men bara kanske slinker ner ett glas vin...:) det är såååå mysigt att det är höst nu, ska stoppa ner alla sommarkläder och packa upp höstkläderna nu...älskar hösten!




jag ska bara plocka sånna här svampar för dom är så fina ;)



Dag 12 – tio saker du inte vet om mig..
haha gud vad kul...jag har ingen aning, vad vet ni om mig?....? det är väl lika bra att man gör en 1-10 numrering.

1. Jag har precis flyttat till min första "egna" lägenhet, som jag ÄLSKAR ♥
2. Jag har två tatueringar...än så länge. En på ryggen, en färgglad rackare och sen ett porträtt av mamsen på midjan/ryggen.
3. Min största längtan i livet är efter barn. Jag skulle nog redan haft barn om jag fick välja ;P
4. Samtidigt som jag lite i smyg också vill åka utomlands, plugga, se världen, träffa folk och mest av allt åka själv. Gud jag skulle verkligen kunna tänka mig att åka till Afrika några veckor...alldeles själv!
5. Jag är skit feg. Jag har jättesvårt att ta mig utanför boet och göra det jag verkligen vill och tar alltid det säkra framför det osäkra.
6. Jag har precis, för typ en vecka sen, lärt mig att tycka att rödvin är helt okej. Jag får iaf inte kväljningar. Men jag föredrar fortfarande sliska alkoläsker/ciders.
7. Jag vill bli militär. Jag kommer nog söka in till militärhögskolan nästa höst och jag hoppas väl på att få skapa rättvisa någonstans i någon öken i landet i fjärran. Sjukt va?
8. Jag saknar mina närmsta vänner, Amanda och Stella, som bor i Lund/London väldigt mycket och hoppas att dom kmr hem snart så att jag kan få ha långa filmkvällar resten av våra liv ;)
9. JAG HATAR FACEBOOK, men kan inte leva utan det haha...
10. (hmmm men shit vad svårt!!) vi gör så här istället...ni få som läser min blogg får ställa en fråga istället som ni vill veta så kanske jag svarar på den ;) så Stella och Amanda (haha) GO NUT'S!!!!!
tänk vad kul om man typ hade kunnit skriva typ. jag har legat med david beckham festat med paris hilton spelat bort 2 miljoner kronor älskar att knarka. eller kul och kul men tänk om man hade riktigt skvaller och riktiga hemlisar ett berätta som hade fått alla att häpna! det hade varit kul ;)

nu är den en timma kvar, och snart ska jag plocka svamp, och sen kanske dricka vin i höstmys (...och sen jobba) haha godnatt xoxo

 


F.DAY! (Dag 11 – mina syskon)

Det är bara tisdag men jag längar så mycket tills det är lördag kväll och sista arbetspasset för att sen äntligen få vara ledig i två dagar. Det kanske låter på mig som att jag ska ha långsemester men...det känns faktiskt så. Har aldrig längtat så här mycket efter något så här lite som två dagars ledighet men man lär sig uppskatta saker och ting med tiden! I alla fall, dom två dagarna ska jag göra absolut så lite som är möjligt och jag hoppas på riktigt skit väder så jag bara kan ligga hemma och sova =)


(jag och katti spenderade lördagen på hennes jobb, villa godthem, och drack drinkar, åt hamburgare och kollade på tjejmilen! fler sånna dagar?? JA TACK ;))


Fördelen med att jobba ett 7-15 pass är att man har hela eftermiddagen på sig att göra grejer - träna, fika, middag, bio..u name it! Men idag så ska faktiskt vi barn/syskon och pappa äta middag tillsammans. Det ska bli roligt. Det är ju rätt sällen som vi (jag och patric iaf) får "qualitytime" med mamma eller pappa så ibland är det mysigt att bara träffa, som idag, pappa! Vi får väl se vad det blir för middag.... Sen senare under kvällen ska jag träffa Frugan (Eva) och Stella (som är hemma en snabbis från London). Det blir väl att ta en fika och bara snacka skit och uppdatera varandra på ALLT som hänt så det kommer bli en mkt trevlig kväll!

Mina syskon som ni alla vet heter Patric (lillebror) och Sandra (storasyster). Patric är två år yngre än mig och Sandra är elva år äldre än mig och Sandra har inte samma mamma som jag och Patric.  I alla fall......
Det är rätt så undligt att man kan ha så himla olika relationer med sina syskon. Eller iofs..det är väl rätt vanligt att man har olika relationer med olika människor men men.
Jag och Patric växte ju upp tillsammans och bodde ju tillsammans så vi har ju därefter också gått igenom allt tillsammans. Vi har ju fightat (jag slog patric) skrikit, lekt, seglat, rest...gjort allt tillsammans och idag när båda är vuxna så umgås vi väldigt mycket. Jag älskar min lillebror såååå himla mycket och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Han är helt underbar och har verkligen ett hjärta av rent guld ♥




Sandra och jag började umgås mer när jag blev lite äldre (om man inte räknar med jul, födelsedagar och sånt). Då var det roligare för båda att kanske åka in till stan och fika/shoppa eller vad man nu gjorde. Vi har aldrig bott tillsammans och egentligen setts rätt "o-ofta" (japp jag hittar på egna ord) men idag umgås vi mycket och jag ska äntligen (!!!) få bli moster åt en liten flicka =) eftersom vi inte har samma haft "syskonkärlek" till varandra, bråkat och haft oss, så är Sandra mer som min absolut bästa vän som jag vet finns där i vått och torrt och så klart världens bästa syster!!! ♥


RSS 2.0