men tack!

kul.. kan du inte ens ägna dig fem minuter åt att ringa mig när du vet hur fuckat allt är? tack.

-

Lördag
har precis duschat i typ en timma :) fett skönt! nu sitter jag o överväger om jag ska till stan, träna eller till mamma o hämta min engelska bok för vi har nämligen engelska prov på onsdag.
tränade iofs igår plus att jag ska träna imorn och jag orkar verkligen inte idag och om man inte orkar så blir det ändå ingenting gjort.
känner att jag har verkligen inte ett skit att skriva, eller har massa att skriva men vet inte hur plus att jag vill inte bikta ner min blogg..




vad händer ikväll...........?
(goodbye my friends)


its make no sense

känner mig så ensam, även fast man har så många runt omkring sig!


..

saknar dig min plutt :( känns så tomt utan dig!

jag är din förevigt, din föralltid!

ibland önskar jag att du förstår vad du betyder för mig. vi vet att vi älskar varandra, men varför kan vi inte visa det som man borde? lika mkt som vi kan såra varandra och göra varandra så ledsna, kan vi även göra varandra så himla lyckliga och glada! hoppas att vi båda förstår det snart, så att vi kan älska som vanligt igen :)
för mig är du mer än ord, hade inte ens tänkt att försöka få ner dom här.
du är min lycka, min glädje och min dag!
älskar dig!
din förevigt, din föralltid!



image4

i love you

I would walk a thousand miles if I could just see you tonight! If i could just hold you... tonight!
i love you

imorgon, ny vecka..

usch, har jobbat hela dagen.. alla på jobbet verkar så arga hela tiden (kanske t.o.m. med jag?!).. stackars kunderna hehe
somnade ganska sent igår och skulle upp vid nio.. men det skulle ju vara lugnt, ha en timma på mig att fixa i ordning mig för jag hade duschat o allt igår kväll.. men nänä, vid typ halv tio (cirka en tjugo minuter innan avgång) inser ju jag att MAMMA GLÖMT PLATTÅNGEN HEMMA HOS PEDER!!! kul med tanken på att man gått o lagt sig med BLÖTT HÅR så var tvungen att försöka styra upp mitt hår lite, men det kändes som att renovera ett kråkbo typ :S herregud..
iaf, klarade mig ganska bra :P när jag kom till jobbet stod fortfarande alla jävla godisskålar fortfarande framme, o jag som lovat mig själv att sluta äta så mkt godis (eftersom man ätit typ tre fyra påskägg) men det funkade ju skit dåligt... såklart!!

hemma nu iaf, åt världens godaste middag. mamma hade lagat lamm med potatisgratäng eftersom jag inte hunnit följa med på ngn påskmiddag eftersom jag bara jobbat! åt typ tre portioner heheh (a)
....undra hur det gick för rosanna igår?! måste ringa henne :)

saknar mig älskling, sov inte där igår. jag var med zäta och han jobbade på peters fest och idag for han o hans gäng (haha) ner till jönköping för att besöka elmia som tydligen inte verkade vara världens jävla succe (tur att man inte hängde med då). ska iaf få gosa med honom ikväll :D
appro på gosa.. hemvägen från barkarby igår var ju lite annorlunda :P empo fick värsta ragget (han satt i barnvagn),  både jag och empo tyckte oss säga lite konsiga saker då och då (som ex gosa ist för att mysa)  men det var ju väldigt trevligt, slutade upp på lunchrummet på mitt jobb och drack kaffe och åt godis vid åtta tiden mohaha

ska klippa mig på onsdag också! fett skönt!

känner mig glad :) det är nog allt socker haha <3

saturday night fever!

sitter på jobbet, börjar om tio minuter.. kan inte sluta tänka på hur jävla fattig jag e muh :S
slutar vid fyra, då ska jag träna sen möta empo o rosanna. ska hjälpa rosanna med en liten hemlis :D
hoppas kanske hinna förbi på en påskmiddag.. tror inte det men men..
sen, fika zäta?

puuss o kram

JAHA..

försöker få tiden att gå, har ingenting att göra :P ska gå om typ tio min, ska möta danne o alla i jarlaberg, sen ska jag antonia och victoria åka o käka ngn stans..

idag på bussen hem satt jag o läste .SE och där hittade jag fram till Alexander Schulmans krönika.. där stod det om att han förförsta gången typ vågade stå upp och vara "tuff". men jag kom o tänka på en sak.. vem bryr sig egentligen om hans liv, eller ebba von sydows? (älskar alex schulman bara så att alla vet han e såå grym) framför allt när dom inte ens skriver ngt speciellt, utan bara blaj?!
dom är inte ens jätte kända.. (förlåt <3)


orkar inte..

ni e så jävla löjliga, irriterande och äckliga. allt du gör äcklar mig!
det värsta är att ni själva inte fattar hur dumma ni verkar och värst av allt, ni tror ni är smarta hahahhah...hahahha
sånna som ni måste ju få hjälp, hur ska det annars gå liksom?

(mohaha)

saknar min lilla gullegris! hoppas vi ses imorn och att du kan låta mina önskningar gå i uppfyllelse... sååå romantiskt :) <3

hairy

ibland känner man sig glömd. alla bara tar men vad får man tillbaka?


NEJ TACK!

snö är fan det sista jag vill ha nu :| har ju plockat fram mina ballerina!!
kollade i tidningen imorse och insåg då att det typ ska snöa hela veckan.....varför ska det alltid vara så här?
det minsta man kunde be om va väl snö på vintern, vårvärme på våren osv, men nänä nu ska det va snöstrorm i mitten va MARS :@
skulle kunna sitte här och klaga på vädret hela dan!

idag MÅSTE jag gå till sjuksyster, men hur ska jag hinna det? fan, tiden räcker inte till i det hära samhället haha
sen ska jag vara barnvakt igen och fortsätta mitt pluggande!

tänkte köpa mobilen på torsdagen men det villes inte, peter jobbade tydligen inte. kanske får bli på fredag? :S vill ha den nu juuuuu!!

:)

monday bloody monday?

tyvärr inget roligt att berätta.. tråkigt va?
allt kändes så deppigt idag, blir så ledsen utav att se dig så här nere! försök att va lite gla, om inte för min skull.. för din egen! tycker synd om dig också, inte få träna pga dumma ryggsmärtor! (=rosanna och zäta)

var i skolan typ vid tio, började med matte och kände mig helt lost.. typ som vanligt! efter skolan skulle jag vara barnvakt, var lite orolig ett tag för det kändes som dom slutat lyssna på mig för dom gjorde aldrig som jag sa. men idag gick jätte bra, o min lilla prinsessa emma va så söööt <3
kul sen att åka hem i regn snö blask storm. kände mig som en dränkt katt när jag klev innanför dörren :/ usch.
har pluggat hela kvällen och kollat på CSI en timma.. mina nya "geek feelings" börjar komma tillbaka, wiiie haha

ska försöka sova snart, men först prata med min älskling
so long


ps.

försöker vara en bra vän, men saker och ting skiter sig ibland!
älskar er alla och förlåt mig om jag varit grinig senaste tiden :/



image3



friends stick togheter!




lördag och söndag

lördagen visade sig bli ganska rolig, satt o fikade och höll på att dö av tråkhet. sen mötte matteus antonias syster i stan och planerna blev att åka hem till antonias (där matteus också bor) villa ute vid velamsund. var inte speciellt taggad egentligen men följde med.. skulle först bara chilla men sen kom antonia hem (hon var inte där från början) och då blev det "partaj". jag hon och hennes syster stod o dansade till alla möjliga låtar. allt från 70/80 tal till nya låtar :) åkte där ifrån vid tre! ska kanske ha tjejmiddag på torsdag eftersom matteus o danne ska ut tsm!?



vaknade imorse och mådde inte speciellt bra. typ febrig! vaknade vid halv tre och fick lätt panik eftersom jag skulle till rosanna o hämta alla mina saker som jag lämnade i fredags. sprang upp, klädde på mig och sminkade mig lite lätt. mådde lite bättre när jag kom ut i solen och till frisk luft! åkte hem till rosanna och hon o emil mötte upp mig, hämtade mina saker och så kom pappa o hämtade mig! sedan på åkte jag hem till danne och på tunnelbanan började jag må sämre igen.. usch, känner mig fortfarande hängig! men måste till skolan imorn!

nu e jag bara hemma iaf.. ska väl sova snart!?
gillar inte att prata om mig själv - MEN ALLT ÄR SKIT! :/

den omtalade fredagen...

...vart det ingenting av! det sket sig tydligen med lokaler och sånt, som vanligt dåra! inte precis ovanligt eller?
men men, jag o rosanna stack på box på sats efter skolan och det vart heller inte så lyckat.. typ mer korigrafi än boxning hehe sen mötte vi empo i centralen och tog pendeln hem till rosanna!
vi lagade jätte god middag - pannbiffar, potatis och tzatziki bombaderad med vitlök (a) och sara kom. satt o snackade gjorde oss i ordning och var fit for fight, bara ett problem.. det hände inte ett jävla skit! :P
drog så småning om in till stan på MUF fest haha kul.. tåg resan var.. hm hur ska man säga? speciell?! mitt efternamn gav många oanade intressen haha, am i wrong? ;)
muf festen sög som typ allt annat FÖRUTOM er jag va mer <3
slut

kort stubin..

fuckade nyss ut på rosanna, för nu har alla kvällsplaner bara typ gått upp i rök. vi ska fortfarande äta middag hemma hos henne o chilla sen kanske det blir utgång. det vara bara så irriterande, känns som man gått och konkat på onödigt mkt grejer?!
sitter på datakunskapen och ruttnar, det är så jävla tråkigt. man gör typ ingenting o alla övningar tsm tar.. en kvart?
nu ska jag ha historia redovisning, wish me good luck :)

fake love

först och främst, Jag älskar min pojkvän mest av allt!
anyway, kändiskärlek? vad ska man egentligen tycka?
jag vet inte hur många förälskelser man haft på ngn kändis, och man blir hela tiden så himla frustrerad när man vet att man aldrig i hela sitt liv kommer att ens så mkt som se dom!! (om man nu inte har en crush på typ darin fniss) jag tror att typ ALLA har en crush på ngn kändis, killarna typ jessica alba (som är grymt snygg men som jag hatar - pga att hon e snygg alltså..) eller typ pamela anderson. tjejer vill typ mer träffa antingen typ en romantiker som typ Leornado Dicaprio (som är så JÄVLA ful!) eller värsta bad guy som typ......................kommer inte på ngn bra :/
men varför faller man för dom? för att dom är så söta lr? jag vet inte hur många förälskelser jag haft i mina dar, började väl redan som småbarn, var väl kanske lite tänd på, who know, alfron åberg kanske?
men det är med idolcrushes är så jävla jobbit, så nu tänkte jag skriva några anledningar varför man inte ska bli kär i en megakändis (darin räknas inte med där bara så ni vet)
1. Det dom säger är manus, ingen kan ju vara så romantisk som dom är på film!! eller? isf, show me ;)
2. Dom är typ jätte sminkade, nästan lika mkt smink som fjortisen next door fast kändisarna har inga kanter..
3. Hur kul är det att bli fotograferad på morgonen när man ska hämta posten? (om man inte har en hund eller butler som gör det åt dig)
4. Roligt med en kille som aldrig är hemma och som badar i sina egna pengar.. Jag vill tjäna pengar själv!
:D
såklart man får gilla en kändis liksom? man kan inte hjälpa att dom är UUUR snygga, sexiga och underbara!
men tänk på att det bara är en dröm :)




image2
Mr. Dreaming - Gerard Butler - Ps I love you








studiedag med mkt gråt!

men kuljul, jag o rosanna skulle ha världens mys tisdag eftersom vi var ledia igår. vi skulle äta/fika och gå på bio sen skulle vi åka hem till henne o sova. men såklart! den filmen vi vill se gick ju såklart inte.. suck, alltid nått. så istället mötte jag henne efter hennes jobb, drog o fikade och mötte upp danne, cesar, peter. matteus o antonia kom även förbi.. lite segt men ändå mysigt, iaf göra något. va hemma hos rosanna vid halv elva - elva. 
 
på onsdagen gick vi upp ganska tidigt och bestämde oss för att köra lite yoga! duktigt va?!
vi var i stan vid typ halv tolv.
efter yogan så drog vi och käkade, för vi gick på bio IGÅR ist. käkade på donken, åt den nya las vegas hamburgaren.. Sweet :)
och så va det bio, åh vad jag grät!! har nog aldrig gråtit så mkt till en film?! grät verkligen igenom HEEELA filmen..
den var så fin, romantisk, rolig och helt underbar. gissa vilken film? PS. I LOVE YOU
ska lätt köpa/ladda ner den. ME LOVE

so long!





(ps. i love you)

tisdag

min käre vän rosanna är väldigt rolig, men its one problem?! vi kommer typ ta livet av varandra snart haha
inte för att vi stör oss på varandra utanför att vi liksom bara är så irriterade hela tiden.. "snart skjuter jag en jävel", så låter det ibland! i vanliga fall brukar man stötta sin kompis, typ: det är ingen fara vi klarar detta!! men istället så biktar vi oss för varandra och enbart typ bara klagar på livet. thats strange!
inte en chans att jag klagar på våran vänskap, no way, i like her :)

iaf, lovet var helt sick. eller torsdagen och fredagen haha rosanna fyllde år och vi firade henne på IN med öl, xider och vodka redbull! hon var så söt och glad lilla katten <3 fredagen var också sick, partade med syster och vi var på snaps och drack mojitos, yummie :D

sen skolan, uuuusch.. men snart äre lov IGEN mohaha plus att imorn är vi lediga!! skulle gått på bio ikväll med rosanna, men det gick ingen bra film, såklart :/
JAJA, på fredag ska jag på ngn lokalfest i kungsängen :S hur ska vi överleva där borta rosanna?
time to find out!!

MJAU


RSS 2.0