"SS" SOM I SUPER SÖNDAG <3

lördagen tillbringade jag hemma i soffan med cirka fem burkar cola och pizza, mums. försökte få tag på danne men han sov ju såklart fram till typ fem haha sömntuta! när han äntligen svarade, inte så glad men tanken på att jag väckte honom, diskuterade vi gårdagen en del som ledde till lite tjaffs men det löste vi bra faktiskt! ett steg närmare :) han kom och hämtade mig efter en stund och vi mötte upp pata, arben och andrej så åkte vi till uppsala på ngn träff men det va ju helt dött såklart. som att slänga pengarna i sjön hihi satte oss på donken och där fuckade jag ut totalt eftersom att jag fick vänta typ en kvart på min hamburgare och det ska vara snabbmat.. yeah right! tillslut så fick jag den och kunde äta i lugn och ro!
på kvällen hände typ ingenting, sölade runt i typ ngn timme. funderade på att åka till min syrra men det blev inte av. åkte ist hem till matteus och drack ännu mer cola och åt lite chips mm. en riktig fettish lördag :)
va väl hemma vid 2 halv 3. somnade nästan direkt!

idag sov jag nog till halv fyra (kan du förstå det rosanna? :P) och det va så jävla skönt! låg bara hemma och slappa hela dagen och vi tjaffsade ingenting och vi hade det jätte bra och mysigt ;) åkte senare ut för att träffa alla andra. drack en stor cola på falafel och sen körde älsko hem mig!

thats my weekend! :)
nu går vi bara halva veckan, skönt ju! ska nog jobba lite tror jag.. men men, det är pengar!! :D
natti natti


den lilla svarta var en stor succe

förlåt alla som var tvungna att närvara igår på macken i slussen, jag skäms verkligen :$


Sebastian Rajalakso, dagens skämt ;)

har övningskört två gånger nu :) har gått skit bra. iofs är pappas bil automatväxlad så det är mkt lättare!
har inte så mkt att skriva förutom att aik är bäst som hållt ledningen mot dif så länge, plus att aik har nästan ALLT spel. sorry djurgårn. och roligaste av allt: han Sebastian Rajalakso vart utbytt. han som ska va så hiimla bra!? vad har han gjort den här matchen? NADA? :P hihi fniss

NU SKA JAG ÄTA GLASS OCH FÅ TAG PÅ MIN KÄRA VÄNINNA ROSANNA :D
pussokram

allergisk!

hade jätte mysig dag igår! va ju i parken med barnen och dom blev bjudna på glass av Cesar visade det sig - inte Peter haha. sen på kvällen kom danne och hämtade mig, vi drog till rågsved och mötte arben och matteus. matteus drog hem för han hade plugg men vi drog vidare med arben till skarpnäck för att hämta amanda. dom skulle sen tillbaka till arben för han skulle duscha och sånt. så jag o danne skulle möta upp peter på 60 ist.
satt där och fikade och snacka senare kom petter och cesar. satt och snackade ännu mer. t.o.m om för förintelsen :/  tog en trip till nacka donken. slutade med att jag och älsko stog och skrek (typ) på han i kassan - DUMHUVUD asså!

har jobbat idag, vaknade vid halv sju (första gången vid fem för då ringde älsklingens väckarklocka?!?!)  sen vid halv åtta drog jag in till city. började jobba vid tio och skulle träna innna :D duktigt va!
har känt mig skit hängig hela dan, mitt huvud känns som det ska sprängas och är snuvig men ändå täppt = fucking sommar pollen allergi kallas det :P

aja, ska forsätta plugga nu SEN DOOONKEN YUMMIE :D
tjofaderittan lambo

"hurt"

lika soligt idag som igår. underbart! knappt så att man vill ta palla sig till lektionen när man väl sitter ute och solar :P
va barnvakt idag, vi var ute i lekparken i järla sjö. dom gungade och plockade stenar i nästan en timma sen kom cesar och peter förbi. peter bjöd alva och emma på glass - gulligt!

är lediga imorn. eftersom schemaläggaren på jobbet inte sagt ngt om att jobba trodde jag, jag var ledig men icke sa nicke. mamma ringde mig igår och sa det. snacka om dåligt framförhållning! hade planerat massa saker men plikten kallar. ska snacka med han blue (schemaläggaren heter faktiskt så!) imorn och klaga ^^ börjar tio och funderar faktiskt på att träna innan det så att man är på gymmet vid åtta :) hurtigt va??

ska sova hos danne ikväll, tänker inte sova hemma. det är bara massa tjaffs och ännu värre nu när pappa åkt till norge med jobbet! vi ska väl ses efter att han tränat, hurtbulle :D

usch, måste plugga svenska nu :(

BYE

alla gör faktiskt misstag!

sitter och väntar på maten. pappa och brorsan grillat kött och korv, yummie! samtidigt som jag sitter och väntar är jag inne på facebook (boooring) och kollar in folks sidor och så ser man bilder som är ca fyra år  gamla. då känns det som man blivit gammal ju! ibland kan man verkligen sakna högstadiet och mellanstadiet.
första kvartalet på 2008 har väl kanske inte varit överdrivet bra?! går snabbt iofs men allt gå åt skogen - trodde tom att jag skulle få mista ngn som jag älskar så mkt igår...
jag gjorde ett misstag, alla gör faktiskt misstag (jag va inte otrogen eller ngt, har inte ens så mkt som rört mig själv!!), du säger alltid att jag är så naiv och blåögd. och det stämmer. jag hatar att tro illa om folk som är mina vänner. men ibland kanske man ska se saker och ting från någon annans perspektiv, från sin älsklings perspektiv!
gårdagen gick iaf mig att tänka om. verken vänner eller pojkvänner består (inte så länge jag levt iaf) men jag är inte redo att låta min pojkvän inte bestå för ett snesteg!
I WILL FIGHT FOR YOU, I'M SORRY!


annars suger allt annat :P har svenska prov på svenska och jag kan INGENTING, kul!

pussiluss

"my name is Luca, I live on the second floor.. lalalala"

CIAOO!
idag fick jag min väst såld. skönt. trodde även att jackan och väskan också skulle få ett nytt hem men icke sa nicke.. hon som ville ha det ringde inte tillbaka, som vanligt!
skola som vanligt, hade historia idag.. det är så hiiimla kul. älskar historia!

var i stan och kollade runt lite, hittade ingenting. satt även barnvakt åt mina små sweethearts :)
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye


vissa lite stolthet, förfan!

nu är det redan onsdag kväll - snart natt - och jag har inte skrivit sen söndags! tänkte inte precis skriva en novell om det för så viktigt äre ju inte. vafan, har bara inte haft tid :) och inte för att jag gjort ett skit, har bara latat mig och sovit!

måndagen tillbringade jag först i skolan. hände inte speciellt mkt, skulle haft italienska prov men våran lärare var kvar i  italian (han och steg2 hade varit där på skolresa veckan innan) för han var sjuk. så ngt prov blev det ju inte. hade inte pluggat överdrivet mkt men kände ändå att jag hade kontroll på saker o ting.
slutade tidigare så innan jag skulle gå till dagis och hämta barnvaktsbarnen gick jag förbi deras hem, lämnade av min väska och tog med mig Noodley, deras hund! tänkte att hon skulle nog må bra av en promenad i vårvädret. gick sedan till dagisen och hämtade flickorna. no problem.
åkte hem till peder (mammas förlovade men inte gifta, särbo, kille) och kollade på AIK - HIF på tv. självklart inte samma  känsla men har verken penger eller lust att gå på dom där jävla matcherna när folk bara förstör. jag blev så jääävla sur när dom var tvungna att avbryta matchen. småglin. och alla försöker skydda AIK och säger typ men en annan match då gjorde djurgårdarna likadant, eller hammarbyarna men WTF! var stolta över ert lag och om man verkligen nu "lever" för sitt lag som alla nyblivna "huliganer" i 13 års åldern  påstår att dom gör, GÖR DET MED STOLTHET!!! sånna som er kallar man råttor!

på tisdagen hade vi studiedag. sov till halv tolv typ sen väckte mamma mig. förmodligen sällskapsjuk eller orolig för att jag inte skulle kunna somna på kvällen och vara pisstrött på morgonen och grinig!? gick iaf upp och åt frukost. fixade mig iordning och packade väskan för gymet. men till min stora förvåning hade jag glömt byxor. och det märkte jag i omklädningsrummet!!! inte liksom i hallen ARGH haha :P fick åka hem och invänta barnvaktstimmen. jag tog en glass :) lite jobbigt att va barnvakt för emma va typ övertrött lr nått för hon skrek och grät konstant. visste inte vad jag skulle ta mig till. och när deras pappa kom började hon gråta ännu mer.. dom tror säkert jag slår barnen lr nått :S

snart är onsdagen iaf slut. har inte gjort ett piss. vart i skolan och pundad. åkte till doktorn vid lunch på "undersökning" eller vad dom nu kallade det. åkte med rosanna till slussen, skulle egentligen kollat på skor men pallade inte. åkte och mötte dennis, drog till forum och stod och provade jeans i typ en halvtimma och sedan en SNACK WRAP (världens minsta wrap) på donken. hemma blev det soffan med rent hus, top model och dubbel avsnitt av sex and the city! äntligen tillbaka :))

nu ska jag sova, har engelska nationella imorn. måste vara pigg!
LOOOVE

paradise

Oh we Can go
To a place, I know you gonna like
The beach, The breeze
West Indies, I call it paradise


image6

sip piña coladas?

fett skön dag. vaknade vid ett, iofs för att den där pajasen som skulle köpa min jacka ringde och väckte mig o sen skulle han ändå inte ha den, gjorde mig iordning sen åkte jag íväg med pappa och gjorde massa ärenden!
vi åkte till värmdö och gick på brisak. köpte schampoo balsam och doves summer glow :D sen åkte vi runt typ en timma och letade balkongmöbler, hittade ingenting.
vid halv sex åkte jag till danne och käkade middag där, så log vi och kolla på tv och masserade varandra! mysmys :) mötte upp hans brorsa och skjussa hem honom, sen mötte vi upp peter och pata och for till uppsala.
- nu e jag hemma.
imorn har vi skola men på tisdag är vi lediga, fett skönt ju! på tisdag ska jag nog träna och vara barnvakt.
tänkte äta lite chips sen sova haha

night night
(älskar dig daniel)


lets get it started

kvaddad lamborghini, barnkalas och "gunshot". så har min fredag och lördag sett ut :)
igår fikade jag med stella och amanda efter skolan. det var jätte mysigt, stella ser jag ju varje dag så det va väl inte så speciellt (SKÄMT) men amanda träffar jag typ aldrig, alltid lika mysigt! iaf, vi satt på alberts och chilla när vi hör värsta smällen.. du är det en delivery bil som kört rätt in i höger fronten på en lamborghini, och inte nog med det så FLYGER däcket av från delivery bilen och studsar typ 9864962498646946 gånger och sen träffar det ett träd. annars hade amanda nog fått det i huvuet?! stackarn alltså. det är ju inte precis en bilig bil och på nått sätt hoppas man att det var delivery bilens fel så att han med lamborghini kan fixa allt på försäkringen, annars får han inte ett skit:/

idag har jag jobba! usch. är så jävla trött i huvudet! somnade två inatt och vaknade vid halv åtta,för började vid nio. slutade vid fyra, så drog jag förbi rosannas jobb och skulle lämna hennes lås, sen drog jag förbi nk och pratade med min syrras kompis anna som jobbar där sen sprang jag in på hm köpte två diadem i present till Selin (camillas dotter) sen bar det  av mot råcksta.. tunnelbanan tog typ en halvtimma :P åt kakor, tårta, godis, chips, läsk.. precis som på ett barnkalas :D det var jätte kul, och camilla, akta så jag inte kidnappar dina barn - dom är så söööööta!
åkte sen och mötte amanda (w) och fikade med henne på alberts (ikväll ockå), dennis och hans kompisar var där så satt o konverserade lite med dom.
helt plötsligt så lät det som om nån sköt med en pistol och folket på gatan vart helt galna och sprang åt alla håll och kanter. det lät som om ngn sköt typ fyra gånger och folk sprang verkligen men det visade sig vara en gammal rutten volvo som fick baktändning moohahaha :P
arben hämtade oss i slussen och gullg som han är skjussade han hem mig så jag slapp gå i spöregnet :)

nu ska jag antingen sova eller se på film! men min brorsa och hans kompis är här och gibbar så lär väl inte kunna sova när dom sitter och skriker i "mickarna" men men...
BYYYYYE BYYYE


där satt hon och piggade upp min tillvaro!?

sitter hemma och är fortfarande sjuk, tyck synd om mig då! har trots mitt halsont och min feber suttit och pluggat i tre timmar - bara italienska. men glömde såklart mitt anteckningsblock i skolan. muu.. funderade en liten stund på att åka till skolan och hämta det men vill inte överdriva, fast vi har ju prov på måndag?
(älskling, hjälp mig råå..)
på bussen träffade jag manda! det var roligt :) piggade upp tillvaron! hon berättade att hon plötsligt ser ännu sämre än innan och att hon tror hon kommer bli blind. hon berättade även om hennes betyg vilket gjorde så att det knep sig i magen på mig! usch, måste jobba mer mer mer!!! jag stella och amanda ska fika imorn, det blir nog skit mysigt! ska försöka träna oxå, men det får väl bli efter!?
(vill ha mina converse nu, dom ska bara skickas från helsingborg muu)
förhoppningsvis så ska jag nog mysa med min älskade imorngon, har gått snart tre veckor och vi har bara setts två ggr, ännu mer synd om mig :P saknar honom! 

btw. säljer saker på blocket om ni är intresserade!
goose väst (marin), fjällräven greenland (svart), friisväska (skogsgrön med guldknäppe) och friisskor (svarta med guldkedja över vristen)
KOMPISPRIS? ;) haha

nu ska jag nog ta ett bad, eller en lång dusch!?
puss

torsdag och sjuk,

usch, fy bubblan! hatar att vara sjuk! nu sitter jag på historian, kände att jag var tvungen att gå på den lektionen för man skulle anteckna en massa.

igår var jag på malins studentmiddag :) det var jätte trevligt! men jag och zäta var tvugna att dra där ifrån vid halv tio för då började skivan och eftersom vi inte var 18 år så fick vi inte stanna haha
var hemma vid halv elva och somnade inte speciellt mkt senare, och vaknade upp SJUK :(

ska hem snart, puss

fattiglapp!

känner mig fan ruinerad. har inte råd med nånting längre.
på onsdag ska jag på zätas storasysters studentmiddag (300kr) måste köpa ngt till min älskling (massa kronor) behöver faktiskt lite vår/sommar kläder (också massa kronor) åååh det är så frustrerande. ska iaf jobba på lördag, 9 -16 haha, så då får jag ju lite pengar. iofs inte förän i maj! irriterande!
funderar på att sälja min fjällräven, gooseväst, friis skor+väska, massa jeans som jag inte använder m.m. ngn borde ju nappa?! ska fan in på blocket nu :)

imorn ska jag och rosanna har myskväll hemma hos mig eftersom vi är lediga på onsdag. hon slutar vid halv nio så hon lär ju komma till mig vid halv tio, så ska vi hyra film och chilla (gaalet) ^^ blir nog kul! sen på onsdag ska vi träna, till stadsbiblioteket (!?) och sen ska jag ju på studentmiddagen. har btw ingen aning om vad jag ska ha på mig :/

på fredag kanske jag stella amanda (o ragna?) ska fika! vore skit kul, har inte träffat amanda o ragna sen januari typ!! hoppas det blir av den här gången :)

den här veckan kommer också gå så jävla fort! kan inte allt bara sakta ner lite så man hänger med i allt? snälla..
man har inte ens tid för att leva längre! 

nu är det iaf vår, så här glad är jag för det:

image5


















kan inte hjälpa att jag älskar den här bilden - den är så fuuul haha

välkomnar influensan!

usch vad jag är mätt. lillebror hade ju födelsedagskalas både igår och idag. har ätit som en häst :P haha
kvällen var jätte mysig, alla var här! morbror moster, peder simon, lynda kevin, pappa alex, och förstårs mamma och patric :)
ALL MAT VAR SÅ HIMLANS GOD!
danne kom och hämtade mig efter middagen och vi drog och fikade bara han och jag. mysigt att ses men det va lite stelt hehe. sen kom alla hans kompisar och då vart stämningen bättre!
nu har jag suttit och pluggat matte i en timma, fyfan. har prov imorn, första lektionen! hoppas man drabbas av en plötslig influensa lr ngt ;)
ska väl försöka sova lite nu då.

natti natti


bebis,

idag har jag äntligen köpt ny mobil! den är så söt. min andra är katastrof! usch.

kolla :)



igår va jag bara hemma, så himla trisst :( hoppas jag ska ut ikväll åtminstonde, orkar inte sitta hemma en kväll till.. buhu. mamma och jag åkte iaf till kungens kurva och köpte en ny mobil åt mig och så gick vi runt på media market. skulle se om jag hittade ngt kul åt brorsan, and i did! :)
nu sitter jag hemma hos pappsen, ska fira patric ikväll. vi ska grilla?! lite tidigt kanske hehe

keep on lovin my phone ;)

det känns tjockt?!

ALLA MINA BILDER PÅ MIN MAMMAS DATA ÄR BORTA! ALLA.....
fick en chock när jag såg det! det är liksom bilder från typ 6an, 7an.. dom enda bilderna jag har på mig och danne log där, bilder som betyder någonting. och gissa varför dom är borta?! för att mamma och min brorsa fick för sig att ta bort allt "skräp" på datan :S inkl. mina bilder, min musik.. allt! utan att ens fråga :(
men man kan tydligen fixa det på ngt sätt!?

fredag kväll, lika tråkig, sorglig och patetisk som förra helgen!
är det jag som är mjuk, eller du som är hård?
har iaf haft lite mysigt,
plus att jag fixade till mitt hår! det känns "tjockt" haha :)

have a nice weekend :)

PS. I LOVE YOU!

natti natti.

redan torsdag kväll! fan vad veckan går.. är så himla trött! ska få sova ut lite imorgon :)
igår va vi på teater och såg djungelboken, den va faktiskt bra. var hemma vid nio och missa grey's (om det nu gick, känns som alla bra serier bara slutat :S )
idag så var jag iaf barnvakt. dom var faktiskt lugna idag, skööönt! åkte sen hem till mamma och vi skulle till forum, maxi och förbi pappa. medans vi var i forum så hittade jag så mkt fina kläder, ska nog skita i o spara och shoppa ist haha ;)
kom hem vid typ åtta tiden och var inte ens hungrig :S har kännt mig jätte hängig hela veckan, inte sugen på nånting!

tänkte väl sova snart, men ville prata med danne först. får väl se hur det blir med det!?
natti natti

upside down, boy you turn me..

..inside out, and round around! nu känns allting lite bättre och jag är gladare! den där söndagen betydde allt för mig, jag fick träffa min prins och vi låg och mös i flera timmar, mysigt.. :D
tillbaka till skolan, lektioner, plugg, tidiga mornar - med andra ord, allt man hatar! hur mkt jag än pluggar och lyssnar så säger det stopp får iaf skit resultat på proven :/ vet inte längre vad jag ska göra? bara acceptera det?!
har dessutom varit barnvakt både igår och idag! ibland är dom så söta så att man bara vill äta upp dom men ibland på lyssnar dom inte ett dugg (framförallt alva som är äldst och förmodligen testar mig) och om alva gör ngt ska självklart emma göra likadant haha småbarn alltså. men om det är fint väder på torsdag då ska vi nog vara ute länge och leka..
längtar tills helgen! hoppas att allt blir bra igen :) på fredags eftermiddagen ska jag fixa till mig hår som btw blev katastrof (!?), sen ska jag träna!
imorn ska vi på teater med klassen, kul att gå på teater men inte med klassen! suck.. ska iaf se djungelboken, så det blir nog kul!!
och på söndag fyller lillebror år! hela 15 år! han har helt plötsligt blivit en stor pojke :) då ska vi äta middag med släkten YIPPIE

BYE

RSS 2.0