tji fick jag!

hade svårt att somna igår, kanske för att det är helt nytt? nytt golv, nya väggar, ny säng.. allt e nytt! samtidigt som det ska bli så jävla kul och flytta börjar jag bli lite skraj, känns som man kommer glömmas bort?! ingen man har tid för längre, som du en gång sa? vill bara att allt ska fortsätta som vanligt, stuvsta eller ektorp, same shit diffrent namne!

har försökt plugga den här veckan men kan inte låta bli att bara tänka på massa annat skit, räknas du till skit? många skulle nog säga att du gjorde det, och det tycker väl jag också egentligen men klart jag inte kan besluta mig om vad som är bäst för mig eller inte. tji fick jag!

imorn är det fredag, bara en dag kvar sen till "la grande fiesta de glögg", och sen var inprincip den här helgen över. så jävla sjukt vad tiden går :/ får fan ont i magen utav att tänka på det! massa kurser att avsluta, plus att jag måste skärpa mig vad det gäller skolan. den enda som kommer förlora på det är jag, julia moore. inte mamma och inte pappa, tyvärr!

med dessa ord ska jag nu gå till sängs och försöka få lite sömn!
jules

huddinge brorsan

btw, för alla er som inte vet..
efter att ha bott här, nacka ektorp, i låt mig se.. ganska exakt tio år ska jag/vi flytta till en förort till sthlm som heter stuvsta som tillhör huddinge. min mamma har tillsammans med sin (eftersom dom flyttar ihop nu) sambo köpt en villa (rosa) där jag kommer att bo varannan vecka!
om någon vill ha hem nummret dit, säg bara till!

so long
J

love for all

sitter hemma hos amanda och myser i vinterkylan, har ätit vårrullar med sallad, bullar och dricker te!
ska få låna hennes snygga jacka så får hon låna min otympliga gås, haha stackarn, hon kommer snart inse hur jobbig den är hihi :)
var barnvakt i dag. vi gjorde snöänglar, snögubbar och kastade snöbollar.. kom sedan hem och drack varm choklad.
det va längesen man lekte i snön, tyckte jag skulle passa på att ha lite kul, men när jeansen var dyblöta och jag trodde jag skulle dö i köldskador gick vi hem!
har hittat ett par vinterpjux som kanske inte är så dåliga!? dom var lite annorlunda :S kostade inte så mycket, det va bra!

imorn blir det nog ingen skola, har jätte ont i halsen och det känns som mitt huvud väget ett ton :( har däremot en massa andra ärenden att göra, typ kolla på en mjukisdräkt hihi!
på lördag går flyttbilen och på måndag ska allt vara ute, känns både skit kul men läskigt! får se hur det går. men pappa bor ju kvar, så lätt blir ni inte av med mig haha

nite nite
J

try not to fuck with my feelings

vem är det jag försöker lura förutom mig själv. jag vet exakt vad jag vill ha men nöjer mig trots allt med något som inte ens är hälten så bra, jag bara accepterar det. hellre lite, än ingenting alls. jag kanske fortfarande hoppas?

jag vill bara vara lycklig, på riktigt!


:(

fan ta dig
du ville ju inte ha ngt med mig att göra?!
faaan

RSS 2.0