hör och häpna!

jag är för ung för att bli kär, på riktigt. jag måste få min alldeles egna tid nu, det kommer vara så jävla svårt men kan inte hela tiden ty mig till någon. när jag kan vara helt själv och jag mår bra av det, då är jag redo att kanske träffa någon ny. men just nu behöver jag kvalitets tid med mig själv!

sitter och kollar på utlandsresa för mig och eva. skulle vara väl behövligt och as grymt att bara komma iväg en vecka till lite sol, bad och massa goda drinkar hihi hoppas bara ekonomin håller!

börjar inte förän 12 imorn, as skönt.BYE

thank god its friday

äntligen helg! även fast veckorna går fort så känns det skönt att kunna slappna av :)
kom hem för någon timma sen. jag och stella var på bio och såg benjamin buttons otroliga liv, den va as bra men kunde varit typ en timma kortare - tre timmar blev lite segt... åt middag hemma hos pappi idag med sandra o marco, men va inte hungrig då så käkade inte så mkt men nu kurrar det allt i min mage, men försent för att äta ju!
imorn ska man jobba, as kul. får se vad som händer sen. sen är det ny vecka med nya tag och en jävla massa jobbiga situationer som jag trasslat in mig i som ska lösas, blääääääää!

sov gott/godmorgon

"he got somethinG"

för er som känner mig vet ni att jag kan ha lite problem ibland, när det gäller ensamhet. men nu får det fan räcka. pratade personen som varit "the one" och vi har inte setts på ett tag nu och kommer inte ses förän om kanske några veckor och de sista han sa innan han la på va "sköt dig nu så ses vi om några veckor"! vem fan säger nått sånt? klart som fan att jag sköter mig men hur det än ligger till så här väl inte han med det och göra? (när katten är borta dansar råttan på bordet). nä men blev verkligen besviken när han sa så! stick och brinn. när vi ses ska jag berätta precis allt jag känner för honom, sanningen. sen ska jag ta hand om mig själv. sen kanske det finns någon intressant människa som väntat på mig?
hoppas det! he got something! (they all do)


när man är brun?
:)

HÄÄÄY

historia kan vara as kul, men när man ska lämna in en uppsats om två dagar på typ tio sidor och man inte ens har börjat börjar jag bli lite stressad. ska skriva om tchad och ska intervjuva en kompis till familjen på onsdag som varit när nere som soldat. hittar ingen inspiration och ingen vilja att ens läsa igenom all information som säkert är femtio sidor.
wish me good luck!

kunde inte sova under natten, trots att jag inte sovit alls speciellt mycket mellan lördag och söndag! somnade typ vid två och vaknade nio (skulle vaknat halv åtta), paaaanik! men hann precis med bussen och kom i tid till skolan. gjorde mig iordning på en halvtimma haha :O!

ska nog äta lite lunch nu sen ut och röka i snöstormen, härligt!
BYE

don't stop me know

en helg inte riktigt som alla andra kanske.
fredagkvällen gick fort, åt middag tillsammans med stella ragna och amanda. eva och anton satt mest och kollade på och höll oss sällskap. stella och jag kom fram till att vi kanske inte borde flytta hemifrån riktigt ännu när vi insåg att vi knappt kunde handla mat på egen hand och ännu svårare blev det när vi skulle bära hem matkassen. var hemma strax efter elva eftersom man skulle upp och jobba kl åtta dagen därpå.
efter att jag jobbat åkte jag hem till sandra och skulle göra mig i ordning inför marcos födelsedags middag. sminkade oss och klädde om, fit for fight. åt på la cucaracha, as god mat :) drog sedan vidare och träffade massa trevliga nya människor. min tjejkompis amanda som fyllde 18 under hösten hakade på ett tag. sen blev det ett sent trevligt samtal och en massa koffeintabletter imorse.
va på bio idag och såg twilight, har bara sett den fem gånger nu haha. va på bio med amanda och ellen, jätte mysigt! fick mig ett vredesutbrott efter bion så vi tog en kaffe tillsammans så att jag kunde lugna ner mig. sen åkte jag och amanda ut till nacka :)


ibland blir man förvånad över hur saker förändras så drastiskt. från att bara ha en person i huvudet hela tiden, som egentligen inte ens borde va där med tanken på hur han beter sig, så ändrades mycket under en kväll och nu finns det helt plötsligt en intressantare person i mitt liv. ser fram emot och lära känna honom!

nu ska jag nog se ett gammalt avsnitt av the hills sen sova! BYE


piece of my heart

Skulle på medlemsrådgivning på worldclass idag, har solarium kort där så dom har ringt mig några gånger och undrat om jag skulle vilja komma in och "snacka" lite ang. gymkort. Och snacka blev det. Satt på worldclass en och enhalv timma och pratade med medlemsrådgivaren om allt mellan himmel och jord, knark, alkhol, sex, våld, barndom, föräldrar, jobb osv. Hon som jobba där är as härlig, skön attityd till sig själv och livet. Va där med Jens så när vi snackat klart kom Zäta så unnande dom (har ju solariumkortet) sig varsin solning! Alla teorier vi hade om kärlek och dylikt fick mig att tänka igenom lite. "Är jag ute och cyklar (på hal is kanske)?"

Är det någonsin okej att ljuga? Vad är gränsen mellan en vit lögn och en lögn? Tycker inte det spelar någon roll om det är en vit lögn eller inte, även om man påstås ska skydda den ena från någonting. Det bästa är alltid att berätta sanningen. Framför allt om man verkligen förtjänar att höra sanningen. Visst den kan vara as jobbig att höra då, men Jag har aldrig gett någon en anledning då det skulle vara okej att ljuga för mig. Det tog mig hårt och gör det ännu svårare för mig att lita på Dig! Undrar verkligen vad ditt intresse i mig är? Vad vill du få ut av att umgås med mig? Ett roligt tidsfördriv tills du hittar den rätta, den perfekta, som du verkar tro sitter och väntar på dig någonstans? Börja med att tala sanning för dina vänner och väntjej med massa förmåner (jag).  
När jag börjar känna mig mer olycklig än lycklig så borde jag kankse tänka om. Vad jag egentligen vill och vad som vore bäst för just mig. Jag kan inte hela tiden försöka få någonting mellan oss att fungera om det inte finns någon slags respons. Men jag vet heller inte om jag vill avsluta saker och ting. Men ingenting är över förrän det ögonblick du slutar att försöka så jag kan inte gå och hoppas på att det kanske ska rinna ut i sanden. Jag måste "ge upp", du kan väl ge upp? Har så svårt att bara gå.


Var dessutom i forum och köpte en olj-fri fondation och en kalender. Kan vara bra att ha kul på när man ska jobba och när alla roliga prov är... Usch och fy för planering! Glömde kalendern på busshållsplatsen i Nacka forum men den låg så fint kvar i sin lilla påse när jag en halvtimma senare kom för att gå på jakt efter den (hade börjat röra mig hemåt t.o.m). Trodde verkligen att någon skulle ta den med dig! 


Vill ha från Cocoo Accessories!


 

En tio lista (tagen av rosannagatti.blogg.se men med lite retuchering) som verkade lite små rolig :) 


Tio saker om dig själv:
1. Är du singel? Komplicerat! 
2. Är du lycklig? Ja!
3. Är du kär? Definiera kär
4. Är du ledsen? Inte just nu
5. Är du svensk medborgare? Yes box
6. Är du brunett? Yes!
7. Är du full? Av kärlek
8. Är du cooling? Haha nää!
9. Är du intresserad av politik? Absolut Inte!
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Skilda sen många år tillbaka


Åtta saker om ditt kärleksliv:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Aa!
2. har du någon gång blivit sårad? Alldeles för många gånger
3. har du någonsin tänkt på samma kille samma natt flera gånger? Ja!
4. har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Tror inte det
 5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? Japp!
6. har du haft en hemlig beundrare? I så fall en hemlig ;)
8. vill du gifta dig när du blir stor? Absolut!


Tio saker; Två alternativ:
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon 
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Få bästa
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca Cola
7. Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Beror på med vem!
10. Msn eller mobil? MOBIL


Tio "har du någonsin" :
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Smiter inte hemifrån
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ångrar ingenting jag gjort än så länge
4. Hoppat Bungee Jump? Herregud, Nej!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, tyvärr.

6. Ätit en hel tårta? Inte själv

7. Gjort bort dig offentligt? Ja

8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej (Ångrar ingenting jag gjort än så länge)
9. Gråtit när ett husdjur dog? När vi avlivade min kanin

10. Velat försvinna? Många gånger


Tio "senaste" :
1. Telefonsamtalet du gjorde? Sandra
2. Telefonsamtalet du fick? Eva
3. Personen du var med? Eva (om man inte räknar familjen)
4. Roligaste grejen som hänt? Sjukaste snacket med en medlemsrådgivare på worldclass och Jens
5. Personen du sms:ade? Mamma
6. Du kysste? Ni skulle bara veta
7. Du skrev till på facebook? Micke
8. Du kommenterade? Förmodligen någon människa
9. Du tillbringade natten med? ...
10. Du kramade? Mamma, Peder och Sara



 


bahamas kanske!?

japp, så va det tillbaka till skolan igen. kunde ha känt mer ångest men det är långt ifrån kul! har två nya ämnen till våren, straffrätt och kvinnligt/manligt. sträffrätt kan nog bli kul men kvinnligt/manligt känns as flummigt men ändå intressant. läraren mumlar mest på findland svenska och skulle nog gått i pension i år men tänkte why not? tar sista klassen. tack!
hade dessutom italienska idag, va faktiskt ganska kul. ska nog försöka börja uppskatta det igen!

tänkte på hur lätt påverkad man är när man är trött. inprincip vad som helst kan bryta ner en totalt. det räcker med att en viss person säger ett ord och tårarna sprutar ut som om man vore galen eller något. men istället för att vara så hård mot mig själv så skyller jag på mina fruktansvärt och pinsamt dåliga sömnvanor (borde veta bättre?!) och att man natten till söndag kanske blundade i max 30 sek. men folk börjar faktiskt bli pinsamma, samtidigt som tårarna (verkligen) sprutade kunde jag inte sluta störa mig på vilken jävla tönt personen i fråga är. skämms!



någon frivillig resekamrat?
nu ska jag nog ta något att äta. min middags vän verkar jävligt upptagen. ovaligt!

rock'n'rolla!

igår hade amanda och stella sin rockmiddag/fest. kvällen började med hamburgemiddag (mums) sen försvann öl efter öl och efter några timmar stod man som idioter (rock idioter) och dansade i stellas vardagsrum. ölburkar och platsglas flög omkring, eller aa.. nästan iaf!
jag stella och amanda delade på ett flak så vi blev ganska fulla men man borde aldrig tagit den där sista (sprit med sprite dessutom, as äckligt). blev ganska apfull så behövde vila en stund haha :) tillbringade småtimmarna med min manvän.
tack amanda och stella, det va as grymt!!! sköna bilder på facebook dessutom haha

idag ska jag åka på kryssning, skit tråkigt! trodde att jag skulle komma hem imorn men kommer tydligen hem på tisdag morgon?! as värdo. vill verkligen inte åka på kryssning?! ännu mindre spendera en dag i helsingfors!
men men, måste väl börja göra mig i ordning. ska åka om 50 min! 
 
pusshej

"i teorin är det lätt, det finns någon för alla"

Den finns en historia om de grekiska gudarna.
De var uttråkade så de hittade på människan..
De var fortfrande uttråkade så då hittade dom på kärleken. efter att de hittat på kärleken var de inte uttråkade längre så de bestämde sig för att testa kärleken.
Men då bestämde sig gudarna att uppfinna skrattet för att kunna stå ut med kärleken..

GOTT NYTT ÅR!

TACKA FAN FÖR DEN SOM UPPFANN ÅR 2009!
och så missade man självklart inte victoria secret fashion show ikväll, den var grym!






TJING 


RSS 2.0