When I look into your eyes, I just know you tell me lies!


Jag är din superhjälte!

känns verkligen som jag levt vuxenlivet fullt ut idag. i alla fall en större del utav det. hunnit med långa promenader med Zackegrisen. storhandlat, städat, gjort 200 lax/rostbiffrullader och färgat håret. det låter inte så farligt men ojoj vad jag tycker synd om mina föräldrar idag. det är som man trott att dom är superhjältar som kan göra en miljard saker samtidigt och hinna med allt som dom och jag vill göra. nästan som att dom är små, mini  superhjältar! är rätt stolt över mig själv och mina 200 rullader också :) nu vill jag egentligen bara hoppa i säng, somna på en gång, och vakna imorn kväll och hoppas att hans födelsedagskalas löste sig helt utan mig. typ som att jag är cet superhjälte!

undra hur jag jobbar nästa vecka?! har inte fått mitt schema eller nånting. spännande...



UT.I.VINTERVÄDRET.

jag älskar verkligen sånna här dagar. vaknade först vid åtta för då kom mackan med zacke, vi är ju hundvakt idag, men vi somnade om allesammans i sängen under varsitt täcke. eller cesar och zacke delade hehe. sen vid elva hade zackisen sovit klart så då var det upp och hoppa, på med full mundering och sen ut i skogen. gick runt hela sicklasjön och det tog nästan allt som allt två timmar. superskönt! dessvärre fick det bli uggs eftersom det är så himla kallt så jag halkade ju runt som bambi men vurpade faktiskt inte!! efter lunch/frukost och te somnade zackisen på soffan och jag ligger framför tvn och väntar på att den tredje grisen ska vakna. stackarn, han fick knappt sova någonting alls i morse.

antar att vi snart ska åka och handla inför imorn. sen laga laga laga mat! puss pusss


zackegrisen vill inte vara med på foto.


trött!

HAPPYBIRTHDAY.LOVE!

imorse när jag satt på tunnelbanan på väg in till stan kom en kvinna och la sådana där kort (på sätena) där det står att hennes bebis har leukemi och hon vill ha pengar till sjukvård... jag läste lappen, tyckte synd om barnet och bytte låt på ipoden. när jag plötsligt kom på att det är alltid en bebis med leukemi??? har åkt tåg förr när det är någon som lagt ut sådana där lappar och kom som sagt på att det alltid står att bebisen har leukemi. förlåt jag kanske är fördomsfull men hur knäppt är det? så vanligt är det inte att små barn får leukemi väl!? samtigt som jag kan känna att är man dessutom bebodd i ett land som sverige är det sista man behöver oroa sig för är sjukvårdstöd, ekonomiska bidrag överhuvudtaget,  med tanken på hur mycket bidrag man kan kamma in som svensk medborgare! så har man ett barn (ett litet spädbarn) med leukemi eller andra sjukdomar får man nog faktiskt hjälp även om föräldrarnas ekonomi är lite knaper!


verkar som jag har haft en dålig och bitter dag men tvärtom. ville bara skriva en liten anekdot från dagen. min älskade älskling fyller år idag, han blir stora 26år :) han ville tråkigt nog fira sin födelsedag på jobbet men vi umgicks i alla fall större delen av dagen! sandra mötte oss senare på dagen på fotöljen sen blev det hämt mat - sushi - så käkade vi hemma framför tv. skönt!!

nu till dagens dilemma: jag färgade mitt hår mörkbrunt häromdagen för att jag skulle färga det rödtonat idag. så då tänkte jag att en lätt toning i utväxten skulle göra så att jag inte blev ljusröd i hårbotten och sen mörk i topparna. men tror ni att det funkade eller??? nej!!! jag har orangeröd utväxt och mörk mörk röd i topparna! fan fan fan. får väl färga om det imorn, IGEN!!



nu säger jag bara GODNATT

THAI.

åh jag vill verkligen komma iväg till thailand, eller något annat varmt land, i januari. visserligen har jag rest en del i år men vill åka på en romantisk resa (med alla cets kompisar haha) och bara ligga på stränderna och bada i korallklart vatten. inte vakna varje morgon av ett huvud som håller på att strängas efter typ tre timmars sömn eller att man vaknar varje morgon av att regnet öser ner, trots att man var ute efter lite sol och värme. det känns rätt säkert att man inte vaknar av regn eller värsta baksmällan på en sådan semester :) kanske liiite ont i huvudet bara... har rest mkt men har heller aldrig varit i ett s.k. paradis så hoppas hoppas hoppas!! kanske kan bli världens bästa julklapp?

konserten ikväll var rolig. lite bonde stuk för det var så många "ickestockholmare" som tjoade och visslade till "queen". kändes ibland som det var en dansbandstävling.. och vi lyckades dessvärre hamna i en annan del av publiken om ni förstår... bara massa knäppa människor. som inte riktigt var så söta som alla får det att verka (förlåt). men hur som helst - det var jätte kul å mysigt att göra någonting hela familjen!!

imorn ska man jobba, men bara till elva. sen är jag ledig på söndag. då ska jag sova sova sova. nästa vecka fyller världens bästa älskling år! måste vara pigg då :) och så ska vi vara hundvakt... förhoppningsvis!

goodnight

RANKING.

ännu än vecka med tråkigt jobb och några strödagar som jag inte lycktas åstadkomma någonting under. däremot imorn känns det som jag har planerat in lite för många sysslor :/ hade väl tänkt att jag skulle sova ut men istället blir det upp vid elva halv tolv - åka och träna - äta lunch med katti - åka hem till mamma och göra mig iordning - sen in till stan för att äta middag och se på konsert, killer queen. ett as bra coverband från england som uppträder som queen. dom ska tydligen vara as bra men vi får se imorn, ska försöka komma ihåg att fota :)

om en vecka fyller cesar år.
om en månad ska jag äta världens godaste (utan tvekan) julbord.
om en månad och sex dagar är det julafton.
om en måndad och 12 dagar är det nyår.
om typ en måndag och två veckor åker vi utomland.
om typ tre månder tar jag ledigt en månad och är hundledig (förhoppningsvis).

en liten "om" update. xoxo




Orange.



T.

Imorse blev det träning, eller morgon och morgon men klockan var faktiskt bara 12. Känner mig rätt duktig när de andra alternativen var sängen eller spendera pengar som inte finns. Blev fokus på ben, och hej å hå vad benen känns som spaghetti just nu! Försökte stretcha så mycket som möjligt så jag ska kunna gå imorn men vi får se... Har varit ledig två dagar nu och igår blev det städa och laga storkock. Spaghetti med köttfärssås fyller upp frysen förtillfället och nästa gång blir det nog fisksoppa :) Imorn ska jag tillbaka till jobbet (och lördag söndag) sen på kvällen ska jag och cet äta middag hemma hos mamie, pedro fyller nämligen år. Förra helgen var det pappa. Mycket qualitytime på senaste tiden med nära och kära.
Idag var väl tanken att jag ska träffa Sandra men hon verkar inte ha vaknat ännu haha. Så får se, duscha och måla naglarna ska jag iaf göra!

vill verkligen inte jobba hela helgen :(




Det är jag men det ser inte ut som jag!





The real Deal!

Imorn blir det att åka till Falun, eller imorn, snart. Cesar har fått för sig att han vill åka redan klockan fem :( för att vi ska vara där runt åtta. Suck! Men det ska i alla fall bli mysigt att åka iväg. Hans moster fyller år och det lär väl vara hela släkten där.. lite skrämmande faktiskt. Har ju bara träffat hans mamma pappa bror och moster, typ! Någon kusin och faster också haha :P

Igår blev det tjejkväll med Sandra hos Kattis. Blev en hel del vin och världens roligaste iphone app. Pest eller kolera! Så himla kul :) tids nog blev det utgång och vi åkte till Garbo. Hade aldrig varit där tidigare men tyckte om det stället. Trevligt och inte stroppigt som stan. Idag mådde jag som man förtjänade. Usch herregud fyfan vad dåligt jag mådde ett tag. Men ett Happy Meal senare kom mamma och hämta mig och lillebror (vi spela pest eller kolera på BK i forum haha) så åkte vi till mormor och morfar - tände ljus och la dit lite blommor. Det va verkligen super vackert med alla tända ljus och när mörkret föll! Nu sitter jag i soffan, är skit trött och skit mätt. Pappa fyllde år så var där hela kvällen och åt mat och hade trevligt. Det var mysigt att träffa pappa. Vi ses ju så sällan nu förtiden.




Jaja, orkar knappt resa mig från soffan och hoppa in i duschen. Och så ska man upp om fyra timmar. BLÄ! Får sova i bilen!

Ha en trevlig söndag<3

Godnatt.

Ledig idag även fast jag var hundra på att jag jobbade idag men skulle vara ledig imorn - tvärtom! Sandra kom och hämtade mig vid ett och så blev det en runda i forum. Lämnade tillbaka ett par skor men blev en riktigt "julig" (som i jul) kjol. Perfekt för julbord och julafton! Vi tog en sväng till Ingarö och kollade till huset och Sandras kille. Han har byggt jättemycket på huset och dom flyttar in om typ bara några veckor!

Förövrigt är jag skit uttråkad på mitt liv just nu. Händer ingenting som man kan hänga i granen... Jobba - äta - tv - sova! Det är typ så spännande mitt liv är för tillfället. Vill ha en förändring. Kanske en "Rosanna och Julia förändring" som typ är att färga håret eller klippa lugg men skulle vilja ha stora dramatiska förändringar. Nytt jobb, renovera (!) osv. Sånt roligt och som gör en så utmattad att man inte ens orkar klaga på sina patetiska i-landsproblem :)
Imorn blir det som sagt jobb sen verkar det som att det blir att umgås med syster igen, trevligt! Måste nog spela in idol i sånna fall haha ;) Måla naglar, köra sista tvätten (lite sen kanske men hoppas jag inte stör grannarna) sen läsa och sist men inte minst sängen!



Godnatt

Bored.

Fullständigt namn: Julia Charlotte Marie Moore
Ålder: 19 år.
Vart bor du: Stockholm
Bor tillsammans med: Pojkvännen :)
När är du född: 19 Juni, 1991.
Jobb: Jobbar som servitris på restaurangen Läckerbiten och på apoteket Cw.scheele.
Vad kan du inte leva utan: Morgonkaffe!!
Vad är du beroende av: Cigg!
Vad har du ätit idag: Fick någon kyckligrätt av mamma till lunch/middag och knäckemackor.

Dagens klädsel: Ljusgrått fodral, leggins, stickad cardigan och boots. Men skinnisen såklart!
Dagens smink: Inget spektakulärt, foundation, puder, rouge och mascara. Typ..
Vem kramade du senast: Kramade mamma när hon slutade jobba. Vi jobbar tillsammans.
Vem saknar du: Saknar ibland att bo hemma med föräldrarna. Träffar mamsen och papsen så sällan nu för tiden.

Har du pojk-/flickvän: Pojkvän.
Vem pratade du med i telefon senast: Cesar.
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Mamma - godnatt.

Film: A cup of love.
Låt: Mads Langer - Youre not alone. 
Mat: Mammas mat!!
Dryck: Sodavatten när jag är duktig, cola på helgen ;)

Svart eller vitt: Svart
Hund eller katt: Hund
Festa eller mysa: Beror alldeles på. Älskar att bara vara hemma men det är alltid trevligt att gå ut, snacka skit och dricka bira!

Brunett eller blondin: Brunett.
Ögonfärg: Blå/Grå
Choklad eller lakrits: Vet inte. 
Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt 
Coca cola eller fanta: Cola 
Vad gör dig glad: En glad och gosig pojkvän och god mat!
Vad gör dig ledsen: Falska människor.
Vad vill du helst göra nu: Precis det jag gör - sitta i soffan och slappa!
Vad längtar du till: Vintersemester! Och julafton :)
Vad kan du inte leva utan: Morgonkaffe!!
Vad är du beroende av?: Cigaretter.
Tvspel eller datorspel: Tvspel, Crash bandicoot bästa!
Big Brother eller Paradise Hotel: PARADISE HOTEL.



RSS 2.0