16.00

skönt att bara ligga hemma och slappa! inte göra någonting alls, tesurfa. senare ikväll blir det väl vinsurfa eller någonting annat spännande men kommer inte röra mig en meter bortanför nacka ikväll. kallt och trött - no money no funny! klockan sju blir det att åka till pappa och äta lite middag sen lär jag väl röra mig tillbaka till mitt lilla näste och aa, typ vinsurfa och vänta på att frugan kanske vill ses och joina =) ¨

igår började vi dricka lite drinkar hemma hos sandra och åt ett kilo baconchips haha. sen tog vi oss in till stan, trots -10 grader och alldeles för lite kläder - skinnjackan har gjort sin debut den här veckan! hamnade på söder och drack öl, vin och drinkar! hade väldigt trevligt men ni som vet hur mina kvällar (när jag är ute) brukar sluta kan ju ta och gissa... inte speciellt annorlunda!! tur för mig att jag har världens bästa vän som tog hand om mig. jag fick till och med röka ut genom köksfönstret! så snäll är hon =D blev äggröra, fin crisp och pepparrot ost till frukost, mums...

...kanske duscha nu? ciao!

visste ni...?

att jag vill - smörja in mig men orkar inte resa på mig
att jag har - gårdagens mascara på mig
att min senaste kyss - var i måndags
att jag lyssnar mycket på - vad andra har att säga
att jag funderar på - framtiden
att jag pratar – väldigt väldigt fort
att jag inte gillar – människor
att min första riktiga kyss – piiinsamt
att jag avskyr när folk snackar - bakom ryggen eller när de inte har någon aning om vad de snackar om
att kärlek är – det absolut finaste som finns
att jag gillar – brysselkål med beasås?
att jag alltid kommer att – vara blåögd, både bokstavligt&metaforiskt
att jag är förälskad i – te
att sist jag grät var – igår
att min mobiltelefon är – mitt allt. vet inte vad jag gör utan den
att när jag vaknar på morgonen – vill jag helst somna om
att innan jag går och lägger mig – röker, borsta tänderna och dricka massor vatten
att idag har jag – varit i skolan och pluggat
att jag just nu tänker på - min karl som är på andra sidan jorden
att i kväll ska jag – dricka försiktigt (med tanken på min pencellinkur) och komma hem utan att frysa ihjäl
att i morgon kommer jag – njuta av ledighet men plugga
att jag verkligen vill - strand, hav, en drink med långt sugrör i vänsterhanden och ciggen i andra


TREVLIG HELG :)

T.

idag blev det, hör och häpna, skinnjacka! har alltid tyckt att alla som burit skinnisen under vintern varit puckade för det måste ju ha varit svinkallt men imorse fick jag nog. orkade inte med dunisen och allt sjå! skulle ändå bara in till stan och fika sen hem. visserligen blev det inte så - promenader runt om i stan (shopping också) och sen sickla för bio! trodde den enda streckan jag skulle vistas var fram och tillbaka från bussen/tunnelbanan men så kallt var det inte. det var ganska skönt att slippa känna sig som michellingubben för en dag! nu, på väg hem från bion, var det lite fööör kallt men överlevde! :)

var och såg snabba cash med eva. den var faktiskt bra! hade bara hört bra om den tills idag när syster sa att boken var as kass så det måste filmen också vara. men tyckte den var bra - magstark på något vis. definitivt värd att rekomendera! nu är det dags för att få till slutsatsen på uppsatsen, som jag jobbat på sen i måndags, som ska in imorn. men sängen skriker efter mig och jag efter den så ingen sen natt för mig :) love!

makeitwithoutyoutonight

känns som veckan har gått skit fort men det har den egentligen inte. det är torsdag och det var bara tre dagar sen du åkte iväg... jaja man får massa plugg gjort nu iaf :)
sjukt, är helt sluuut i huvudet även om det enda jag gör är sova (typ 8 timmar) vakna - skola - hem och plugga/kolla på tv - sen sova igen! ändå när klockan är typ sju är jag så trött så jag håller på att dö typ. hursomhelst, nu ska jag göra mig iordning och sen sticka in till stan och äta lunch med syster och mickepappa :D ciao!

I.SHAKE.-I.MOVE

GAH börjar bara bli irriterade på PH nu! dom beter sig som barn och aa gud jag sitter och blir upprörd! tragiskt ;P karln är ju som sagt i thailand...mmmm skit kul för han ^^.... känns lite jobbigt eftersom jag saknar honom, redan, jätte mycket! TACK FÖR WARSAWA MIN ÄLSKLING. och dont be maid ;) love you. skulle egentligen ha gått till kings och träffat amanda men blev hemma med PLUGG och till slut lite PH med eva. går skiiiit med uppsatsen men får väl kämpa, just nu vill jag bara sova!! GOODNIGHT AND LOTS OF LOVE

G.M!

gomorgon! sitter och lyssnar på westlife (mtv) och dricker te. eva rostar två brödskivor som är typ två månader gamla :S haha men hon måste ha mat till hemfärden... idag är det skola! sjukt. har inte varit i skolan på mer än en vecka så ska bli spännande. nu ska jag torka mitt hår och dricka upp! PUSS

SIR.

åh jag älskar att ha någonting att se fram emot :) på torsdag ska jag och syster äta lunch på söder och prata skit! har inte setts på tre veckor nu... :/ går bara förmiddag i skolan så slutar elva sen in mot stan, man kanske råkar hamna på götgatsbacken och råkar få med sig någonting hem?? :) men nu är det på G till forum för att låna barnböcker till PA. najs. kanske ta en kaffe, muuums, men eva! det kommer förmodligen vara många updates på min blogg för jag kommer vara såååå rastlös haha LOVE!



HIGHER.

har precis sagt farväl till karln som åker iväg till thailand i mer än två veckor, det kändes piss! så nu ska jag hoppa in i duschen, göra te och försöka få i mig lite mat. har fortfarande inte kommit igång med maten efter nbi. men det kmr väl när man är helt frisk? imorn blir det skola - jippie! har missat as mycket känns det som, men när man är i skolan känns det ändå inte som man lär sig något haha... ska svänga förbi pappa sen och hämta lite skolböcker och försöka komma igång lite. måste lämna in en geografi uppsats :/ och så tänkte jag att man kankse ska dra igång PA på riktigt - ännu mera ångest! fördelen med att karln är borta, då blir det mer fokus på skola. eller? :P ph med eva ikväll sen sova, upp tidigt imorn! ciao!

-

efter ett paket alvedon (nästan) så känns det som febern är borta! men huvudet känns jätte tungt och jag har fortfarande ont i njurarna :/ får se om det blir någon skola imorn!?

såg senaste avsnittet av ph ikväll. missade det förra veckan, så det är min enda plan den här veckan :P PH TMW!!!


LOVE.

nu är jag hemma från polen. eller kom hem i torsdags men på flygplatsen i polen började jag känna mig väldigt dålig. feber och jätte ont i nedre delen. kände igen syntomen från när jag hade njurbäckeninflammation för fyra år sen och mycket riktigt så hade jag samma åkomma igen. nästan 40 grders feber och sänka på 101 (normal=8) ville dom lägga in mig men fick tllslut åka hem... :/ idag känner jag mig lite bättre efter pencelinet så det går åt det bättre hållet :)

POLEN VAR HELT FANTASTISK!! super god mat, öl. hotellet var skit najs. bodde allra högt upp på 38 våningen men utsikt över halva warsawa - vi gick på spa, fick massage. var ute och festade och bara njöt!!



mat


marta&maciej




på hard rock :)


cesar, alex, maciej&marta på efter janne! sjukt billigt, en shot = 10 svenska kr!








killarna på starbucks :)






polska bakelser.


POLAND.

åker till polen med karln om fyra timmar. planet går klockan sju och jag kommer hem onsd-torsd. ;) ifall det är någon som saknar mig!?!? 
 
ciao!


Mr.-P

hur känns det nu? åh parken, det var länge sedan. har nog inte lyssnat på de låtarna sen sommaren. lite "sitta hemma hos eva och dricka te, äta knäckemackor och vara deprimerade tonåringar" feelings :) men det är mysigt. kan däremot inte sluta irritera mig på att jag ska sluta 11 på tosdagar i 20 veckor framöver. finns ingenting att göra och med min bajslön har man inte direkt råd att äta lunch ute hela dan, varje dag?!

nu blir det till att ta tag i geografi uppsatsen på riktigt! men fasar för det. har inte kommit igång med skolgrejer ännu. och skriva en fin novell och om något barnminne, suck! feeeeel for me :/ ciao!



tråkigt i skolan! -R.B

Nämn något som gjorde dig glad igår: the hills maraton med eva halva natten

Vad gjorde du kl 08 imorse: var påväg till skolan

Vad gjorde du för 15 min sedan: satt och läste bloggar (snodde den här från PH Gretas blogg)

Det sista du sa högt: vems blogg är du inne på?

Det senaste någon sa till dig:
michaelas

Vad har du druckit idag: kaffe

Vad var det senaste du åt: en banan

Vad var det senaste du köpte: godis&chips :/

Vad är det för färg på din ytterdörr: vit

Vad är det för väder hos dig nu: snö&apkallt

Godaste glassmaken: päron&gelehallon

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: absolut!!!!

Sover du tungt: oftast inte.

Drömmer du mardrömmar: aldrig.

Trivs du med ditt jobb: nä. vill verkligen ha ny miljö nu.

Favoritklädsel: svart&bekvämt - leggins med stora tröjor

Favoritlåt just nu: meet me - black eyed peas

Vad ser du om du tittar till höger:
stella:)

Vad gör dig glad just nu: fina vänner som man verkligen VET finns där i alla väder!

Vad ska du göra härnäst: äta lite lunch kanske. sen hem och duscha

Höger eller vänsterhänt: högerhänt

Humör just nu: trött men glad!

Favoritgodis: oj, allt godis är gott (a)

Kläder just nu: leggins, stor svart tröja med vita ränder&en stor svart halsduk.

Sommarplaner: ibiza med syster? samma plan i år igen :P

Hur många kuddar sover du med: två-fyra :D

Spelar du något instrument: nej

Morgon eller nattmänniska: nattmänniska.

Vad är viktigast för dig: att jag mår bra&får andra människor att må bra!

Är du kittlig: sådär...!?

Snarkar du: nej, men smackar&gnislar tänder????

Stjärntecken: tvilling

Äckligaste insekten: SPINDEL!!

Längtar du mest efter just nu: SKINNJACKA OCH CONVERSE :D (lite vår värme med andra ord)





kan man ha tråkigare än att sitta och göra långa listor på sin blogg? probobly not! dessutom, är den torsdag, vilket innebär skola mellan 8-11 så vad fan ska man göra nu? hem och powernapa känns som en strålande idée :) ciao!


så här tråkigt.....

SENASTE:
1. Dryck: kaffe i forum med eva
2. Telefonsamtalet: amanda :)
3. SMS: rosanna
4. Sång du lyssnade på: black eyed peas - meet me
5. Gången du grät: säkert två veckor sen ;)

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: är väl för ung för att dejta. sånt gör man när man är 40 typ :P
7. Har någon varit otrogen mot dig: det kan man väl säga.
8. Ångrat något: ångrar att jag sårade en fin människa men fick någonting väldigt fint utav det (ego?)
9. Förlorat någon speciell person: mormor&morfar
10. Varit deprimerad: ledsen, sur, förvirrad osv. men inte deprimerad!
11. Varit så trött att du somnat sittandes: herregud jaa!

ÅR 2009 HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: i alla fall på ett helt annat sätt :)! men lärt känna nya människor också...
16. Fått ditt hjärta krossat:
jo tack!
17. Skrattat så att du har börjat gråta:
förhoppningsvis :) så tråkigt kan man väl inte haft det!?
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: absolut! kommer nog aldrig ha ett så händelserikt år i fall jag inte träffat karl!
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: dessto ännu mer!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: alla pratar väl om alla hela tiden, men har inte hört något skitsnacka. för gamla för sånt skit!
21. Pussat någon: massor med pussar och gos <3

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: har egentligen bara de jag umgås med på msn. så förmodligen alla?! i alla fall stött på...
23. Hur många barn vill du ha: minst två! vill ha stor familj :)
24. Har du några husdjur: katt
25. Vill du ändra ditt namn: nä är nöjd med mitt namn. men helst ett till efternamn i framtiden (a)
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: midsommar fest med familj&vänner - jätte härligt!
27. Vilken tid vaknade du idag: från halv åtta till tio. kom inte upp :(
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: lyssnade på musik hos eva och kollade väl fb.
29. Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra?: liite.
30. Senaste gången du träffade din pappa: innan idag, två veckor sen.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: önskar att det var den 4 juni så att sista terminen kunde ha varit slut :P
32. Vad lyssnar du på just nu: sean tha paul haha ^^
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Max: ja?
34. Vad gör dig irriterad just nu: fortfarande 10 min till PH och att jag saknar karln!

OM DIG:
37 Vad är ditt namn: julia charlotte marie moore
38. Stjärntecken: tvilling
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: skuru skola.
41. Gymnasie:
nacka gymnasium.
42. Högskola: inte ännu.
43. Hårfärg: sandre egentligen. men nu brun/rött.
44. Långt eller kort: lite ovanför bysten.
45. Längd: 1,70
46. Vad gillar du gällande dig själv: att jag har starka åsikter och står för vad jag tycker. att jag är en bra vän som alltid finns till för andra.
47. Piercings: naveln (och öronen?)
48. Tattoos: nopp!
49. Höger eller vänster: högerhänt.

DIN FÖRSTA:
51. Operation: blindtarmen.
52. Piercing: öronen om det verkligen räknas som piercing?! annars naveln.
53. Tatueringen: fortfarande ingen tatuering.
54. Bästa vän: oj, linda? :)
55. Sporten du spelade: balett hahahaha
56. Husdjur: kanin
57. Vaccination du minns: mot fästingar
58. Konsert: spice girls :D
59. Förälskelse: marcus, gick på samma förskola/dagis.
60. Alkohol du drack: ÖL!

JUST NU:
61. Äter du: ingeting.
62. Dricker du: vatten.
63. Är du på väg att: PARADISE HOTEL!
64. Lyssnar du på: tyst.
65. Väntar du på: paradise hotel ska börja :D

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: sjävklart!
67. Vill du gifta dig: mer än något (efter barn)!
68. Karriär i åtanke: polis.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: både och men man tänker väl på ögonen först?!
70. Kramar eller pussar: pussar :)
71. Kortare eller längre: längre.
72. Yngre eller äldre: definitivt äldre!!
73. Romantisk eller spontan: att vara spontan är romantiskt!
74. Snygg mage eller snygga armar: så länge han inte är fet (!!) så blir det armar, det är skit viktigt och sexigt!
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar. så lite piercingar som möjligt!
76. Känslig eller inte: inte mer känslig än vad jag är, det skulle bara bli pannkaka av alltihop!
77. Ragg eller förhållande: förhållande :)
78. Bråkstake eller tveksam: tyvärr har jag en förmåga att tycka bråkstakar är charmiga...


arlanda&värme, najs

har precis bokat massa klasser på sats (gah träning) och så bokade jag bio till mig och rosanna på söndag. vi ska se snabba cash =) den verkar ju vara bra så det blir nog lyckat! men nu är det träning för hela slanten, måndag onsdag och fredag. är ledig på söndag så fundrar på om man ska ta sig dit då också och träna av sig lite?! om jag orkar!
skolstarten har väl varit skit - typ inga lektioner och as onödiga dagar, eller månd&tisd. kommit till skolan, varit där en timma och sen åkt hem. kul. så känns skönt om det kunde dra igång lite så att man inte bara går och slöar. då har man iaf någonting att göra!

eva&jag kollar på lite utlandsresor. vore hur skönt som helst om man kunde komma iväg en vecka typ nästa månad och bara slappa. få lite sol, värme och ny energi. jullovet gav dock inte så värst mycket energi eftersom det varit så jääkla kallt och tråkväder - nu behöver jag sol!


vad sägs om egypten ;)? lite lockande?!

men än så länge är den enda sol&värme jag ser på PH (som börjar snaart). får väl räcka än så länge! ciao!

NEW.Y.-M.BAR

















lite bilder från nyår och monday bar!

PUSS


jag är jätte kär&vill ha dig här. nu!


HAPPY ENDING?

för en enda gång önskar jag att mitt liv kunde vara som i en saga. behöver inte leva lyckliga i alla mina dagar men det kan väl i alla fall vara ett lyckligt slut... men det är väl så här det kommer vara när vi lämnar varandra. no hope, no love, no glory?! för varje dag som går blir jag bara mer och mer kär men inte fan kan vi visa det på ett bättre sätt. det här med att människor inte fungerar likadant är helt hopplöst. en eloge till den som kan hantera sånt för det är för min del mission impossible! försöker att möta varandra halvvägs men det går bara åt motsatt håll. men om du läser det här, jag vill vara med dig och jag vill att vi ska ha det bäst. för med tanken på all skit vi gått igenom så förtjänar vi att ha det bra!

deprimerande inlägg.. men vafan? man kan ju inte vara glad hela tiden?! ciao!
(kommer lite roliga bilder snart också)


BORING.-UPD.

under fikstund med eva kändes det som att jag kunde somna vilken sekund som helst men nu när jag ligger nerbäddad i sängen är jag typ pigg. eller så intalar man sig bara det?! ligger och längtar efter paradise hotel på måndag =) sjukt att anneli åkte ut. otippat ju! hatar dalin så hade varit trevligt om hon hade fått åka hem. vilken pantad människa! usch, shame on you!
funderar på om jag ska välja kläder till imorn istället (haha) för att ligga i sängen och vänta på att somna. och då kan jag dessutom sova liiite längre då man inte får värsta klädångesten =) men då kanske jag piggnar till ännu mera, vilket dilemma. orkar inte jobba imorn! men efter jobbet möter jag upp eva - svänger förbi oneoff för att kolla på skidjacka sen weekdays för att reklamera ett par jeans, igen! skulle behöva gå till handelsbanken också men får väl bli på fredag. sen ett par få dagar till skolan börjar igen =/ och sen åker karln till thailand, AVUNDSJUK!!!

nu är det väl dags att släcka lyset, ciao!

DJ.-SHahahahha(rave)

snart gått en vecka på det nya året. har inte gjort så mycket, jobbat lite och tagit det lugnt. igår var väl kanske veckans höjdpunk om man får säga det själv. monday bar var på kolingsborg och DJ Shah spelade massor med gryma låtar och dansade från ankomst till hemgång :)det var sandra som drog med mig och jag tog i min tur med mig eva eva och vi hade sjuuukt kul! - dance mania!

ikväll blir det faktiskt fika :O först och främst iaf haha. sen får man väl se, men jobbar imorn så blir lugnt :) bilder kommer någon annan dag! latero!


TUR?-I!-KÄRLEK?-

nytt år, ny termin och ny hårfärg?! hade världens bästa nyår till slut. firade precis med den jag ville och allting gick precis som jag hade hoppats. midnatts kyss och sprudlande mousserande :)positivit tänkande kanske??
dessvärre blev jag av med min lilla mobil, så har ett kontantskort nr nu. men nästa vecka ska man kunna nå mig på det vanliga nummret. dessvärre - ny money, no funney så blir ingen ny telefon så har en som är lite wising på och den lever sitt egna liv. och tack amanda, anna och ellen för en super duper mysig middag (anna: har dina saker nu)!

har legat hemma och myst de här dagarna och lär fortsätta, inte en chans att jag tar mig ut i kyla i onödan. kanske för en fika med mina skruttar iofs. well, skriv på fb om det är något :)


RSS 2.0