BEAUTY.(-beast?)

kollade precis på debatt på svt. kan låta väldigt intellektullet sådär, men ikväll handlar det dels om plastikkirurgi. vilket tydligen fortfarande är ett väldigt intressant debattämne. över huvudtaget så har stor del utav mina tankar varit kring hur folk orkar bry sig. vissa fall kan självklart vara absurda men man måste ta hänsyn till att det är ett val som just den människan gjort. hon/han vill se ut så (förhoppningsvis). men då finns det alltid minst en muntergök som tycker det är jätte fel osv. men är det så att det är inom rätta förhållande så måste det kunna vara okej. sen att 16-17 åringar vill operara läpparna och brösten, det ligger helt och hållet i skönhetsidealen som påverkar ungdomars självkänsla som leder till knasiga beslut. man måste låta kroppen utvecklas "klart" innan man sätter kniven i skinnet. jag kan erkänna att jag är väldigt för plastikkirurgi om det gör individer lyckliga. det finns saker jag skulle vilja göra men det handlar inte om skönhet utan om hur jag skulle kunna "öka min livskvalitet". resten, som tex slimmad beachkropp behövs det ingen kniv för. behöver bara ta mig till gymmet. tio minuter härifrån hahaha :) nä men borde man inte kunna leva enligt den inställning att så länge det är sunt både psykiskt och fysiskt ska man få göra vad man vill med sin kropp, vare sig det är operationer eller ex. tatueringar? det tycker jag. eller vad tycker ni?

relativit härlig vecka. har haft två snålutekvällar eftersom lönen gjorde "the big L" i pannan på en och skrattade. dessutom massa födelsedagar den här månaden med en hel del utekvällar. sen har det varit massa fika med amanda och övernattningar hos henne. söker sönder mig efter massa jobb men det går inge bra! någon som vet något intressant :)?



nä men nu ska jag ta mig en cigarette, bort med smink och sen mysa ner mig i soffan.. åh vad jag saknat att vara själv den här veckan xoxo





Adriana är lite rundare i ansiktet än på bilden nu!
gravida adriana lima är fortfarande vacker med sina extra kilon!! 



PRETTY.IN.EMPTINESS-

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV.
gud vad härligt! det här lovet ska jag bara ta hand om mig själv och min karl, han behöver bli ompysslad, och sen ska jag försöka spendera lite tid med familjen. mitt lov ska bli en enda lång sabbat. ska styra bio med mamma, middag med mamma, bowling med lillebror och sen om jag har tid, kanske lite liiiite party :) men behöver ro!

imorn är det super go middag hemma hos anna, förhoppningsvis. det kommer bli skit mysigt och samlas allihoppa och sen kommer förmodligen 18+ gå ut! har saknat att festa med anna. det va typ ett halvår sen, hysh..pinsamt. förövrigt blir det jobba, både lörd. och sönd. blääk. men det är schysst tider.

november highlights
ragna 18 år
eva 18 år
pappi och peder fyller också massa år
sen min cesar 25 år, GRATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTIS ALLIHOPPA (men svindyrt :P)



åh vad jag vill ha den där klänningen och kanske hennes lugg -
Kate Moss - Ph. Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin for Yves Saint Laurent SS08

Linda Evangelista - Ph: Steven Klein for W Oct 08

Carolyn Murphy - Ph. for Estee Lauder Sensuous F/W 08

ALLITHINKABOUT-.ISYOU.

blev en lugn dag tillsammans med sara. gick på filosofin och läste ur en bok. najs! sen åkte vi till sickla, solna, sickla och sen plockade vi upp saras kompis agneta så ikväll blev det tjejmys med mat, snack och film. såg step up, den va grym! blir skit sugen på att börja dansa när jag såg den. det är väl aldrig försent?!?!

imorn är det skola, lång dag enda till fyra typ, sen middag hos far. syster kommer dit så det kan nog bli trevlig och ska försöka få med karln men med han vet man aldrig. annars kommer helgen mest innebära jobbjobbjobb! däremot är det faktiskt lov från och med imorn och det klagar man fan inte på :) yey!

nu ska jag försöka sova lite, night


TIOÅRYNGRE (-igen.)

du lyfter mig, en miljard meter, som person. du är en fin människa med så mycket lycka att ge! tack :)

sitter hemma i stuvsta med sara. va och fikade tidigare och hade ett riktigt girltalk. vi har inte träffats på hur länge som helst om man jämför med hur mkt vi umgicks i somras :/ men det va riktigt mysigt. nu har vi fortsatt girltalk i köket, äter knäckis med smör och ost mums. läggdags snart kanske men är inte trött med tanken på att man gick upp tre idag hahaha..

äsch natti


THATS.not.MY-name

igår kväll hade jag världens godis sug så idag gick jag faktiskt och köpte lite godis för det ville inte släppa taget. känns som jag ätit ett ton och mår gaaanska illa. kom precis på, igen, varför jag alltid säger att jag ska sluta äta just godis. snart tänkte jag ta itu med disken eftersom det icke finns någon diskmaskin och någon tycker om att låta allt stå kvar, argh. tur att jag finnns. sen duscha, lukta lite aussie och rose garden! wäääh..
tänkte ta lite sovmorron imorn (a). har ett möte kl 13 i stan så kändes som jag kunde få sova ut lite då. sen är det barnvakt. karln han ska på kryssning (herregud) så för min del blir det bullfest hemma hos amanda :)

lite bilder från fred (rosa bandet var en rolig grej)







X-.IT

Abbey Lee Kershaw - Photo: Greg Kadel´

 Josh Beech - Ph: Hedi Slimane for Vogue Hommes International S/S 08, styled by Carine Roitfeld

SPDNG.-over&insp-done


Siri Tollerod - Ph. Miles Aldridge for Vogue Italia August 08



Lakshmi Menon - PH: Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin for Givenchy F/W 08 
galet fint halsband

Ms.BRIGHTSIDE-.toldME

den här veckan har gått skit sakta!
och så börjar man bli krasslig, har inte "råd" (faktiskt) att vara sjuk så hoppas allt är bättre imorn. knaprar slemlösande tabl. så det ska nog bli bra... för imorn ska det tränas! innan blir det gerdasilspruta, frukost med mamma, skola och sen sist av allt blir det övningsköra. sweeet


en helt vanlig dag







gemigen.vinterdrog-

så som den här dagen var borde alla vara förutom dramat som jag är duktig på att orsaka. var nästan i tid till skolan, var där och lyssnade flitigt. åkte hem till pappi och hämtade nödvändiga saker, sen hem till surpuppa no.1 och vila lite. kände mig nästan febrig ett tag. sen draaaaaaaama men det jag ska komma till som är hela poängen med dagen är att jag övningskörde! gick skit bra :) körde motorväg och allt möjligt utan problem waaaah

nu ligger jag i sängen och ska snart knoppa. imorn ska jag försöka bjuda min surpuppa no.1 på bio!?! om han kan dela med sig två timmar av sitt liv, hmmm... xoxo

FEEL.free-FEEL.cold-

nu är kylan verkligen här. efter massa tjejprat och stöd var det tillbaka till nacka. imorn är det tillbaka till verkligenheten och ut i kylan! tänk vad skönt om man bara kunde ligga hemma under täcke och mysa varje kväll, sweet. sen vore det inte helt fel om jag någon gång tog mig i kragen och fixar det här med körkort också, och matten som ligger och gror - blää. nä nu blir det lite film, är inge trött. lär väl somna på soffan inatt med. xoxo


BIRTHDAY-.break-free

är jätte sugen på att bara sätta på mig skorna och gå på en riktigt lång promenad :) det är sånt där fint och mysigt höstväder idag så det vore superb! iställer ligger jag i soffan hos sockerbär och kollar på the city och dricker te. är lite seg från igår.

igår fyllde amanda, och cissi, år. så vi började med att äta middag på la cucaracha (tapas) och dricka massa sangria. sen gick vi till kingstown för att dricka lite billig öl och sen drog vi till metro. det var en perfekt kväll men lagom alkohol och inge drama/kaos!! åkte hem till sockerbär och snacka skit med skandar och doddo som satt hemma hos han och chilla. sen läggdags, vaknade relativit tidigt idag. typ vid ett. så snart ska jag ta mig i skinnet och göra nått :)

ledig hela helgen

   

   


AMATUR-pics.DROP







handlade lite med anna idag. blev basic saker till vinter. oversize tröja zara, väska zara, jeans gina

EXersice-.tomw.humP

ligger i soffan och klipper med ögonen. lyssnar på madonna¨, vilken stjärna, och har hollywood brudarna i bakgrunden. somnar vilken sekund som helst känns det som. imorn kanske blir skolfri och så sover jag ut, tränar och sen drar jag och westman och fixar naglarna.





CHAOS.makelove.to.pie

vilken typisk pest helg. har jobbat både lördag och idag! i fredags va jag iofs hos syster och hade pajkväll! det blev paj till middag och äppelpaj till dessert, sjukt gott. sen blev det åktur genom hela stan och sen hem för att sova. efter jobbet igår åkte jag hem till stuvsta, mamma och peder hade fixat middag med massa god mat. sara va också här så det va trevligt. efteråt fick jag ägna min kväll åt kaos (lite skratt) och en hel del tjaffs. dagen började där den slutade igår med ännu mera tjaffs. började jobba klockan sex, jobba kväll, som kom hem för en timma sen bara. nu måste jag försöka somna, en dag imorn också




mstrpics
fredag&lördag











icancut.you.into.pieces-i. keep run-

träna, träna, träna! måste komma igång. kan inte hålla på såhär. jeansen sätter sig bara tajtare och jag är alltid så trött och bitter. så fort jag kommer igång mår jag mycket bättre. ska försöka hinna träna imorn men vill verkligen träffa c så får se om jag hinner.

jag har verkligen tänkt, i alla fall försökt tänka den här veckan på allt positivt som andrum kan föra med sig. det positiva är väl att man hinner sakna varandra lite och känna att man vill ses innan den ena eller andra står mitt framför ens ögon men det måste väl va det enda. antingen är det något fel på mig eller så är det normalt, men jag blir nog ännu mer irriterad under ett andrum. kan bero på att ens känslor är på helt olika plan, men jag behöver inte ens något andrum. nu låter man säkert som någon desperat tant som viger sitt liv till nån för att inte vara ensam men så är det inte. jag är bara så jävla kär. ni vet kär - man vill inte vara utan den andra?! jag försöker hela tiden vara glad och lättsam, men det är svårt. det är svårt som fan att vara på olika plan. jag hoppas, verkligen hoppas att det här "andrummet" bara gör allting bättre och mig starkare. men nu saknar jag dig som fan

<3


RSS 2.0