Making love out of nothing at all!

Äntligen tillbaka till stuvvan med rena kläder och om inte annat, andra! Har mer eller mindre använt samma kläder i två veckor (iiinte samma plagg) eftersom jag inte åkte hem till stuvvan och hämtade nya, rena, innan jag åkte till pappsen. Men nu är jag tillbaka till mitt alldeles egna näste med min egna säng och mitt egna schampoo, balsam och tvål. Låter som jag bor i en bunker hos pappa, så är det verkligen inte, har bara ingen hemkänsla där. Tyvärr. Har å andra sidan svårt att tro att man kan känna sig lika mkt hemma på två helt olika ställen.. Eller? På nått sätt ligger nog det ena hemmet närmare hjärtat än det andra!

På ett sätt kunde jag inte bry mig mindre men börjar samtidigt känna mig stressad över att det är valborg i övermorgon. Vad ska man hitta på? Är det som i sjuan och åttan att fullast vinner eller kan man nöja sig med att ligga hemma med familjen och äta god mat och snaska godis. Känner ändå pressen på att man måste ut och hitta något roligt att göra. Får förmodligen hoppas på det bästa och börja med min och Annas lilla plan, middag hemma (eftersom hon jobbar) sen blir det in till söder, SNAPS med andra ord och ta ett glas vin eller ngt eftersom hennes lover har mösspåtagning. Förhoppningsvis hänger min plastsyrra Sara med, det vore grymt! Senare så möter vi antingen upp lite friends eller hänger på snaps tills stängning haha. Låter egentligen som en rolig plan men känns konstigt att inte få se på någon brasa eller försöka göra en egen... Kanske är för gammal?! Ska ta en dag i taget för imorn är det personalfest. Kommer bli as nice! Hoppas alla kan vara glada!

MEN MEN <3

Silenceee!

Alla dessa läxor, jag mer eller mindre druknar i dom. Det enda positiva med det är att jag håller mig sysselsatt, med någonting bra men det kan man väl diskutera med tanken på att det finns tre hundra miljader andra saker jag hellre skulle vilja göra.
Idag är det söndag (för mig) eftersom jag inte var i skolan, diplom! Skulle koncentrera mig mer på att plugga och det gick faktiskt as bra, tro det eller ej. Fick dessutom njuta av sommarvärmen! Min enda önskan till årets sommar är att jag ska kunna få lugna mina tankar och slippa vara så förvirrad. Börjar tröttna på allt fram och tillbaka nu!

Den här veckan kommer gå snabbt och är kort. Skynda skynda skynda!





Dom säger

Jag är så jävla värdelös! Har suttit vid datan i två timmar nu för att plugga men du kan ju gissa typ en mijard gånger hur mycket jag gjort. Preics.. inte ett piss! Orkar inte med mig själv. Så svårt kan det väl ändå inte vara? Eller?! Suuuuck..

Var på sjukhuset idag och kollade upp min förkylning/huvudvärk så fick pencellin, så nu får det väl gå över. Med tanken på min mer eller mindre sjukhus skräck fick jag tack och lov sällskap. Vi sprang runt hela jävla nacka sjukhus innan vi kom rätt, borde ha kartor vid ingången haha! Drog sen och luncha lite och sen blev det en sväng förbi forum. Skulle möta upp mamsen men gick förbi Anna (Pikachu) innan och snacka lite skiiiit. Naajs!
Har hittat massa gammal, as bra, musik som jag lagt in på ipoden nu. Älskar sånt där, när man lyssnat sönder dom en gång i tiden men nu är dom så jävla bra! Kul med lite ny musiiiica! Så det är vad jag gjort, när jag har ett pm, semenarium och matteprov framför mig. I really suck!

Måste fånga fler!

Sitter i skolan nu. Känns så jävla weird att va tillbaka. Vill bara återvända till min pokémon boll, till Rom. Förlåt mig för att eventuella internskämt kan nämnas ett tag framöver och pokémon skämtet är nog här för att stanna. Satt och pratade med Anna igår på msn. Vi kom fram till att vi borde nog åka tillbaka, det är nog bäst för alla!

Nu är det lunch men åt precis frukost så är inte så hungrig. Ska till sjukhuset i e.m. för har haft världens huvudvärk i fem dagar nu :/ buhu, synd om mig!

ROMA BABY!

"- JAG DÖK, JAG SÖG!"



RESANS

Låt: "It must have been love"
Damp: Moder Theresa
Fotomodell: Jag.. gryma bilder!! Suck...
Kväll: Fredag
Ass: Nasho delux
Skratt: Patrizio

Foto: Julia och Marcio på campa di fiori..
Drink: Piña Colada
Fight: Julia och Anna mot äcklig italienare. Dom kan verkligen inte begränsa sig själva, usch!
Flirt: Spaning på killarna från balkongen. Som typvärr drog sin kos!
Mat: Vegetariskt/Pizza
Lärare: Sara
Snyggaste läraren: Alessandro
Drygaste människa: En dam som hyscha mig när jag härmed en polis och sa "Mister, mister"!
Klädesplagg: Håliga jeans
Jackpot: Baraklädda ben!!!!
Gangsters: Julia och Anna!
Kaos: Söndag, men det va så jävla värt det!
Bästa plan: Inga hemnycklar -> ingen hemgång =)
Stalker: Napoli tönt som förföljde oss. Han hade rest ensam till Rom haha
Desperata: Fransman som inte ens gav sig efter fyra osvarade sms!
Plats: Pizza di Spagna
Knas: Pokemon pushningen
Ord: DON'T PUSH IT! Jag och Anna hade däremot lite problem med att förstå innebörden.
Värsta upplevelse (hela resan var i stor del en bra upplevelse): Alla dessa 1000 trappsteg vi var tvungen att gå för att komma upp i Vatikanens kyrka typ. Trodde jag skulle dö med tanken på att jag dessutom var så j*vla bakis!! USCH!
Hejarramsa: "Ge mig ett E, vad blir det? E!"
"Made my day": Toahånglet
Smeknamn: Pombana, Nacho dexluxe och Baby Tay!
Utrop: JAG DÖK OCH SÖG!
Äckel: Som redan nämnt, äcklig italienare som försökte talla på Annnnnnna (a.k.a pikachu)
Sko: Flats och Converse
Rookie: Cissi (a.k.a Pombana) var världens bästa lärljunde ever ;)
Middag: När Anna dreggla ner hela sig själv och blev matad med äpplebitar av värdedamen (moder theresa)
Lek: Du har den - så fort man såg en nunna.
Pina: Iskall dag som bjudit på monsun regn och dyblöta kläder, därefter fotbolls macth mellan Roma - Lecce med frusna åskådare!
Värsta resa: Buss/tåg resa till och från flygplatsen.
Bästa resa: Buss/tåg resa med grabsen!
Kakmonster: Rosanna och Johanna!
Smoker: Anna
Tjat: Bene, Bene, Bene (bra, bra, bra)
Kluring: Alla verserna på låten tjo faderittan lambo!

 









 






o.s.v.........



DET VAR HELT JÄVLA UNDERBART. VILL BARA TILLBAKS TILL MIN POKÉMON BOLL!



God, you're good looking!

Idag gillar jag inte söndagar. Ibland kan söndagar vara sköna med tanken på att man faktiskt får ligga hemma och bara slappa och ibland kan dom vara som en extra lördag, lördagen tar liksom aldrig slut och fortsätter in på söndagen. Wonderful! Men idag är söndagen blä. Känner mig bara mjäkig och allting är jätte jobbigt. Men nu är det definitivt slut på klagandet!
För jag och Rosanna hade världens roligaste lördag! Vi åkte in till Snaps med Sara och Johan och tog några öl. Jag och Sara skulle gå på toan så vi passade på att stanna kvar inomhus och beställde en massa goda drinkar! Det som förmodligen var roligast var alla trevliga människor vi träffade. Rosanna hittade sin flirt Rädda Wille och jag fann en riktig heting, fyfan! Han visste hur man fick mig på fall.. så svävar fortfarande på rosa moln. Men men, lär väl få hålla mig till mina moln! Tyvärr...

Snart bär det av till Roma. Det ska bli grymt! Kommer kanske längta hem lite men men.... Nu ska jag fortsätta sväva!


Så det så!

Uuuuuusch, e jätte trött! Men orkar inte gå och göra mig iordning. Bläk! Sov ingenting i natt typ så har jag jobbat hela dagen och nu under kvällen va jag och eva på bio! Nice, men nu e jag trött. Gosh!

Mexico!

Jag och Rosanna sitter och snackar över msn angående våran Mexico resa, som faktiskt ska bli av!! Vi kommer åka över höstlovet plus en vecka till. Sitter och läser under informationen: "- Obegränsat med förfriskningar och lokala drinkar, öl till, kl 02.00." SÅ JÄVLA NICE! Kan inte ens vänta! Måste boka NU NU NU (och jobbbbbbbbbaa!!!)

WOOOOOW!



Gårdagens trevliga kväll bjöd på en rejäl förkylning!

Nu när jag väl är i skolan i tid sitter jag ändå bara och väntar på Rosanna istället för att försöka lära mig italienska. Men nu vill jag bara ha lov, orkar inte vara här längre. Satt och pluggade igår till tolv och skulle upp klockan sex. Fyfan, är så trött så jag bara vill sova. plus att min bajs mamma har bråkat med mig hela morgonen, det börja med att det inte fanns någon jävla avokado! Bläääääääk, gud vilken jobbig dag! PLUS ATT JAG BLIVIT SJUK! KILL ME!

Igår hade jag faktiskt en väldigt mys-trevlig e.m. Jag och Rosanna spenderade eftermiddagen med Sebastian och Emil på något berg vid Zinkens. Det va liite kallt men ändå helt okey plus att det va grym utsikt! Åt rostbiff sub och drack 3,5or haha. Nu känns det att våren är påväg! Så nu ska jag bege mig ut i solen och möta Rosanna och rööka, innan jag dör! På riktigt!

Everybody but me!

Nu när våren verkligen är på väg och det är sol ute börjar man lyssna på massa gammla sommar låtar. Dom som bara legat och tagit plats. Lyssnade på Lykke Li mer eller mindre hela vägen till och från skolan. Hennes låtar kanske inte är värsta sommar hitsen men lyssnade så mycket på henne i somras så antar att jag relaterar till sommar när jag lyssnar på hennes musik. Dessvärre var låtarna kanske inte så uppiggande och antar att jag satt och analyserade vartenda ord hon sa och kunde sen se paralleller mellan mitt liv och texten/låten haha, sad but true!

Hade svenska nationella skriftliga idag. Det gick nog ganska bra, skrev elva sidor :S eller egentligen 22 eftersom det är elva som är kladd och elva renskirvet så har ont i min arm, rygg och nacke för att man har ju suttit som ett jon i typ fyra timmar, möh! Sen var det ut i vår värmen, en sväng på stan och sen hem till Lolis! Har varit på promenad, kastat boll och kollat på fast and furious och lie to me. Nu är jag så trött så jag ska definitivt sova. Nu!

RSS 2.0