UPS.

ok, torsdag. dagen innan nyår!
började klockan 7 imorse, upp halv sex. ont i tån ont i tån ont i tån. åkte till cityakuten (för typ nageltrång) och fick en tid. bort med nagel och skit. bandage :( bedövad. syskonen kom hem till moi för att kolla på uppenbarligen tidernas sämta victoria secret och sen på det underbara solsidan. JAG ÄR SKIT TRÖTT!!!!

imorn blir det en 2010 resume, alla andra gör ju en.... godnatt <3



(förra året)

MY.SECRET.

nu känner jag att det är dags att börja rensa tankarna på riktigt! visserligen har jag ju lilla bloggen men kan trots allt inte skriva vad jag vill här (tror inte ens det är lagligt)... i min nya "my secrets" bok ska jag skriva allt som kommer över mina tankar. framför allt det jag behöver få ur mig! det känns faktiskt riktigt bra, den enda nackdelen är att jag har svårt att fortsätta med sånna saker, glömmer bort att skriva efter ett tag även fast jag älskar att skriva! men det kanske var förr när man flyttade runt mellan mamma och pappa som det var svårt att komma igång med sånt men nu lägger jag bara boken på mitt låtsats nattduksbord och så kan jag skriva hur mycket jag vill! kanon!

var ledig idag. ni som känner mig vet hur mycket jag älskar att vara ledig - lycka! eller vem gör egentligen inte det?! började morgonen med att gå upp en timma förtidigt men märkte det rätt snabbt så studsade tillbaka ner i sängen under täcket. sen var det upp till frissan (ska se om jag kan lyckas ta några snygga bilder och lägga upp) och sen förbi solariumet. hittade en ny nyårsklänning :) en svart med stenar på, superfin, men super kort. så nu behöver jag ju inte vara orolig för att se naken ut för mina solariumtimmar har inte gett sååå mycket resultat som jag hoppats på men ändå skönt att inte vara genomskinlig!
träffade sara på eftermiddagen och tog en fika och "catchade up" det som vi missat eftersom vi inte setts sen i augusti... det var skit kul att höra allt som hänt (fick updates av katti igår också) och trots att det gått tre månader är det även som om ingenting har hänt! sjukt! skulle ha åkt hem till daddy och kollat på film men orkade inte riktigt. kände att det blev lite omständigt så åkte hem, diskade för fulla puckar och nu - nymålade naglar - sweeet!




min sexiga (he he) "dagbok"




alternativ 2 till nyår... har ni ens sett alternativ 1? äsch lägger upp den imorn isf.




ett år sen, nästan exakt! men i år jobbar min älskade älskling på nyår (asshole) ;)


LOVEACTUALLY!

Juldagarna svepte verkligen förbi. Det känns verkligen som att allting är över så snabbt... Man längtar till vissa tillfällen i flera veckor/månader sen helt plötsligt är allting bara slut. Och det värsta är att man går och laddar upp sig och thats it. Så himla rastlös som jag är, och uttråkad, så är ju det här helt förskräckligt! Men hur som helst är jag iaf super nöjd med julen :)

försökte mig på mellandagsrean redan igår men det gick åt helvete! hittade ingenting, förutom en diskmaskin, och det var sinnesjukt mycket folk så man blev helt tokig. men tillbringade i alla fall några timmar i forum sen blev det filmmys hos peter, jag och alla grabbar haha ;) vi hyrde en film med aston kutcher och sorry älskling men fy fan vad snygg han blivit. eftersom jag är den enda som hatar thats 70' show så tycker jag att han är as kass och inte speciellt snygg, töntig tönt?! men prisa gud vad het han blivit plus att han var ju helt gudomlig (som pojkvän) så jag föll väl lite extra... japp, herregud! och så sitter man framför love actually ikväll... som om det gör saken bättre... lovesucker!




YEAH

nu är det bara söndag kvar (och måndag för jag jobbar hela dagen) sen börjar träningen :) så jävla skönt!!!!
bara det, godnatt ;)

AND...

ceannisväska, fjällräven, parfym, kandelaber, ljus, kläder, iphonefodral, kokböcker, plattång, kalender och en dagbok.
julafton igår var super mysig. lillwilma fick väl utan överdrift kanske 50 julklappar... och jag fick precis det jag hade önskat mig! så idag är jag super nöjd och det kvar står några present utbyten ikväll också hos pappa efter kalkonmiddan. trots att julen är mer eller mindre över nu så har jag fortfarande inte fått någon julkänsla. skit konstigt! förmodligen för att allting gått så himla fort... nu är det ju bara nyår kvar sen är det helt plötsligt 2011, helt nytt år. men som sagt, idag blir det kalkonmiddag, kanske stan. det som händer sen händer sen!
lägger upp bilder senare..

LASTXMAS.

nu är det bara torsdagen kvar (vilket dessutom är minijulafton för mig). längtar till julafton och att få träffa alla släktingar som jag inte träffat sen min student typ! tiden går så fort så man reagerar inte ens på att det gått mer än ett halvår...
idag blev det inte roligare än jobb, jobb och jobb. har ägnat hela kvällen åt att göra julgodis men har ingen aning om dom blev goda?! kunde inte ens förmå mig att smaka med tanken på att det mer eller mindre stank choklad i hela lägenheten... tröttnade helt! men det får blir lite gåvor på julafton så slipper jag trycka i mig alla (100 st).
imorn blir det farsta!! tjoho :) köpa iphone och de sista julklapparna. sen sola och tillsist hem till pappsen för minijulafton ;D



eva var här förra veckan, saknar henne som in i helvete!! men är glad för hennes skull att hon gör det hon vill. lägger upp bilder på oss från i fjol.











WORKOUT♥

nu ska jag sova. avslutade dagen med att göra ett litet träningsprogram som jag ska försöka att hålla så gott som det går med jobb och sånt. har julhandlat det mesta idag - shit vad dyrt det är med julklappar haha - handlade mest till wilmisen. det finns så himla mycket fina barnkläder så att man dör! kommer kanske handla ännu mer. ops! det är några klappar kvar, bland annat mysterious cesars, men fixar det sista på torsdag (ska köpa en julklapp åt mig själv också.. en iphone!!)

så nu ska det bli omformatering av denna kropp till thailand, och sommaren :) är faktiskt skit taggad!

mitt nya program:



(har inte fått mitt jobbschema för vecka 4 än så vet inte hur jag kommer kunna träna)



nu är det bara tre dagar kvar till julafton! älskar julen ♥

TRÖTT!

- fick lite ångest över nyår nu. vad ska man ha på sig och vad ska man göra? haha
jag köpte ju en puder rosa/lila klänning från kaffe för någon månad sen men vet inte om jag ångrar mig nu...usch tycker sånt här är jobbigt och larvigt! kan man inte bara få ha på sig jeans och en topp? det kanske är lite kul att klä upp sig också, för en gångs skull.

saknar min "lillkusin", ska bli super mysigt att få krama om henne på julafton. haha har köpt massa julklappar till henne! finns det något roligare än att handla barnkläder?? det finns så himla mycket fina saker så att man dör!

blev ingen visning idag! orkade verkligen inte. har legat på soffan sen jag kom hem, vid halv sex. är helt utmattad. kommer nog inte ens bli någon middag ikväll... snark!

imorn ska jag julhandla och försöka skaffa mig en iphone. nu ska jag städa undan lite, sen krypa i soffan med täcka, te och kolla på csi. kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam








VILKEN ÄR FINAST???????



dont feel no pain, just smile back.

måste få tankarna på annat... visste ni..?



att jag - saknar väldigt mycket och många just nu
att jag vill - flytta!!
att min senaste kyss - var igår eller idag...
att jag lyssnar mycket på - eminem och min mamma!
att jag funderar på - vad jag ska göra "på riktigt" i vår.
att jag pratar - väldigt fort och utan att tänka
att jag inte gillar - egoistiska människor
att min första riktiga kyss - pirrade
att jag avskyr när folk pratar - skit och om saker dom inte har någon aning om!
att kärlek är - svårt som fan
att jag gillar - dig!
att jag alltid kommer att - hatälska människor
att jag är förälskad i - i min dröm lägenhet
att sist jag grät var - igår
att min mobiltelefon är - helt jävla oduglig!
att när jag vaknar på morgonen - önskar jag att min garderob var större och att vi hade godare kaffe hemma.
att innan jag går och lägger mig - drömmer mig bort
att idag har jag - botat min dator från allt virus 
att jag just nu tänker på - alldeles för mycket
att i kväll ska jag - på bio, tron 3D
att i morgon kommer jag - jobba och kanske ta mig till en visning, om inte annat för att få drömma
att jag verkligen vill - vara lycklig, rik, med hund och precis kommit hem från världens bästa semester!

 

känner mig ungefär så här just nu!



4:e Advent!

Godmorgon (dag?), nu är det inte många dagar kvar till julafton! Det är fjärde advent och nu har vi varit på julbord, det är så mycket snö att jag knappt kom fram till kiosken när jag skulle handla mjölk och man kan sova hela dagen :) jag älskar vintern! nu kan man dessutom gå och längta till min förmodligen första thailand resa. Jag har verkligen saker att se fram emot den här våren!

Julbordet igår var verkligen mumsfilibabba!! Var inte där så överdrivet länge men det är verkligen världens bästa julbord. Längtar redan till nästa år :) Idag måste jag hem till pappsen för att låta min lillebror omformatera min viruscpdator! Hoppas jag hittar alla sånna där skivor annars måste jag köpa nya. Sen ikväll blir det förmodligen bio. Dvs om man ens lyckas ta sig ut!

In i duschen - ingen ide att fixa sig för mycket för det kommer definitivt snöa bort!!



jag, julafton 2009

SIXTEENTH

imorn är kommer nog att bli en toppendag!
-
först blir det en promenad till sjöstaden för ett par varma 25 minutrar
- solarium
- in till stan och äta lunch med världens bästa lillebror
- möta upp syster och gå på fotografiska museet
- proforma event senare på eftermiddagen


älskar sånna här lediga dagar när man har fullt upp och det är bara massa roliga saker man ska göra :)

anyway, dont let the bed bug bite ;)


YES!

eftersom jag har bihåleinflamation gör det inte så mycket om man rör på sig/tränar men man ska vara försiktig!

imorn blir det promenad (till solariumet), sola och sen hem! skönt att börja dagen på det sättet och skönt att min lilla skrutt har en liten myntburk hihi. passar perfekt för mina solariumbesök! sen blir det besök hos sia med syster och kanske en sväng förbi fotografiska. vill verkligen se utställningen Lady Wharol. sen får vi se vad som hittas på under kvällen. är liiiite sugen på ett statsbesök!

men iaf - promenad!!! :)


LIVING-THE.WEEKEND.

















ÄNNU FLER FOTON FRÅN FÖRRA LÖRDAGEN.


xmas.

nu kurerar jag mig med kortisonnässpay och ligger bara och väntar på att bli superfrisk! vill träna och kunna röra på mig. istället ligger jag hemma och tycker synd om mig själv. kanske blir promenader fram till helgen :)

nu är iaf julpyntet klart! det är skit mysigt här hemma. och granen blev jätte fin! ibland när det slinker ner en liten lussebulle så luktar det till och med julbak i lägenheten. dörrkransen gör så att det luktar gran hemma haha och det är toppen för min plastgran luktar inte så mycket!

har varit i nynäshamn idag men sandra och kollat på en ny bil till henne. provkörde med sommardäck haha men vi och bilen klarade oss väl! ikväll blir det bara jag och soffan. bläääää - vill inte alls sitta hemma ikväll men cet måste jobba :(


min superfina julgran :):)




STICKOCHBRINN!

känns ju förjävla tryggt med självmordsbombare på gatorna! fyfan vad sjukt! blir ju nästan så förbannad så att man inte riktigt inte vet vart man ska ta vägen. ut vågar man ju iaf inte gå.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8265883.ab


Rehab.

fortfarande hemma hos mamma och njuter av att inte behöva vara vuxen. tänkte åka hem igår/idag men blev inte så. frågade cet om det så för jävligt ut hemma nu och aa tydligen gjorde de det. så har verkligen ingen lust att åka hem och börja städa direkt. fyfan! känns lite som jag har varit på en liten lyx - ta hand om mig själv - semester. ska nog åka hem till mamsen oftare hihi.

imorn åker jag o cet nog hem till sandrita och mackan på ingarö. ska väl ha lite julmys och så ska det bli kul att göra något med skruttisen. ska väl också ta ett seriöst (!!!!) snacka angående att bli med valp. så vi får väl se... sen så småning om måste jag julpynta hemma oxå! kulkulkul :) 

nu ska jag skala lite potisar. puss!



SJUK ♥ Mamma

är hemma hos mamma och är super sjuk! fy usch. har varit här två nätter nu och kanske stannar här inatt också. mamma är bäst på att ta hand om mig när jag är sjuk ♥ har inte varit utanför dörren (igår när vi åkte till ica räknas inte) sen i onsdags. kände redan på jobbet att jag mådde dåligt och sista timmen var en pina. åkte hem och åt middag och kollade på film i soffan. somnade på soffan och det har inte jag gjort på väldigt länge. igår hade vi julmys. jag och mamma bakade chokladkola som hette världens godaste kola men resultatet var bläk! så vi bakade dessmer lussebullar och knäck istället :)

det är verkligen mysigt att bo hemma hos mamma några dagar. man behöver inte oroa sig för sånt man verkligen inte orkar med när man är sjuk - middag, städa etc. nu kan jag bara ligga i soffan under mitt täcka och vara sjuk! plus att man får äta lussebullar till frukost lunch och middag haha.

ikväll är det idolfinal mellan minnah och jay som tydligen gått och blivit kära. såklart. så får se om jag stannar hemma hos mamma, hon lovade att kolla på idol om jag stannade kvar haha, eller om jag åker hem. tänker i alla fall inte åka kommunalt när jag mår så här! fyfyfy! men hur som helst kommer jag vara bunkrad framför tvn hela kvällen. vill stanna kvar här för det är så himla mysigt men saknar cet jätte mycket! har inte setts sen i tisdagskväll när vi gick och la oss. så här länge har vi inte varit ifrån varandra sen vi blev tillsammans för sista (haha) gången i juli! känns skit knäppt.

får se hur det blir senare. ska kolla på en film jag spelade in igår med jason statham ♥ får se om den är lika bra som du är snygg! ska stila till mig lite (göra om min fläta) sen krypa ner under täcket med mitt te. puss puuuss



"världens äckligaste chokladkola"





mamma ♥





världens mysigaste kök!

playit likeafilm withoutsound









födelsedagsbarnet (vit skjorta)




TYCKER LIIIITE OM STHLMS UTELIV, IGEN! ;)

igår var det utgång - kanske en utav det absolut roligaste kvällarna i mitt liv iaf. cesars kompis fyllde år så vi började med middag på imperiet. åt marulkskind, hur äckligt det än faktiskt låter var det skit gott! allt var skit trevligt och gott. när vi skulle vidare till collage stod en limo utanför haha. har aldrig åkt limo förr (eller en halvlimo i NY men ingen "festlimo") men det kändes skit glammigt och var skit kul hur larvigt det än är. drack champange hela vägen och vi tog säkert hur många foton som helst *töntar*!! sen när vi kom fram till collage var det tydligen ännu mer vipvip och vi möttes av en servitris och tydligen så var det stora båset (eller vad kallar man det?) vårat. röda rep, stora ishinkar med allt möjligt trevligt. det var verkligen helt sjukt. har aldrig varit med om något liknande, har aldrig åkt limo och pimplat champange. dansade oavbrutet i nästan tre timmar och vi alla studsade runt som galningar. oj oj oj vad kul det var =D har väl hänt att man hånat de människor vars det här är deras vardag men dom har nog inte ens i närheten av så kul som vi hade igår! hmmm... nu blir det inge mer fest förän nyår =)

hur som, lägger upp lite roliga bilder imorn eller nått =)  nu ska jag nana! :*


RSS 2.0