YOULOVEME

Usch nu har jag ingen lust längre att vara förkyld längre! Ont i huvudet, ont i bihålerna och ligger hela tiden på gräsen till feber. Har fått nog. Om det hade varit något konkret hade jag gett det en bitchslap och sagt åt det att dra åt helvete! Vill kunna träna, jobba, umgås med vänner..göra saker utan att känna mig häning. Ska slänga i mig någonting att äta sen får vi se. Sova? Promenixa? Träna? Sova???? :)



BYYE


give good! ♥

nu är förberedelserna igång för promenaden. kaffe och jordgubbskräm men vad ska jag ha på mig? det låter fåfängt men menar mest att det är -15 grader utomhus (!!!!!) så jag vill inte frysa ihjäl...funkar träningstaights eller är det as kallt?? (så här ofta är jag ute) har heller ingen ordentlig frukost hemma, vilket retar gallfeber på mig!!! men ska storhandla imorn bestämde jag nu.

ikväll blir det tjejmiddag hemma hos camilla ♥ med lolo och någon kompis till camilla. ska bli skit mysigt, äta tacos och dricka vin. dessvärre börjar jag jobba 10 imorn men jag får bita ihop och åka hem relativt tidigt :) om två veckor drar utbildningen på taxi020 igång. det ska blir skit skoj! göra någonting nytt!


ha en härlig dag! byye ♥


vill ut till solen nu!

1night♥


om cirka 12 timmar kliver förmodligen mannen i mitt liv genom ytterdörren! efter nästan tre veckor kommer han hem och för hans eget bästa med massor med presenter =) har skickat han en önskelista så det ska bli spännande att se hur han lyckats..
har tillbringat dagen med att handla nödvändigheter på ikea, lunch med sandra o plingela och sen hem - baka, städa, tvätta, fixa, dona etc. så satte mig precis i soffan. känner mig rätt matt nu! sitter o funderar på om man ska sätta på kreativitetknappen och fundera lite över alla ♥ dag som faktiskt är redan på måndag! undra om han ska få något? kanske en påse med kanelbullar...eller en kram? det suger ju med snöovädret btw. var helt inställd på att del skulle bli vår men vi ska tydligen hållas på sträckbänken en månad (minst) till iaf...



det blev ett par byxor...också..och hoppas verkligen dom sitter precis som jag tänkt mig (såklart man hoppas det) annars blir det ju väldigt tråkigt...kom på att jag köpte färgade linser igår. varför gjorde jag det egentligen?? herregud - kanske borde söka hjälp nu.. snart iaf!

BYE ♥

2days♥

längtar till sängen men kunde inte låta bli att kolla på big bang theroy! det är ju så himla härligt :) är lika trött och slow i huvudet som en sengångare, knappt kapabel till att tala. det är helt sjukt att lite vintermörker ska få en att må så här - jobbigt! klagar dock inte på dagens väder, helt underbart!

imorn blir det i alla fall ikea.. en ny rullgardin och en dusch/vatten skrapa är på ingång kanske lite ljus..servetter?...galgar :) hmm.. nya handdukar!!! tänkte också kanske köpa lite tulipanisar till min älsklings hemkomst. ska göra jätte fint (trots att det kommer se ut som en lekpark om några dagar igen). har köpt nya påslakan men dom kommer inte hinna komma tills fredag :/ tyvärr...skit fina med körsbär på ♥


nu blir det äntligen sängen..kanske. ingen tv i sovrummet för tillfället så tråkigt att lägga sig då men men.
BYYYEE ♥



så himla fina!
(har dessutom kommit på min nästa tatuering men kan absolut inte avslöja ngt om den för det ska vara en fullständig överrasking)

you get what you give so give good!

ännu en solig/snöig dag! sitter fortfarande kvar i köket men nu funderar jag på att ta en promenad, men kan inte gå själv för hittar inte så bra haha. vill inte hamna vilse igen... och mamma verkar halvhypad på en promis :( tröstade mig med två nya iphoneskal.. och ville köpa ett två skit fina armband men inga utav dom fanns inne, skit!

äsch, om man ska ta tag i sig själv och gå ut en sväng för en nypa frisk luft :) byyye

CLEAN.

då kanske man ska sluta dra sig från att städa?! (älskling om du läser det här har jag städat varenda dag ;)) det är ju ändå ingenting spännande på tv och ikväll kommer jag somna tidigt! har svin ont i min ljumske, ingen aning om varför, så kan knappt stå så får sitta och diska haha
har försökt underhålla mig om kvällarna för det är så himla tråkigt att sitta hemma själv! men ikväll känns det skönt. kan röja hemma, köpa en sallad till middag och bara slappa! imorn blir det jobb efter att ha varit ledig idag så orkar inte flänga runt heller... även fast jag har haft det väldigt trevligt :)
men nu blir det att hoppa upp från soffan, stön! byyyye

RSS 2.0