G.E.M.I.N.I/J.U.V.E.N.I.L.E

Nyckelord – Ande

Solen är grundpositionen i ens horoskop. Solens plats i zodiaken är mycket viktig och den påverkar hela din personlighet. Soltecknet visar ditt innersta och verkliga jag och din vilja. Den är din medvetna sida och din utåtriktade personlighet.
Tillsammans med Månen och Ascendenten bildar Solen den treenighet som delar på personens jag i horoskopet.

Tillhör gruppen - Personliga planeter

Deras påverkan är stor i det personliga horoskopet då de står för hur vi är som enskilda individer och hur vi agerar.

Tvillingen är kvicktänkt och intelligenta. De älskar att diskutera och prata och söker ständigt nya kontakter. De är mycket fördomsfria och ofta mycket ungdomliga. De gillar att ta del av nyheter och ta sig an och debattera kring olika problem, men oftast tröttnar de på ämnet innan de når fram till en lösning och har redan kastat sig in i en ny frågeställning, ett nytt projekt. Det pratar ofta fort och kastar fram den ena idén efter den andra i raskt takt och de byter åsikter ofta och gärna med motiveringen ”man kan väl ändra sig”.

Tvillingen är nyfiken och provar gärna allt som kommer i deras väg vilket gör att de ofta lär sig många olika saker men också att de kan gå på den ena niten efter den andra. De älskar att resa och röra på sig och deras nyfikenhet gör att de är mycket lätta att umgås med, men även om tvillingen är social och gärna frågar andra om deras problem så är de egentligen inte så intresserade av andras liv, vilket gör att de kan uppfattas som kyliga eller ytliga.

Tvillingen är oftast rolig och underhållande och de älskar humor. Tvillingen är flörtig och har lätt att prata med det motsatta könet. Men de har lite svårt för djupare känslomässiga relationer och de kan ibland tendera att hålla människor på avstånd. Trots detta så är tvillingen när de väl öppnar sig förvånansvärt känsliga . 

Känsligaste kroppsdel: Händer och armar

*Tvillingarnas bra egenskaper*
Kvick och spirituell underhållare
Intelligent och älskar att prata
Alltid ungdomlig
Livlig och nyfiken
Varm och kamratlig
Anpassningsbar
Äventyrlig som älskare

*Tvillingarnas mindre bra egenskaper*
En skvallerbytta
Ofta nervös och rastlös
Kan vara ombytlig och opålitlig
Ytlig i kärlek, mognar inte alltid
Har ofta en dubbelnatur 
Slug
Hoppar på för många projekt utan att slutföra dom







 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0