ÄNGLAR!




Supersoligt!! Världens sötaste och charmigaste hundar, längtar tills Sandra och hennes Mackan åker utomlands igen (haha) för då kan jag vara hundvakt ;)

Zacke (hunden som ligger ner) och C:et är bästa vänner och det är en sådan hund han (vi) funderar på att välkomna hem.


Börjar ta det här personligt!


Ok... nu har jag fått nog! Hemmet har mer eller mindre blivit invaderat av spindlar. Och dom kommer bara fram när jag är hemma, själv, och så som många vet är inte spindlar min största hobby. Tycker spindlar är oerhört obehagliga och har pga av ett mer eller mindre traumatiskt tillfälle när jag var yngre utvecklat någon slags fobi för dom där odjuren. Dom är inte små heller, större än femor mer super stora kroppar. Blääääk. Tror nästan att dom vill mig någonting eftersom dom enbart kommer fram när jag är hemma och ingen annan har mer eller mindre ens sett skymten av dom. Så imorn blir det hårdhandskarna - anticimex! Tjoho!

Idag var jag med Sandra och vi vandrade runt i forum. Vi måste sluta shoppa när vi ses annars kommer jag blir barskrapad. Men hade rätt många rabattkuponger som tur va, och köpte viktiga saker - halsduk, vantar, höstjacka, leggins, baströja och en finstickad tunika. Sånt man behöver till vintern! Men egentligen är jag inriktad på Dubai så är stolt över mig själv att jag inte köpte sommarkläder :)

Hittade mina mörklila Topshop skor i garderoben lite halvdammiga! Hade nästan glömt bort dom helt... jobbar på lördag men sen senare på kvällen, efter elva, ska vi fira en killkompis till c:et som fyller 25 så kanske ska förnya gamlingarna. Dom är perfekt höga så att man orkar en natt, men tyvärr och förlåt för att jag säger så här, så är inte karl min den längsta tuppen i hönshuset (?!) så kanske blir platta skor ändå...hmmm..


Ska måla mina naglar nu, äta lite popcorn, och sen sova. Imorn är typ den enda dagen jag är ledig på evigheter.
GODNATT


Hör och häpna!

Ikväll ska jag faktiskt ut, inte ut och gå eller ut och fika, nej jag ska ut med rosanna och dricka öl! det ska iofs bli hur kul som helst men är inte längre rutinerad så kommer säkert vara apbakis. Usch. Rosanna slutar jobba klockan 22 och då kommer hon hit för lite styling så att säga sen blir det helt enkelt bussen in till stan, fan vad spännande ;) skulle ha tränat idag, men chiligryta hemma hos storasyster lockade lite mera och vi fick mysigt sällskap av plingela, blev lite klädprovning och sen nu är jag hemma :)
en kopp kaffe sen ska det här gå fin fint!Trevlig kväll

En liten godbit från Sicilien


HUVUD AXLAR KNÄ OCH TÅ

ligger fortfarande under täcket och har ingen som helst lust att gå upp (ligger faktiskt i soffan och har redan duschat). men nu ska man ju göra allt det jobbiga - måste föna håret och klä på mig! och dagens mål är att komma till jobbet och sen kanske hem igen då. lyckades skrapa ihop till en kopp kaffe iaf så att man inte är helt tappad. hoppas jag jobbar med några som är lite roliga ikväll så att tiden går fort för imorn är det upp tidigt och iväg till läckerbiten. längesen jag jobbade där nu :) men blir några gånger nu den här veckan.

drömmer jätte konstiga drömmar nu förtiden, dom är verken sorgliga eller lyckliga bara jäätte konstiga!men nu, en skål men musli och sen kanske jag orka komma upp ur soffan. tråkigt att vara hemma själv hela tiden så kan lika gärna åka in tidigt till stan!

/Julia

CROSSFIRE BETWEEN HEAVEN AND HELL.

jag känner verkligen att allting som har med internet att göra - blogga, facebook, goola, youtube etc. - är en vanesak. efter nio dagar utomlands, cefalu på sicilien, så har man en helt annan slags rytm. det är inte lika spännande att logga in på facebook och se allt skvaller, för det är vad det är! och att blogga känns nästan jobbigt ibland, typ - måste jag? precis som allt annat med andra ord: rutiner! däremot kan jag inte låta bli att helt brutalt hata sånna rutiner. även fast man kanske inte gör samma sak varje dag så omfattar ändå varje dag samma sak. man slutar alltid på samma ställe... framför datorn. men på lite sånt humör är jag just nu gällande allt. jag och rosanna hade en sån härlig konversation idag innebärande att allting känns mer eller mindre meningslöst och ingenting är speciellt tillfredsställande. allt känns rätt tamt och det där lilla extra är och hälsar på hos några andra just nu! det som är mest irriterande är att mitt/vårt i-landsproblem, för det är exakt vad det är, inte går och lösa på något enkelt matematiskt sätt, och jag har inte tålamod att vänta på någon skillnad. antar att det är nu man kommer till det här populära krigsfältet som kallas "arbeta med mig själv". grattis julia

hade någon annan än jag hoppats på att mer än en veckas semester skulle göra mig på topp humör??? (men måste ändå tillägga att det var helt underbart)



arbetsförmedlingen söker till mestadels telefonförsäljare (nej helst inte) eller personlig assistent (NEJ TACK men en eloge till alla som vill arbeta som PA) så är fortfarande fast på apoteket vilket det enda positiva är att jag får träffa mamsen och skitsnacka med camilla annars är det jävligt trisst. läckerbiten har ju full styrka så jag duger egentligen bara när rebecka vill åka till cypern eller katti vill sova ut. men det klagar jag inte på för där har jag iaf kul! att plugga känns väl sisådär men matte är väl lika bra att bli av med och italienska verkar rätt kul trots allt så kanske? har en liten ide om att starta en sak men det kommer inte avslöjas på långa vägar, säkert inte flera år haha om det inte går superduper bra

karln har köpt en ny bil, golf gti 2011 tror jag!!!, och hundplanerna börjar faktiskt intressera och värderas på riktigt/blodigt allvar! jag gör ju ändå ingenting nu så att vara hemma med valp vore perfetto. (ja jag vet att vi snackar cirka 15 år framåt men hetsa inte upp er så mycket nu, en dag i taget!)

MED ANDRA ORD, SÅ HÄR STIMULERANDE TILLFREDSSTÄLLANDE SPÄNNANDE EXALTERAT LIVLIGT ovs är mitt liv just nu! high five har så tråkigt just nu att till och med jag funderar på att läsa upp matten. det är rätt extremt!

kommer lägga upp bilder från sicilien, men just nu har jag ingen aning om vart min kamera är och jag är super trött och ska snart släcka lampan!
/godnatt

RSS 2.0